B.S. Christiansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
B.S. Christiansen
B.S. Christiansen 2014.JPG
B.S. Christiansen ved et foredrag i 2014.
Personlig information
Født Bjarne Slot Christiansen
27. september 1952 (69 år)
Herning
Børn 4
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Aarhus Universitet
Beskæftigelse Foredragsholder, tidligere elitesoldat
Eksterne henvisninger
B.S. bschristiansen.dk

Bjarne Slot (B.S.) Christiansen (født 27. september 1952 i Herning) er en dansk forhenværende elitesoldat i Jægerkorpset og foredragsholder. Han er især kendt for programserien På afveje med forskellige kendte personer, og har også deltaget i flere selvhjælpsserier. Han har også været ansat på Bjarne Riis' cykelhold Team CSC. Til dagligt er han også mentaltræner i den jyske fodboldklub, FC Midtjylland.

Han er, ud over elektriker, dykker og fotograf, uddannet inden for en lang række militære områder. Han er gift, har fire børn og bor i omegnen af Holstebro.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Han var i Jægerkorpset i 28 år fra 1973 til 2001. Han har sammen med Carsten Mørch fra Jægerkorpset gennemført det amerikanske Ranger-kursus. Dette foregik i 1978 og er grundigt beskrevet i Mørchs bog Sådan!. Bjarne og Mørch blev de sidste danskere, der blev sendt på Ranger-kursus. Ifølge Carsten Mørch havde der i årene før været "12 til 14" andre danske jægersoldater på kurset, og disse var alle endt i top 16. På kurset i 1978 sluttede Carsten Mørch og B.S. Christiansen som henholdsvis nummer 1 og 3 blandt omkring 200 deltagere.

I år 2000 blev han ansat som teambuilder for det danske cykelhold Riis Cycling, der er bedre kendt som Team CSC, (senere Team Saxo Bank-SunGard), hvor han var tilknyttet frem til 2009.

I 2001 blev det første program i serien På afveje sendt, hvor han sammen med Anja Steensig tog ud i vildmarken. To år efter tog han Signe Svendsen med, og herefter var han i Afrika og Canada med Bubber i henholdsvis 2006 og 2007.

I 2005 udkom hans selvbiografi Et liv på kanten fortalt til journalisten Lars Vestergaard. Bogen blev en bestseller, og havde solgt mere end 200.000 eksemplarer i februar 2006.[1]

Bubber deltog atter engang i et program med BS i Bubber og BS i trøjen, hvor de sammen skulle igennem de fire værn i Danmarks forsvar. Siden har han lavet flere programmer, hvor han forsøger at hjælpe personer der f.eks. er blevet vraget til session på grund af overvægt.

B.S. driver nu firmaet B.S. og co., som gennemfører en lang række forskellige opgaver lige fra foredrag, sikkerhed, rådgivning, coaching, kurser til individuelt skræddersyede løsninger for enkeltpersoner og teams i erhvervslivet og sportens verden.

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Film[redigér | rediger kildetekst]

Tv[redigér | rediger kildetekst]

- Programmerne med Bubber er udgivet på DVD.

Litteratur[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi