B.S. Christiansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra BS Christiansen)
Broom icon.svgDer mangler kildehenvisninger i teksten
Denne artikel har en liste med kilder, en litteraturliste eller eksterne henvisninger, men informationerne i artiklen er ikke underbygget, fordi kildehenvisninger ikke er indsat i teksten. Du kan hjælpe ved at indføre præcise kildehenvisninger på passende steder.
Text document with red question mark.svg
B.S. Christiansen
B.S. Christiansen 2014.JPG
B.S. Christiansen ved et foredrag i 2014.
Personlig information
Født Bjarne Slot Christiansen
27. september 1952 (70 år)
Herning
Børn 4
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Aarhus Universitet
Beskæftigelse Foredragsholder, tidligere elitesoldat
Eksterne henvisninger
B.S. bschristiansen.dk

Bjarne Slot Christiansen (født 27. september 1952 i Herning) er en dansk tidligere elitesoldat i Jægerkorpset og nu foredragsholder. Han er især kendt for programserien På afveje med kendte personer og har også deltaget i flere selvhjælpsserier. Han har været ansat på Bjarne Riis' cykelhold Team CSC. Til daglig er han mentaltræner i den jyske fodboldklub FC Midtjylland.

Han er elektriker, dykker, fotograf og uddannet i militæret. Han er gift, har fire børn og bor i omegnen af Holstebro.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Han var i Jægerkorpset i 28 år fra 1973 til 2001. Han og Carsten Mørch fra Jægerkorpset gennemførte det amerikanske Ranger-kursus i 1978. Det er grundigt beskrevet i Mørchs bog Sådan!. B.S. og Mørch blev de sidste danskere, der blev sendt på Ranger-kursus. Ifølge Carsten Mørch havde der været "12 til 14" andre danske jægersoldater på kurset, og de var alle endt i top 16. På kurset i 1978 sluttede Carsten Mørch og B.S. Christiansen som henholdsvis nummer 1 og 3 af omkring 200 deltagere.

I år 2000 blev han ansat som teambuilder for det danske cykelhold Riis Cycling, der er bedre kendt som Team CSC, (senere Team Saxo Bank-SunGard), som han var tilknyttet i 2009.

I 2001 blev det første program i serien På afveje sendt: han tog Anja Steensig ud i vildmarken. To år efter tog han Signe Svendsen med, og herefter var han i Afrika og Canada med Bubber i henholdsvis 2006 og 2007.

I 2005 udkom hans selvbiografi Et liv på kanten fortalt til journalisten Lars Vestergaard. Bogen blev en bestseller og havde solgt mere end 200.000 eksemplarer i februar 2006.[1]

Bubber deltog i Bubber og BS i trøjen, hvor de sammen skulle gennem de fire værn i Danmarks forsvar. Siden har han lavet flere programmer, hvori han forsøger at hjælpe personer, der f.eks. er blevet vraget på session på grund af overvægt.

B.S. driver nu firmaet B.S. og co. med opgaver lige fra foredrag, sikkerhed, rådgivning, coaching og kurser til skræddersyede løsninger for enkeltpersoner og teams i erhvervslivet og sportens verden.

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Film[redigér | rediger kildetekst]

Tv[redigér | rediger kildetekst]

- Programmerne med Bubber er udgivet på DVD.

Litteratur[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi