Beach House

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Beach House
Beach House Roundhouse 2012.jpg
Information
Oprindelse Baltimore, Maryland, USA USA
Genre Dream pop, indie rock
Aktive år 2004 -
Pladeselskab Carpark Records, Sub Pop
Medlemmer Victoria Legrand, Alex Scally
Eksterne henvisninger
Officiel hjemmeside

Beach House er en dream pop-duo fra Baltimore, Maryland. Bandet blev dannet i 2004 og består af Victoria Legrand og Alex Scally. Deres selvbetitlede og kritikerroste debutalbum blev udgivet i 2006. Sidenhen har bandet udgivet yderligere fem fuldlængde albums, der alle er blevet rost og har været med til at øge gruppens popularitet. Det drejer sig om pladerne Devotion i 2008, Teen Dream i 2010, Bloom i 2012 og senest Depression Cherry samt Thank Your Lucky Stars, der begge udkom i 2015. Beach House har optrådt i Danmark ved flere lejligheder, bl.a. i forbindelse med Roskilde Festival 2010.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Bandet blev dannet i 2004 og udgav i 2006 albummet Beach House som blev kritisk velmodtaget og bl.a. kåredes af Pitchfork som det 16. bedste album udgivet det år. I 2008 blev Devotion udgivet, og i 2010 slap man Teen Dream der ligesom det første album opnåede positive anmeldelser.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Albums[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Musikgruppe Stub
Denne artikel om en amerikansk musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.