Blake Jenner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Blake Jenner
Blake Jenner 2013.jpg
Blake Jenner i 2013.
Personlig information
Fulde navn Blake Alexander Jenner
Født 27. august 1992 (28 år)
Miami, Florida, USA
Nationalitet USA Amerikansk
Ægtefælle Melissa Benoist
(g. 2015; sk. 2017)
Beskæftigelse skuespiller og sanger
Aktive år 2010–i dag

Blake Alexander Jenner (født 27. august 1992) [1] er en amerikansk skuespiller og sanger. Han er vinder af den anden sæson af reality-konkurrence-serien The Glee Project.

Liv og karriere[redigér | redigér wikikode]

Jenner begyndte at skrive og spille skuespil i en alder af ni, og spillede med i skoleproduktioner gennem hans mellemskole og high school år. Han deltog også i dramaklasser og arbejdede i reklamer. Han deltog i skole sportsgrene som fodbold og brydning.

Han forlod sin hjemby Miami, Florida, og flyttede til Los Angeles for at forfølge sin skuespillerkarriere. Han fik til sidst en gæsteoptræden i en episode af sitcom Melissa & Joey som Miller Collins. [2]

Jenner blev valgt som en af de fjorten deltagere til den anden sæson af The Glee Project, en tv-reality show, hvor præmien er syv episoder i den følgende sæson af tv-serien Glee. Han var en af tre finalister, og endte med at vinde. [1] Jenner's karakter, Ryder Lynn, fik sin første optræden i den femte episode af den fjerde sæson, som blev vist den 8. november 2012. Ryder er elev på McKinley High der slutter sig til Glee klubben.

Privatliv[redigér | redigér wikikode]

Jenner og Melissa Benoist blev forlovet i 2013[3][4] og gift i 2015.[5] I december 2016, ansøgte Benoist om skilsmisse grundet uforenelige forskelligeheder.[6] Skilsmissen blev gennemført i december 2017.[7]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]