Brønderslev Psykiatriske Sygehus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Brønderslev Psykiatriske Sygehus er et psykiatrisk hospital ca. 1 km nord for Brønderslev, Nordjylland. Hospitalet drives af Region Nordjylland.

Hospitalet har i dag 6 afdelinger. N7 er primært beliggende som en underafdeling i Frederikshavn, hvor de andre 5 er i Brønderslev. Afdelinger er benævnt N2 - N7, N1, et tidligere sengeafsnit, lukkede 1. januar 2016.

Sengeafsnit N2[redigér | redigér wikikode]

Patienter, der indlægges på Sengeafsnit N2, er voksne fra 18 år, der har en skizofreni-lidelse eller en anden sygdom med psykose.

Sengeafsnit N3[redigér | redigér wikikode]

Patienter, der indlægges på Sengeafsnit N3 har forskellige psykiske sygdomme. De fleste har det, der kaldes affektive lidelser - det vil sige sygdomme som depression, mani eller bipolar lidelse.

Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit N4[redigér | redigér wikikode]

N4 er et specialiseret sengeafsnit for ældre borgere med forskellige psykiske sygdomme. Mange af patienterne har en demenssygdom med psykiatriske komplikationer (fx hallucinationer eller vrangforestillinger...

Intensivt Sengeafsnit N5[redigér | redigér wikikode]

Patienter, der indlægges på Sengeafsnit N5 har forskellige psykiske sygdomme, ofte skizofreni eller andre sygdomme med psykose. Nogle af patienterne har desuden en behandlingsdom og/eller et misbrug.

Intensivt Sengeafsnit N6[redigér | redigér wikikode]

Intensivt Sengeafsnit N6 modtager patienter, der på grund af akut forværring af deres psykiske sygdom, har brug for en indlæggelse på et lukket afsnit. Patienterne kan have forskellige sygdomme som bi-polar lidelse.

Se også[redigér | redigér wikikode]

Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.
ArtikelstumpStub
Denne artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.