Brütal Legend

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Brütal Legend
Udvikler(e) Double Fine Productions
Udgiver(e) Electronic Arts[1]
Designer(e) Tim Schafer
Udgivelsesdato(er) USA 13. oktober, 2009[2]
Den Europæiske Union 16. oktober, 2009[2]
Genre Action-adventure
Spiltype(r) Single-player
Multiplayer
Platform(e) PlayStation 3
Xbox 360
Aldersgrænse ESRB: M
PEGI: 18+
OFLC: MA15+
BBFC: 15[3]
Officiel hjemmeside BrutalLegend.com

Brütal Legend er en kombination af et adventure- og et actionspil, der er under udvikling hos Double Fine Productions, og som skal udgives af Electronic Arts til Xbox og PlayStation 3. Spillet er planlagt til udgivelse i oktober 2009 i Nordamerika og Europa.

Bagmand bag spillet er Tim Schafer, der var inspireret af sin ungdoms musiksmag, og spillets hovedperson er roadien Eddie Riggs, spillet af Jack Black, som hvirvles ind i en fantasiverden med en blanding af nordisk mytologi og heavy rock, hvor Riggs skal redde et undertrykt folk fra magthaverne. Til det formål har Riggs en kampøkse, en Flying V-guitar med magiske evner samt en avanceret sportsvogn.

Blandt attraktionerne i spillet er figurer spillet af kendte rockmusikere som Ozzy Osbourne, Lita Ford og Robert Halford samt skuespilleren Tim Curry. Desuden skal der forekomme en række heavy rock-numre, såvel kendte som nyskrevne numre af og med blandt andet Judas Priest, Black Sabbath, Tenacious D og Mötley Crüe.

Referencer[redigér | redigér wikikode]


computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.