Brütal Legend

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Brütal Legend
Generelle oplysninger
Udvikler Double Fine Productions
Udgiver Electronic Arts[1]
Regissør Tim SchaferRediger på Wikidata
Designer Tim Schafer
Komponist Peter McConnellRediger på Wikidata
Udgivet USA 13. oktober 2009[2]
Den Europæiske Union 16. oktober 2009[2]
Genre Action-adventure
Spiltype Single-player
Multiplayer
Platforme PlayStation 3
Xbox 360
Aldersgrænse ESRB: M
PEGI: 18+
OFLC: MA15+
BBFC: 15[3]
Eksterne links
BrutalLegend.com
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Brütal Legend er en kombination af et adventure- og et actionspil, der er under udvikling hos Double Fine Productions, og som skal udgives af Electronic Arts til Xbox og PlayStation 3. Spillet er planlagt til udgivelse i oktober 2009 i Nordamerika og Europa.

Bagmand bag spillet er Tim Schafer, der var inspireret af sin ungdoms musiksmag, og spillets hovedperson er roadien Eddie Riggs, spillet af Jack Black, som hvirvles ind i en fantasiverden med en blanding af nordisk mytologi og heavy rock, hvor Riggs skal redde et undertrykt folk fra magthaverne. Til det formål har Riggs en kampøkse, en Flying V-guitar med magiske evner samt en avanceret sportsvogn.

Blandt attraktionerne i spillet er figurer spillet af kendte rockmusikere som Ozzy Osbourne, Lita Ford og Robert Halford samt skuespilleren Tim Curry. Desuden skal der forekomme en række heavy rock-numre, såvel kendte som nyskrevne numre af og med blandt andet Judas Priest, Black Sabbath, Tenacious D og Mötley Crüe.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Goldstein, Maarten (12. december 2008). Brutal Legend Rocks Out With Electronic Arts. Shacknews. Hentet 12. december, 2008. 
  2. ^ a b Jenkins, David (21. april 2009). EA Announces October Release Date For Brutal Legend. Gamasutra. Hentet 21. april, 2009. 
  3. ^ Brutal Legend rated 15 by the BBFC. British Board of Film Classification. 7. august 2009. Hentet 8. august, 2009. 


computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.