Wikipedia:Ansøgning om bureaukratstatus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Broken/BUR/A)
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genvej:
WP:BUR/A

På denne side kan Wikipedias administratorer ansøge om at få bureaukratstatus.

Hvis du vil støtte en ansøgning bør du skrive *{{støtter}} --~~~~ under ansøgningen. Omvendt bør du bruge *{{støtter ikke}} --~~~~ hvis du ikke støtter ansøgningen.

Ansøgninger[rediger kildetekst]

Steenth[rediger kildetekst]

Jeg vil ansøge om at blive bureaukrat. Det er ikke den mest aktive post. Der kan gå år imellem opgaverne. Men jeg har kigget på oprydning af bot-flag på konti og jeg har haft en dialog med de 2 andre bureaukrater om det. Vi er kommet frem til, at det er nok bedst, at jeg selv tager hele opgaven med den oprydning. Jeg er forvejen bureaukrat på Wikimedia Danmarks wiki, så jeg kender opgaven. Så lige nu er opgavelisten:

  • Tildele og fjerne bot-flag. Rammen er Wikipedia-diskussion:Botter#Inaktive bot-konti diskussion og Wikipedia:Botter#Fratagelse af botflag. Det er det, som er det centrale i, hvorfor at jeg ansøger.
  • Jeg er aktiv med diverse arrangementer, hvor der er nogle gange er behov for at kunne oprette flere konti samme IP-adresse og der bruges funktionen Kontooprettere, så der er nogle, som kan undgå den grænse. Jeg vil godt tildele og fjerne det flag, selvom jeg har kontakt til dem, som det vedrører.
  • Det vil også være naturligt at også tage mig de andre opgaver som bureaukrat, som fx tildeling af administrator-status.

Noget jeg vil holde mig fra er at tildele midlertidig administratorflag til Bruger:SteenthAdmBot - det bør gå via de andre bureaukrater. --Steen Th (diskussion) 23. feb. 2024, 15:18 (CET)[svar]

Konklusion:
Med fuld enighed ovenfor får Steenth hermed bureaukratrettigheder.
- Sarrus (db) d. 2. mar. 2024, 11:53 (CET)[svar]