Bruger:Akkuratesse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen til: Hvis du ønsker at vide mere om mig, så kan jeg da i det mindste røbe, at jeg har været optaget af antikken, filosofi, kunst og videnskab siden begyndelsen af 1980'erne.

Jeg har været bruger af især den engelske og tyske Wikipedia de fleste af årene, men har nu besluttet at bidrage så småt til den danske udgave, der i begyndelsen måske var lidt ubehjælpelig :)

Mit bidrag er periodisk og lidt sporadisk - jeg holder af at skrive artikler når det griber mig og jeg synes emnet mangler.

Jeg anser Wikipedia for et af de mest interessante, hvis ikke største, netværkssamarbejder på kloden, og det endog gratis og i kraft af frivillige, trods de ofte store forskelle på brugerne. Tænk på det, næste gang du taler ondt om Wikipedia.

Artikler jeg har oprettet[redigér | rediger kildetekst]

Artikler jeg har bidraget med afsnit til[redigér | rediger kildetekst]

Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Akkuratesse

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation