Bruger:BillyDK

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Grundet kulturen og diskussionerne herinde, har jeg forladt wikipedia projektet, derfor vil du ikke længere kunne forvente svare på henvendelser --BillyDK (diskussion) 22. jan 2018, 00:06 (CET)
  Babel
  daDenne bruger har dansk som modersmål
  de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
  nb-1Denne brukeren kan litt norsk (bokmål)
  en-1This user can contribute with a basic level of English
  Wikibooks-logo.svgDenne bruger har en brugersideWikibooks.
  Wikisource-logo.svgDenne bruger har en brugersideWikisource.
  Roundel of North Korea.svg Denne bruger deltager i
  WikiProjekt Nordkorea
  Brugere efter sprog

  Billy DK's profil

  Rettelser eller påbegyndelser

  Jeg er en yngre mand (årgang 1992) der interessere sig for politik, hjemmesider, slægtsforskning og historie. Har folkeskolens 9.klasse og en såkaldt ungdomsuddannelse, er i gang med den anden uddannelse, denne gang en HF. Den 25. august 2014 rundede jeg det 6år, 6måned og 6dag på wikipedia. Mine skrivefelter er nok mest politik, især valg, men ellers lige hvad jeg finder.


  Noia 64 apps karm.svgDenne bruger har været på Wikipedia i 15 år,  1 måned og 4 dage.


  Julian Assange, Wikileaks, Portal:kommunisme, Anonymous, Borgerrettighedsbevægelsen, Enhedslisten, Finn Sørensen, Tyske naziledere, Retsopgøret i Norge efter 2. verdenskrig, Den irske uafhængighedskrig, Libertære Socialister, Kommunistisk Parti, Modstandsbevægelsen i Horsens, GroenLinks, Arkivalieronline.dk, Rådgivende folkeafstemning om Norges tilslutning til EF 1972 og flere

  Skabeloner: Blandt andet oprettet; Danske kommunister, Nazisme i Danmark, Danske kriminalsager, Dansk rap, Bundesnachrichtendienst, Italiens premierministre, Europas parlamenter, Enhedslisten, Norges statsminister, 2. Slesvigske Krig, Politiske partier i Norge, Politiske partier i Sverige, Slægtsforskning, Valg i Norge, Valg i Tyskland, Politiske valg i Portugal, Valg i Ungarn, Detektiver. Composition bar og Christiania

  Links: Alt hvad jeg har oprettet

  Ros og småkager

  Statistik

  For din artikel Kim Hyŏng-jik der nu er øverst på Vidste du at... og dit arbejde med mere eller mindre relaterede artikler. --Inc (diskussion) 26. jul 2012, 14:01 (CEST)


  Pr 12. oktober 2013 fortaget 4.511 redigeringer og oprettet 416 sider. I august 2014 er jeg oppe på 470 oprettede sider :)

  I slutningen af november 2014 oppe på 554 artikler og 5.968(6.030) redigeringer :)

  Den 1. januar 2015 gøres der status for 2014, alene i december oprettede jeg 95 skabeloner og 156 artikler, således jeg nu er oppe på at have oprettet 139 skabeloner og 714 artikler. Og jeg har siden oprettelsen af min bruger foretaget mere end 7.800 redigeringer.

  Min korte artikel Cornelia Füllkrug-Weitzel blev artikel nr. 196.000 på dansk Wikipedia.

  Jeg deltager i Wikipedia:WikiProjekt Politik - det skulle du os tage og gøre ;)

  Galleri

  Uddybende Uddybende artikel: Bruger:BillyDK/Galleri
  Billeder jeg har oploadet til wikipedia; dels fra gemmerne og de personlige ferieture, men også fra Kolding hvor jeg bor - håber andre vil synes om mine billeder
  Barnstar of National Merit Faroe Islands v2.png Færøernes Barnstar
  Tak for dine bidrag med oprettelse af skabeloner som gør det nemmere at navigere rundt i artikler om færøsk politik! Med venlig hilsen EileenSanda (diskussion) 9. dec 2014, 15:27 (CET)


  SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
  Du fortjener denne barnstar for dit store arbejde på den aktuelle flygtninge- og migrantkrise samt Islamisk Stat. Værdsat arbejde. Venlig hilsen Pelle Hansen 21. sep 2015, 20:38 (CEST)