Bruger:Biscuit-in-Chief/Kim "Stolekast" Lang

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Den 6. februar 2019 kl. 20:28‎ oprettede Bruger:Kim "Astronomi" Lang (diskussion) en artikel, der senere ville blive markeret med {{nonsens}}, da...ja, dens indhold var noget vrøvl. Der var bare det, at den var en hel del længere – og sjovere – end den gennemsnitlige {{nonsens}}-artikel, så derfor har jeg valgt at arkivere den (muligvis ikke lige den gennemsnitlige wikipedianers humor, men jeg synes altså, den er sjov):


Kim Lang[redigér | rediger kildetekst]

Kim "Stolekast" Lang, bedre kendt som Kim Lang, er den hotteste person i det kendte univers, og vil uden tvivl kaste en stol efter dig hvis du på nogle måder tvivler på de krafter der gemmer sig i den mand! Kim Lang har holdt Guinness verdensrekorden for længste stolekast lige siden Jesus' sidste nadver hvor han blev så rasende, at han fyrede en kontorstol over Atlanterhavet og ramte den tidligere amerikanske præsident John F. Kennedy i hovedet i 1963.

Kim Lang blev født i 1666 og det var så hot at London

kom sgu til at brænde ned. Kim blev gift med planeten Mars to nanosekunder efter Kim's fødsel, og gav senere liv til to teleskoper som stadig lever i dag.

Kim er i dag, blevet kendt for sit pragtfulde lange hår, og den dødelige hestehale vil uden tvivl fyre 6 milliarder newton efter dig, skulle du gøre ham vred.

I sin hverdag underviser han på HTX i Aalborg, Danmark, hvor han tit laver massehenrettelser af dem modige nok til at afbryde ham før han er færdig med at snakke. Kim Lang er også meget kendt for at henrette Abraham Lincoln for nogle år siden, efter som at Lincoln kom til at afbryde han 1 planck-tid før Kim var færdig med sin astronomi fremlæggelse.

Kim Lang er den eneste person i universet, der har egenskaberne til at give fødsel til teleskoper, som han holder fanget i hans gigantiske observatorium. Kim Lang elsker altid et god gammel massemord af alle mulige folk. Først kommer stolene med 60.000 km/s, og derefter bazooka. Kim Lang sagde i et interview efter massakren på Utøya, "Åh det er da så herligt at nakke de f*cking noobs! Tror måske mine astronomiske elever er de bedste, men bare én fejl, og så bliver der hugget hoveder af!".

Kim Lang havde i 1977 kastet en stol så hårdt den fløj ud af solsystemet, og flyver stadig længere væk i dag. NASA har kaldt denne heroiske stol, "Voyager 1", og Kim blev derved forfremmet til administrerende direktør for NASA. Det blev dog kun bedre, efter som Kim kastede endnu en stol op i rummet igen i 1977.

The Big Kim[redigér | rediger kildetekst]

Kim Lang har altid været en lidt kontroversiel person, og har gennem universets eksistens haft mange diskussioner. Hans mest berygtet øjeblik var 13,7 milliarder år siden, hvor Kim vågnede et nanosekund før hans alarm og var rigtig f*cking sur! Da der så heller ikke var mælk til hans Cornflakes var Kim lige ved at fuldstændig miste den! Men det var ikke før en mystisk person kom til at kaste op på Kim's hestehale, og det var det! Personen blev tilintetgjort på 0,00000000000000000001 yoctosekund, Kim's krop begyndte at lave fusion, galakser kolliderede ind i ham, hestehalen roterede 10911 gange i sekundet, alt indenfor 860 milliarder lysårs radius var fuldstændig færdigt, og så skete det! The Big Kim! Det var så hot at intet kunne forme, og Kim fik faktisk også en Guinness verdensrekord for hottest person i universet, og det gjorde ham glad nok til at køle nok ned til atomer kunne dannes. I dag er Kim Lang dog en velhavende mand, og det er ikke særlig tit at universet går under mere. Men sig at astronomi er gay til ham, og så kommer han nok til at finde asteroidebæltet frem, og så kommer det nok til at svige!

Argumentet med Jupiter[redigér | rediger kildetekst]

Engang i 1969, efter Kim Lang hoppede op Månen lige hurtigt, kom Jupiter sgu lige en tur forbi. Jupiter havde været sur på Kim Lang for at gifte sig med Mars og ikke Jupiter. Jupiter plejede at ligge der hvor Merkur nu er, men efter Det Store Argument, blev Jupiter satme sparkede hårdt væk! Jupiter kom til at sige "ur mom gay lol", og så var der eder-satme en guddommelig mængde vrede på vej ud fra Kim! Kim fyrede sin astronomiske næve ind i Jupiter, som skabte en stor storm på Jupiter. Derefter tog han den største kontorstol op ad sin baglomme, og det blev så ubeskrivelig voldsomt, at Wikipedia ikke understøtter den slags beskrivelser! Jupiter er nu evigt traumatiseret af Kim Lang's vrede, og sidder nu i sin bane lige næst efter Kim's kone, Mars. Og hvis Jupiter skulle nogensinde komme tilbage, står Kim klar og ladet med hans fuldautomatiske hestehale.

Kim's Fortid[redigér | rediger kildetekst]

Kim Lang har været en professionel stolkaster fra 1492 - 1914, og har sat flere universrekorder gennem sin karriere. Det hele måtte dog stoppe i 1914 efter at Kim kom til at kaste en havestol imod Bosnien og ramte Franz Ferdinand i fjæset. Dette startede en lille konflikt, og er nu kendt som "Kim War I". Det sluttede dog ikke der, fordi Kim tog et bilsæde og fyrede over til Polen i 1939. Kim sagde bare det var Tyskland, og dette startede en ny lille konflikt, kendt som "Kim War II". Tyskland fik skylden for alt, mens Kim bare grinede og sagde, "endnu en god astronomisk prank af Langeren!" Lige nu svæver et genfærd rundt på Aalborg Tech College og hjemsøger alle på Fysikkens Verden! Genfærdet er blevet døbt "Søren" da det var kendt for at holde en sø ren. Det startede i 2019 hvor "Søren" ikke mødte op til astronomi, og det gjorde Kim til en fuldstændig galning! Kim hærgede gennem Danmark for at finde ham og lave den mest psykopatiske henrettelse i nyere historie! Da Kim havde fundet "Søren", trampede Kim så hårdt, at det næsten skubbede Jorden ud af kurs, startede et jordskælv i Nepal og råbte som havde lige Solen eksploderet! Søren's atomer var smeltet væk på et nanosekund og Kim havde netop affyret det mest dødelige våben i menneskehistorien, en fuldautomatisk stolebazooka, ladet med bilsæder fra monstertrucks! Det var så sejt, at folk troede Japan var blevet bombet igen, og igen fik Kim en verdensrekord for "bedste freestyle kill". En anden konflikt Kim har været med i, var engang i 2011 hvor Kim havde en neptunsk dag. Kim var lige kommet ud og bade, og Kim havde netop kommet op på 10 meter vippen og gjorde klar til det mest energiske spring nogensinde! Kim sprang ud og råbte "URANUUUUS!", men da Kim havde kontakt med vandet gik det galt. Kim havde lige ædt nogle asteroider, hvilket fik hans masse til at stige eksponentielt! Kim fløj igennem Stillehavet og ramte bunden hurtigt og slog sin røv rigtig hårdt. Bølgen fra springet rejste hele vejen over Stillehavet og flækkede Japans kyst. Kim sneg sig dog afsted med katastrofen og sagde bare til Japans premiereminister, "shit, de der tektoniske plader var sgu lidt nederen idag", og alt var godt. Kim havde dog en fortsat dårlig med røvsmerter og tanken om at han havde lige destrueret en halv nation.

Fakta om Kim Lang[redigér | rediger kildetekst]

Stole kastet: 10504

Antal Mennesker Henrettet: 7.609.573.005

Galakser konsumeret: 812

Hestehale Længde: God dag; 10 cm, dårlig dag; 70 lysår

Største Hastighed Opnået Ved Stolekast: 465.906.590 m/s

Antal Destruktioner af Universet: 2

Observatorium Volume: 69 km3