Bruger:Eddideigel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Eddi på en fin dag...
Babel
no Denne brukeren har norsk som morsmål.
nn Denne brukaren har norsk som morsmål, og skriv nynorsk.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
da-2 Denne brugers kendskab til dansk er på mellemniveau.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Brugere efter sprog

Hallo!

Jeg har brukt Wikipedia siden 2004. Mine hovedinteresser er informasjonsteknologi og naturvitenskap, særlig fysikk og kjemi. Innimellom sysler jeg også med historiske, geografiske, språklige og samfunnsvitenskaplige emner.

Jeg skriver ikke så godt dansk (dette er skrevet på norsk), og jeg vil nok bare bidra her sporadisk. Jeg er mest aktiv på de norske (bokmål, nynorsk) og den engelske Wikipedia.

Hilsen Eddi


Oversettelse av popup-navigasjonsverktøy

Som et supplement til Lupin's popup-navigasjonsverktøy, som er tilgjengelig for brukere på alle Wikipedia-prosjekter, laget jeg en fleksibel fil med tekst-strenger som kan oversettes i hvert land og som dessuten kan kopieres og tillempes personlige behov. Strengene er nå oversatt til en rekke språk, inkludert dansk, og aktiveres gjennom personlig konfigurasjon som denne (dvs. min).

For generell informasjon om popup-navigasjonsverktøyet og hvordan det installeres, se en:WP:POPUP. For å aktivere dansk tekst, følg instruksene på en:Wikipedia:Tools/Navigation popups/Translation og inkluder en lenke til den danske filen Bruger:Barklund/strings-da.js. Hvis du ønsker din egen personlige fil med strenger, kopier for eksempel den danske filen eller den engelske filen, og følg de samme instruksene.