Bruger:Hansimanden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der Findes mange forskellige slags Reklamebureauer, og definitionen på en reklame kan du læse her. I Danmark kan man finde mange gode bureauer, og her i blandt også nogle som har specialiseret sig indenfor den digitale platform.

I denne artikel vil jeg skrive om et par af de reklamebureauer der er hver at bruge tid på, og som ved hvad de laver på den digitale platform.

Skævt Reklameburea er et af de første bureauer jeg vil skrive omkring. De arbejder primært inde for den digitale platform, og er en virksomhed i vækst. De beskæftiger sig primært med SEO, hjemmesider, Webshop, Adwords og film. De hjælper virksomheder fra start til slut med ens digitale platform, og går meget op i at denne skal konvertere. Hvis du vil se kamelen er her et link til deres hjemmeside

Udover denne virksomhed findes der virksomheder som Creuna. Her arbejdes der indenfor de helt store løsninger, og de er i dag et af Nordens største inden for den digitale verden. De arbejder med kunder som Siemens, Hifi Klubben osv. De er en virksomhed som har forstand på deres kvalitet, og nogle designere der virkelig forstår sig på kvalitet.

Afhængig af hvilket bureau størrelse du skal bruge, ligger der et vidt spænd mellem de to.