Bruger:Hockeyindustrien/Hadeprojekt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:SDBS

Dette er en liste over forslag til sider der bør slettes. Hvis du har fundet (ellers ved et uheld oprettet) en side, som du mener bør slettes permanent sammen med den tilhørende historik, skal du her på siden foreslå, at den slettes. Læs gerne siden om hvordan man sletter en side inden du fortsætter.

Overvejelser inden en artikel indstilles til sletning[redigér | rediger kildetekst]

Inden du beder om at få en side slettet, bør du blandt andet overveje følgende:

  1. Kan du med fordel gøre den pågældende side til en omdirigeringsside ved at erstatte sidens indhold med #REDIRECT [[navn_på_artikel_med_relevant_indhold]]?
    Måske er der tale om en hyppig fejlstavning/-skrivning eller en anden grammatisk form af ordet/sætningen, som det kan være relevant at beholde som et opslagsord.
  2. Hvis der er tale om en vandaliseret eller meget kortfattet side, kan du så i stedet omskrive den til at indeholde noget relevant?
    Hvis både titel og indhold er noget vås, så brug {{nonsens}}.
  3. Er alle henvisninger til siden fjernet? Hvis andre sider stadig peger på sletningsønsket, kan det medføre forældreløse artikler, at udføre sletningen. Er alle henvisninger ikke fjernet og er siden ikke åbenlyst vandaliseret, så begrund hvorfor siden alligevel bør slettes.
  4. Er det en kategori eller skabelon, skal den være fjernet fra alle artikler, før du anvender sletningsskabelonen.

Procedure for indstilling til sletning[redigér | rediger kildetekst]

Generel procedure[redigér | rediger kildetekst]

En artikel indstilles til sletning ved tilføje {{Sletningsforslag|Forslag=Navn på siden}} her, nederst på siden, og på den pågældende artikels diskussionsside. Desuden skal der sættes {{slet}} på artiklen.

Når du så har gemt denne side, skal du trykke på "Se kun underside". Her skal du så komme med en forklaring for, hvorfor siden skal slettes.

Andre wiki-brugere vil kigge på siden og din begrundelse og kommentere på foreslaget. Når der er opnået konsensus om enten at beholde eller slette siden vil en administrator effektuere beslutningen.

Vil du udtrykke din mening om et foreslag kan du evt. benytte følgende koder:

Kode Bliver til
*{{SSlet}} begrundelse --~~~~
  • Slet - begrundelse --din signatur
*{{Neutral}} begrundelse --~~~~
  • Neutral - begrundelse --din signatur
*{{SBehold}} begrundelse --~~~~
  • Behold - begrundelse --din signatur
*{{Kommentar}} din kommentar --~~~~     
  •  Kommentar - din kommentar --din signatur

Hærværk og vandalisme[redigér | rediger kildetekst]

Er der tale om en side, der tydeligvis er oprettet som følge af hærværk eller vandalisme, skal du indsætte skabelon {{nonsens}} eller {{hurtigslet}} øverst på siden (de har samme funktion).

Ordbogslignende opslag[redigér | rediger kildetekst]

Har du fundet ordbogsopslag, dvs. normalt meget kortfattede artikler kun indeholdende en definition eller oversættelse af et ord, kan du oplyse alle artiklerne på én gang (der skal fortsat linkes internt til dem), med fælles begrundelse og underskrift. I dette tilfælde behøver du ikke at indsætte sletningsskabelonen i artiklerne.

Efter sletning[redigér | rediger kildetekst]

Når siden er slettet vil sletningen blive registreret i sletningsloggen. Tidligere indstillinger til sletning kan findes i Wikipedia:Sider der bør slettes/Arkiv.

Indstillinger til sletning[redigér | rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Ostepeter

Sletningsforslag: Adam