Bruger:Hockeyindustrien/Projekter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Velkommen til Wikipedias projektside,
her kan du måske finde inspiration til samarbejde med andre.
Nuvola apps kuser.png
Samarbejdsprojekter

Evaluering (engelsk:Peer review) udsætter artikler for nøjere undersøgelse fra en bredere gruppe brugere og er tiltænkt artikler af høj kvalitet som allerede har været redigeret meget, ofte som en måde at forberede en kandidat til gode artikler.


Kvalitetsoffensiven (eller QA fra eng. "Quality Assurance") har til opgave at lokalisere og udbedre artikler der ikke lever op til den almene standard på Wikipedia.


Arkivernes Skatte koordinerer arbejdet med at få arkivalier fra Statens Arkiver (og måske senere andre arkiver) gjort mere synlige via Wikipedia.


Det Fremragende Projekt oversætter artikler, som andre sprogversioner har udpeget som fremragende.


Miniprojekter på Wikipedia er projekter, der er mindre end de almindelige projekter - enten fordi de har en snævrere målgruppe, fordi de kører i et begrænset periode eller af andre årsager.


Oprydningen skal sørge for at defekte links, fjernede billeder og andet ikke ligger og flyder i artiklerne.


Skyd en kirke! er et initiativ for at få billeder af kirkerne. Tag billeder af kirker, gør dem tilgængelige på Commons og brug dem i artikler om de enkelte kirker.


Skyd en minister er et initiativ for at få billeder af alle aktive danske ministre, således at alle har fri adgang til et billede af hver minister.


Skyd Verden er et initiativ for at få billeder til alle artikler der mangler et. Tag/skaf frie billeder til artiklerne, gør dem tilgængelige på Commons og brug dem i de enkelte artikler.


Tegnebrættet - På tegnebrættet kan vi diskutere fremtidige projekter, og omfattende ideer.


Ugens oversættelse: Deltag i det internationale wikipedia-projekt med at oversætte udvalgte artikler til så mange sprog som muligt.


WikiProjekt Efterspurgte artikler er et projekt, der har til formål at nedbringe den store liste af efterspurgte artikler, der har ophobet sig, samt at holde den nede på et fornuftigt niveau.


WikiProjekt Kom til kort tilføjer geografiske koordinater til artikler, så emnet for artiklen kan vises på et landkort, og så læseren let kan finde andre artikler om samme lokalområde.


WikiProjekt Kilder vejleder brugere til at tilføje autoritative kilder til mere eller mindre kildeløse artikler for derved at øge Wikipedias troværdighed.


WikiProjekt Robotartikler fokuserer på at organisere arbejdet omkring automatisk oprettede artikler og etablere standarder, der skal resultere i velstrukturerede, kategoriserede og velskrevne artikler.

Nuvola filesystems services.png
Næste uges artikel

Denne uges artikel er Komplekse tal.

Næste uges artikel er Kristina af Sverige – hjælp med til at gøre den og de kommende ugers forsideartikler helt klar.
(Wikipedia:Ugens artikel/Uge 10, 2020)

Kig her for at se status på de artikler, som er valgt til de kommende 3 uger, og tidligere valgte artikler.

Vær også med til at vælge en artikel til om fire uger

 

Norden.jpg
Dagens skandinaviske artikel

Dagens skandinaviske artikel er en artikel der vises på forsiden hver dag. Der vises på skift de aktuelle skandinaviske udvalgte/ugens artikler.

Symbol support vote.svg
Anbefalede og lovende artikler

WikiProjekt Fremhævet indhold arbejder med artikler, som bedre end de fleste.
Fremragende artikler er artikler, som har vist sig at være specielt fremragende og værd at læse.
Gode artikler er artikler, som har vist sig at være specielt gode og værd at læse.
Lovende artikler er artikler, der med lidt hjælp er godt på vej til at blive gode.
Wikipedia:Anbefalede emner emner hvor de indeholdte artikler alle har nået et vist niveau, hvorved emnet findes anbefalelsesværdigt.
Fremragende lister er lister der er gode indgange til emner, og er en kvalitetssikring for, at alle artikler indenfor en givent gruppe af artikler er dækket.