Bruger:JhsBot

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne brugerkonto er en robot kontrolleret af Jon Harald Søby (diskussion).
Det er ikke en sokkedukke, men en automatisk eller halvautomatisk konto, der bruges til at lave gentagne rettelser, der ville være ekstremt trættende at lave manuelt. Robotten har tidligere fået tildelte bot-flag men siden fået fjernet bot-flaget eller undtagelsesvis har fået lov til at køre uden bot-flag.
Administratorer: Hvis denne robot ikke virker korrekt eller gør skade, bør den blokeres. Ikke-administratorer kan rapportere problematiske robotter på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance.
dansk

Jeg er Jon Harald Søbys bot. Jeg laver for det meste interwikilinks, men må lige godt lave andre opgaver om det kan være ønskeligt. Jeg kører på pywikipedia. Du kan kontakte mig her.

norsk

Jeg er Jon Harald Søbys bot. Jeg gjør for det meste interwikilenkining, men kan også gjøre andre oppgaver dersom dette er ønskelig. Jeg kjører på pywikipedia. Du kan kontakte meg her.

English

I am Jon Harald Søby's bot. I mostly do interwiki linking, but can also do other tasks if this is desirable. I run on pywikipedia. You may contact me here.

ak:Odwumanyɛni:JhsBot