Bruger:Kaffedreng/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

{{notabilitet}} {{reklame}}

Yourpay ApS
yourpay logo
Virksomhedsinformation
Branche Betalingsløsning/finansiel institution
Grundlagt 15.05.2013
Hovedsæde Høje Taastrup, Danmark
Nøglepersoner Mathias Gajhede (CEO) og Camilla Bejlegaard Thomsen (COO)
Regnskab
Omsætning 1.090.000 DKK i 2014.[1]
Organisation
Antal ansatte
25+
Eksterne henvisninger
yourpay.io

Yourpay ApS er en virksomhed som tilbyder betalingsløsninger til webshops med indløsningsaftale og betalingsgateway. Yourpay tilbyder sikkerhedstjenester som 3D Secure og Kunstig Intelligens. Virksomheden udviklede sikkerhedsprogrammet Kunstig Intelligens i 2015[2]. Yourpay er et anpartsselskab, som i direktionen består af CEO Mathias Gajhede og COO Camilla Bejlegaard Thomsen og en bestyrelse bestående af Steen Hansen, Jørgen Keinicke og John Røntved Hansen[3].

Yourpay samarbejder med shopsystemerne; Magento, DanDomain, OpenCart, PrestaShop, WooCommerce, WHMCS og Shopify[4]. Virksomheden opererer i hele Skandinavien. Yourpay ApS består af iværksættere[5] og er et e-commerce startup.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Mathias Gajhede stiftede virksomheden DINTERMINAL ApS den 15. maj 2013 og den 17.12.2014 ændrede virksomheden navnet til Yourpay ApS[6]. Yourpay blev godkendt af Finanstilsynet i 2014 og blev godkendt til et lån hos Vækstfonden i 2015[7]. Vækstfonden er statens finansieringsfond og Yourpay er dermed delvist påvirket af Vækstfonden og staten[8][9].

Priser/nomineringer I 2015 blev Yourpay nomineret til IVÆKSTPRISEN Årets Unge Håb[10]

References[redigér | rediger kildetekst]