Bruger:KristianMadsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne bruger er omtalt i artiklen "Kristian Madsen".

Skriver i perioder, når jeg burde lave noget andet, primært om politik, fodbold og musik. Det er stærkt vanedannende, at være en del af et så spændende open source projekt. Jeg synes egentligt at perspektiverne omkring demokrati, fællesskab og vidensdeling er helt utrolig spændende. Og man har jo en slags stolthed over at have været med til at bidrage lidt.

Og så er det en fremragende tidsrøver: Når først man går igang med Årets Fodboldspiller i Danmark har man jo osse næsten en moralsk forpligtelse til at gøre linksene blå.

Min grundfilosofi er det danske wiki bør ses som et supplement til det engelske. Let's face it: Hvis vi vil vide noget om Chelsea FC, Ronald Reagan eller for den sags skyld om spilteori slår vi op på det engelske wiki. Det er naturligvis langt bedre på disse punkter.

Derfor mener jeg at de vigtigste artikler er dem om danske forhold eller om danskere - se fx Hans Engell, C.V. Jørgensen og Danmarksturneringen i fodbold. Kan man mon læse om Pinches Welner på engelsk wiki?

Det betyder ikke at artikler om internationale spørgsmål er uvæsentlige - men det betyder, at de bør indeholder oplysninger om særlige relationer til emnet, hvis det kan lade sig gøre: Hvilke danskere har spillet i Ajax Amsterdam? Hvornår besøgte Bill Clinton København? Hvor spillede Frank Zappa i Danmark. Den slags synes jeg giver berigende artikler, som giver vinkler som engelsk wiki ikke kan give.

Og ja - jeg er den samme som Kristian Madsen. Den artikel retter jeg nu ikke selv i, på trods af at den indeholder mindst een fejl.

Artikler jeg har bidraget til eller holder lidt øje med:

For bare at nævne nogle stykker...