Bruger:Mark Jensen/Diskussion 2008

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tach[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark

Jeg var ved at redigere en artikel om tach på wiki, som du har slettet men begrundelsen "nonsens", inden jeg blev færdig med at gøre artiklen færdig. Nu kan begrebet nonsens jo hurtigt tage en subjektiv karakter, men jeg vil blot for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at der rent faktisk ofte er sådanne begivenheder, som blev beskrevet i artiklen.

Hav en god dag.

VH Peter

Det var ikke mig der satte "nonsens" på. Men hvis du kan skrive en artikel der er rigtigt formateret og evt. supplere artiklen med kilder, så vil jeg gerne verificere en ekstra gang. Du kan i øvrigt signere dine indlæg med ~~~~.

- Mark Jensen 15. jan 2008, 15:48 (CET)

Hello from[redigér | rediger kildetekst]

Jens Vejmand-Barnstar
Good job with the Danish Lost articles. I don't understand them, but they look good.  ;) –' 21. jan 2008, 02:07 (CET)


Kategorisering[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark. Når du opretter nye kategorier så husk lige, at de også skal kategoriseres :) Mvh. Sabbe 22. jan 2008, 08:44 (CET)

Tak for reminderen :) - Mark Jensen 22. jan 2008, 11:29 (CET)

Musik og metalprojekter[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark. Jeg ser en udmærket musiksmag på din brugerside, så hvis du nogensinde skulle få lyst til at skrive noget om det, så kan jeg jo blot opfordre dig til at slå et smut forbi WikiProjekt Metal. :-) --Lhademmor 28. jan 2008, 11:50 (CET)

Har faktisk tænkt på at skrive lidt :-) Specielt få genskrevet Papa Roach, og så evt. få skrevet lidt om Machine Head. Lost (sæson 4) er lige på trapperne, men tror godt jeg kan få lidt tid under og i hvert fald efter. - Mark Jensen 28. jan 2008, 20:16 (CET)
Lyder godt! Hvis det viser sig at du får skrevet noget om Machine Head, så kan jeg ihvertfald godt skaffe nogle billeder. --Lhademmor 29. jan 2008, 10:17 (CET)
Det kunne være bonus. Jeg har skrevet det grundlæggende på artiklen, så hvis du har dem klar, kan de godt smides ind nu. Har ikke tid til at skrive så meget mere på den i dag, men fortsætter senere :) - Mark Jensen 29. jan 2008, 14:04 (CET)
Nu starter vi lige med et enkelt, når der bliver oprettet artikler om musikerne har jeg også om dem - har bare for travlt til selv at oprette dem. --Lhademmor 29. jan 2008, 15:20 (CET)
Fint, det ser glimrende ud. Fik skrevet artiklen færdig i dag alligevel. Nu mangler den bare sprogret og kilder. - Mark Jensen 29. jan 2008, 18:41 (CET)

Hejsa![redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen. Jeg har set at du har skrevet dig på listen over TaskForce-agenter, og har tidligere bemærket din passion for Lost, som nok er dobbelt op på min i forvejen store interesse :-) Jeg har set på engelsk Wikipedia, at de har Losts sæsoner som et anbefalet emne, og i den anledning ville jeg spørge - hvad ville du sige til at vi arbejdede sammen om at oversætte de fire artikler til dansk Wikipedias første anbefalede emne? :-) --Hockeyindustrien 3. feb 2008, 20:02 (CET)

Ikke for at blande mig, men blot for at spørge ind til WP:AE: Kræver det ikke også to lovende oveni fire anbefalede? --CarinaT 3. feb 2008, 20:57 (CET)
Man må gå ud fra, at et sådant krav frafalder hvis der plain and simple ikke er mere at skrive om :-) --Hockeyindustrien 3. feb 2008, 20:59 (CET)
Hej Henrik. Jo, synes helt bestemt vi bør. Har allerede haft lidt fat i dem, men så kom det nyeste Lost-afsnit, og så røg jeg lidt væk fra det i alt det andet skrivearbejde. Men, jo, helt bestemt :) - Mark Jensen 3. feb 2008, 21:52 (CET)
Hvordan griber vi det an? Oprindeligt havde jeg tænkt mig at overskrive vores egne med oversættelser, men vores egne ser egentlig bedre ud? :S Måske skal man opdele plottet på afsnit som de gør på engelsk? --Hockeyindustrien 3. feb 2008, 21:56 (CET)
Det eneste jeg sådan set vil være lidt "øm" ved der bliver rørt er de casting-afsnit der er skrevet. Plottet synes jeg godt vi kan smide i en episode-liste (se evt sæson 4-artiklen for de skabeloner der er brugt - farve kan fås på eng. wiki). Er aldrig rigtig blevet tilfreds med de længere synopsiser jeg har skrevet. Så hvis vi skriver casting som i Lost (sæson 4), samt nye indledninger efter eng. wiki, laver episode-lister, produktions-afsnit (hvad der er på eng. wiki + eventuelt hvad der er at finde af spændende ting i audio commentary), modtagelse.. ved ikke om der er mere? - Mark Jensen 3. feb 2008, 22:00 (CET)
Udmærket :) Så vil jeg fokusere på de der episode-afsnit og overskrive synopsiserne? Eller hvordan? :) Ville være top-notch hvis vi kunne få dem til at være ensartede mht. til afsnitsinddeling :-)--Hockeyindustrien 3. feb 2008, 22:03 (CET)
Hvad siger du til:
* Produktion
* Casting
* Afsnit
* Modtagelse
* Trivia
* Fodnoter
* Skabeloner
Så skriver jeg casting til dem, til at begynde med :) - Mark Jensen 3. feb 2008, 22:22 (CET)
Udmærket :) Måske burde modtagelse rykkes op, for det er jo et monsterafsnit det der afsnit.. Men jeg går i krig med afsnit snarest :)--Hockeyindustrien 3. feb 2008, 22:25 (CET)
Det kan vi altid rykke rundt på :) jeg har kastet mig over casting, starter fra sæson 1, så hvis du ikke kan gemme pga. redigeringskonflikt, så bare kopier teksten og indsæt i den nye udgave. - Mark Jensen 3. feb 2008, 22:47 (CET)

Se evt. Wikipedia:AA-TaskForce sæsoner af Lost :-) --Hockeyindustrien 4. feb 2008, 04:39 (CET)

Fedt! :) Har lige smidt en note til det i toppen af Wikipedia:WikiProjekt Lost - Mark Jensen 4. feb 2008, 12:31 (CET)

Af hensyn til at der skal være seks lovende artikler, kunne vi evt inkludere Lost, og eventuelt Mytologien i Lost? (Sidstnævne kræver meget arbejde endnu, men Lost skal sådan set bare renskrives) - Mark Jensen 18. feb 2008, 17:27 (CET)

Søndersø[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen - jeg er en ret ny bruger, der leder efter en administrator, der vil omdøbe artiklen "Maribo Sø", for den hedder jo Søndersø. Jeg ser, du bor i byen, hvor jeg også har haft min gang.

Måske skulle man også oprette en artikel om "Maribosøerne", som det foreslås på siden.

--Thathánka Íyotake 13. feb 2008, 22:40 (CET)

Hej, det er ordnet nu :) Har lavet redirect så den viderestiller til Søndersø (Maribosøerne). - Mark Jensen 14. feb 2008, 02:46 (CET)
Tak, det er jo herligt - men der er stadig noget, der er mystisk, for man kan stadig komme ind på en side ved navn "Maribo Sø". Den er dog ikke i listen over danske søer, men den findes altså endnu...Thathánka Íyotake 18. feb 2008, 22:38 (CET)
Det fungerer sådan at selve artiklen ikke skifter navn, men når man går ind på den, så sender den brugeren videre til den "rigtige" artikel. Derfor står den stadig som "Maribo Sø". Dette kan dels med tiden ændres rundt omkring til Wiki til det rigtige, og mens det stadig er det "gamle," bliver læsere der tror det hedder Maribo Sø opmærksomgjort på at det faktisk ikke er det korrekte navn. Sådan, kan man også lave et system hvori f.eks. en kunster der med tiden skifter navn. Han/hendes artikel vil man kunne finde både med det nye og det gamle navn, fordi det gamle blot viderestiller til det nye. Eller man kan have internationale og oversatte navne. Fx er "Alice i Eventyr" og "Alice in Wonderland" den samme artikel. Men for ikke at lave det dobbelte arbejde, viderestiller den ene til den anden, osv. - Mark Jensen 20. feb 2008, 00:31 (CET)
O.k., det er smart; men jeg forsår ikke helt, hvad du mener, beklager. Hvis jeg går ind på "Maribo Sø", bliver jeg ikke sendt videre. Thathánka Íyotake 25. feb 2008, 02:53 (CET)
Jo, nu gør jeg! Lige før gjorde jeg ikke. Ser jeg syner? Jeg er helt sikker på, at jeg var inde på den gamle "Maribo Sø"-side for et øjeblik siden. Thathánka Íyotake 25. feb 2008, 02:58 (CET)

Demons (tv-serie)[redigér | rediger kildetekst]

Hvornår var det med denne serie? --Palnatoke 3. mar 2008, 13:51 (CET)

2007 - IMDB-Mark Jensen 3. mar 2008, 17:28 (CET)

Evaluering[redigér | rediger kildetekst]

Tænkte på, om du kunne hjælpe med Wikipedia:Evaluering/Lost (sæson 1).. :) --Hockeyindustrien 9. mar 2008, 20:10 (CET)

Ja, naturligvis :) - Mark Jensen 9. mar 2008, 20:12 (CET)

Lost[redigér | rediger kildetekst]

Hej. Jeg tror måske du har misforstået hvorfor jeg afviste Juliet Burke som LA. Som artiklen står nu fortæller den hendes historie mere eller mindre som om hun er en virkelig person. Artiklen bør også indeholde diskussion om f.eks. hvor der er kommet inspiration fra til karakteren, castingen, hvad folk syntes om hende etc. Altså ting der ikke bare er opremsning af karakterens rolle i serien. Håber det giver mening. --Peter Andersen 14. mar 2008, 23:01 (CET)

Det giver mening. Har forstået det korrekt :) Som jeg skrev satte det bare tanker igang, og jeg synes det er vigtigt vi får snakket rammerne igennem. - Mark Jensen 14. mar 2008, 23:07 (CET)

Projektöversikt[redigér | rediger kildetekst]

Jag har gjort en översikt över WikiProjekt på danska, norska och svenska Wikipedia. Du har grundat fem projekt på da.wp. Hur tycker du att projekten fungerar? Är den här översikten ett användbart verktyg? Ställer jag rätt sorts frågor? --LA2 25. mar 2008, 05:11 (CET)

Could you please translate? Then I'll gladly answer. Sorry, just not so confident in my ability to translate swedish. I got an idea what it means, but I'm by no means sure :D - Mark Jensen 25. mar 2008, 08:15 (CET)
I've compiled this overview of WikiProjects on the Danish, Norwegian and Swedish Wikipedias. You're the founder of five projects on da.wp. What do you think about the way projects work today? Is this overview a useful tool? Am I asking the right questions? --LA2 25. mar 2008, 12:05 (CET)
Thanks a lot.
"What do you think about the way projects work today" - The method and theory are useful, but for smaller Wikipedias, like the Danish, it oftens lacks more users and contributors to a specific project, and hence many tends to die on the long run.
"Is this overview a useful tool?" - Yes, especially as the Scandinavian wikis are already cooperating, and it'll help us synchronize across Wikis as well.

- Mark Jensen 25. mar 2008, 12:22 (CET)

Danmarks historie (1660-1814)[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen

Du har tidligere ytret at Danmarks historie (1660-1814) kunne blive LA. Jeg har nu nomineret artiklen til LA. --Broadbeer, Thomas 25. mar 2008, 21:52 (CET)

Lotte Heise[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen,

Jeg må indrømme, at jeg finder det en smule hysterisk at påsætte {{kilde mangler}} på, at hun er mest kendt for sin bramfri personlighed, sine kontante holdninger og sin hurtige tale. Selvfølgelig er der et eller andet vurderende i det, men:

  1. jeg er sikker på at hun selv ville skrive under på det
  2. man kan jo ikke finde en kilde, der 'dokumenterer' at hun er kendt for de tre ting.

Man kan måske finde en kilde, der ville udbygge med eksempler på holdninger, men det med den hurtige tale bliver lidt svært. Jeg synes det er uheldigt, hvis selv ting, som vi alle sammen godt ved passer partout SKAL underbygges med en kilde.--Brandsen 28. mar 2008, 20:10 (CET)

Problemet ligger ikke i hvad vi alle ved. Problemet ligger i hvad der ikke er strengt faktuelt, og ydermere vandalisme. Folk kan godt skrive forkerte ting på en overbevisende måde, og hvis læserne æder det råt, er det problematisk. Jeg kunne fx skrive "Heise har desuden to børn, men er fraskilt siden 2006." Det er en påstand der sagtens kunne være sand, men det er ren fiktion. - Mark Jensen 28. mar 2008, 20:21 (CET)
Dertil skal tilføjes at jeg faktisk er enig i din opfattelse. Men det er af hensyn til troværdigheden, der på Wikipedia er omstridt, at vi helst anvender kilder. - Mark Jensen 28. mar 2008, 20:22 (CET)
Okay. Jeg forsøger at udbygge artiklen. Men hvad vil du så opfatte som en tilstrækkeligt troværdig kilde til at hun er kendt for sin bramfrihed, holdninger og speedsnakken? --Brandsen 28. mar 2008, 20:32 (CET)
Hvis det fx er nævnt i en anmeldelse eller artikel af en anerkendt/troværdig avis/magasin/hjemmeside eller lignende. - Mark Jensen 28. mar 2008, 21:57 (CET)
Se fx The Beginning of the End (Lost)#Modtagelse - Mark Jensen 28. mar 2008, 21:59 (CET)

KRIG[redigér | rediger kildetekst]

Der er nu erklæret krig mod metalhovederne om at nå det første AE. Jeg dedikerer nu alt min tid til sæsonerne af lost. GO GO GO! --Hockeyindustrien 7. apr 2008, 21:38 (CEST)

Fedt :D Jeg går igang med det samme. - Mark Jensen 8. apr 2008, 08:04 (CEST)
Hvis jeg har forstået det korrekt skal vi have 1 FA, 1 GA og 2 LA? - Mark Jensen 8. apr 2008, 08:25 (CEST)
Korrekt forstået når der kun er fire artikler i emnet. --CarinaT 8. apr 2008, 10:11 (CEST)
Takker :) Det vil der være indtil engang midt i 2009, hvor sæson 5 kan skrives. - Mark Jensen 8. apr 2008, 10:12 (CEST)
Hmm. Så skal vi til at tage stilling til om et emne skal fratages anbefalet status når der kommer flere artikler til, som ikke lever op til kravene. Det er faktisk et problem med et sådant løbende emne, men vi kan jo vente med at tage det op. --CarinaT 8. apr 2008, 11:06 (CEST)
Det er helt i orden. Vi kan se det an. Det er dog intentionen af at alle sæson-artiklerne skal op på mindst GA-niveau (og så det nødvendige antal på FA). - Mark Jensen 8. apr 2008, 11:14 (CEST)

Jeg tænker lidt på at oversætte sæson 3 fra scratch fra engelsk, så vi kan få fodnoterne med -- desuden er de engelske afsnit en del længere.. hvad siger du? --Hockeyindustrien 17. maj 2008, 23:38 (CEST)

Det lyder fint nok. Synes sæson 3 har haltet lidt hele vejen. Har tilføjet nogle flere epsiode-resumeer over de seneste dage, og dem kan vi jo i princippet bare lade være, da de ikke kræver noter. Selvfølgelig renskrives. Men ellers er det fint for mig :) Jeg har givet sæson 4 en kærlig hånd, der skal bare føjes noter også, og også renskrives lidt - Mark Jensen 17. maj 2008, 23:43 (CEST)
Cool, jeg begynder så småt med det samme :) --Hockeyindustrien 17. maj 2008, 23:46 (CEST)

Så er vi efterhånden kommet tættere på målet.. Nu har du jo allerede lavet Lost LA, så jeg tænkte på om du ikke ville føre den hele vejen til GA? :) --Hockeyindustrien 19. maj 2008, 19:28 (CEST)

Naturligvis. Jeg har været lidt igang med det, men jeg arbejder på eksamensprojekt p.t., så det er lidt småt med tid til wiki. Den er dog øverst på min prioritetsliste, til når jeg har tid :) - Mark Jensen 19. maj 2008, 19:33 (CEST)

Bjørn Themsen[redigér | rediger kildetekst]

Tjek lige igen Bjørn Themsen og diskusionssiden, det virker en kende utroværdig! --Villy Fink Isaksen 14. apr 2008, 18:05 (CEST)

Hjælp[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark. Dette er måske ikke det rigtige sted, men nu forsøger jeg her alligevel. Jeg er rimelig ny wikipedia-bruger, men er blevet lidt bidt af at skrive artikler herinde, og især om ideen med at man hjælper hinanden med forskellige projekter, som fx lost-projektet. Jeg så at du har været meget aktiv, og kan se at dine artikel er blevet bedømt godt, så tænkte at du måtte være en erfaren bruger. Det jeg mangler hjælp til er at få helt på plads det med kilder og copyrights. Kan ikke helt forstå hvorfra man må tage ting, og det med at hvis man bare skriver noget så skal man kunne finde en kilde på det? -hvis du har tid vil jeg være rigtig glad for at få lidt hjælp bare lige til at komme i gang. --Chrallle 27. maj 2008, 18:16 (CEST)

Mange tak det hjalp. Så hvis jeg har forstået det rigtigt, så må jeg egentlig godt tage et billede med min mobil telefon, af et dvd-cover, hvis jeg selv ejer dvd'en? Det må jo være det samme som at tage et billede af fx en kirke her i danmark, som i skriver i mangler. --Chrallle 27. maj 2008, 20:31 (CEST)

Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tror ikke man må hvis det er i decideret profil. Som udgangspunkt må vi på den danske wiki leve med ikke at kunne få billeder af covere af musik/film/computerspil, osv. De skal være udgivet under fri licens. Jeg var heldig at finde screenshots af Lost: Via Domus som var frie, men det er noget der sjældent sker. - Mark Jensen 28. maj 2008, 08:36 (CEST)

Lige en ting til. Jeg har fundet en rigtig god side med masser af oplysninger om en artikel jeg vil skrive (http://heavilybroken.net/onetreehill/). Hvis der som du kan se på forsiden står: "Copyright - Da jeg har lagt meget arbejde i alt ind-holdet på denne side, skal der gives credit, hvis der lånes noget. Alt på siden er skrevet fra bunden eller oversat af mig medmindre andet er angivet."

Må man så ikke bruge oplysninger fra side, hvis man skriver det på sin egen måde, og så selvfølgelig skriver siden indunder Fodnoter el. Kilder? --Chrallle 27. maj 2008, 20:42 (CEST)

Du må godt bruge informationerne, du skal bare skrive teksten selv, og naturligvis henvise. - Mark Jensen 28. maj 2008, 08:36 (CEST)

Emnediskussion[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark. Jeg har startet en emnediskussion om Lost, som jeg lige vil gøre opmærksom på. --CarinaT 29. maj 2008, 15:05 (CEST)

Sæsoner af Lost[redigér | rediger kildetekst]

-- er nu færdig. Spørgsmålet er, om vi skal føre den eller sæson 4 til FL, da FL sandsynligvis kræver at afsnittene er skrevet... --Hockeyindustrien 1. jun 2008, 11:59 (CEST)

Glimrende! :) Vi kan vel forsøge med dem begge. Jeg færdiggører There's No Place Like Home og fortsætter så med at udvide og sætte kilder på sæson 4, i hvert fald. - Mark Jensen 1. jun 2008, 12:07 (CEST)

Jeg går nu igang med at slette afsnitsomdirigeringerne, der nu er uden betydning og kun forvirrer. Det må du meget gerne hjælpe med, hvis du vil :-) Jeg tror det bliver en for stor mundfuld at gøre Sæsoner af Lost til FL.. --Hockeyindustrien 1. jun 2008, 16:01 (CEST)

Går igang med det samme :) - Mark Jensen 1. jun 2008, 17:17 (CEST)
Nå, det var så ikke det store :D -Mark Jensen 1. jun 2008, 17:18 (CEST)
Ja, det tog lidt mindre tid end jeg havde regnet med :-). Nu afventer jeg bare Sæson 4's udnævnelse til FL, så er vi ved at være færdige.. --Hockeyindustrien 1. jun 2008, 17:19 (CEST)
Beautiful! Det lader til vi nåede det :D - Mark Jensen 1. jun 2008, 19:21 (CEST)
Tror du Michael er far til Suns barn? --Hockeyindustrien 1. jun 2008, 19:36 (CEST)
Ikke umiddelbart, men det skulle da ikke overraske nogen :D Hvis man ser i "D.O.C" i tredje sæson er hun ufattelig glad ved tanken om at det er Jins barn, selvom det egentlig havde betydet hun ville dø i løbet af graviditeten, samt at der ikke var en anden far til barnet. Og dog så leger Missing Pieces på den anden side med en romance mellem de to. Men synes godt (ved ikke om du har set sæson 4-finalen, men følgende er ikke spoil) at samtalen mellem Michael og Sun på Kahana kunne antyde et eller andet, mest fordi dialogen ellers er lidt malplaceret og uden betydning. - Mark Jensen 1. jun 2008, 19:40 (CEST)
Det er netop den dialog på Kahana, jeg hentyder til :-) Jeg har set afsnittet, og tanken strejfede mig. Det ville også give et fint plot-twist, da barnet så er halvsøskende til Walt, der jo er special.. :) --Hockeyindustrien 1. jun 2008, 19:43 (CEST)
Ja, det kunne være ret interessant :) Det er også mærkværdigt at Ben og Lockes mødre har samme navn (Emily). Men ja tænkte det samme, og faktisk tyder ret meget på det. Det eneste der ikke gør er så at Suns reaktion i D.O.C. vil være inkonsistent, men det sker jo i en så omfattende historie. - Mark Jensen 1. jun 2008, 19:47 (CEST)

Hey -- som landet ligger nu skal ALLE afsnitsartiklerne skrives. De tager ca. en halv time at oversætte fra engelsk inklusiv et helt plot-afsnit, så dette burde kunne lade sig gøre inden for.. en uge? Grunden til dette er, at den eneste måde at få Sæsoner af Lost til at få en udmærkelse er FL, og dette indebærer et minimum af røde links --Hockeyindustrien 1. jun 2008, 23:57 (CEST)

Er det ikke nemmere og mere overskueligt, hvis vi arbejder på at få kravene for lister implementeret og defineret? Det er trods alt tale om godt 70 artikler på over stub-status, hvilket jeg mener er noget af en mundfuld. Specielt da jeg også er ved at læse til eksamen for tiden - Mark Jensen 2. jun 2008, 00:18 (CEST)
Sæsoner af Lost vil kun kunne følge FL-vejen, og da FL er det eneste stop på den vej, må den nødvendigvis opfylde kravene til FL. FL kræver et minimum af røde links, og derfor skal afsnittene oprettes :-/ Jeg har fuld forståelse for hvis du ikke har tid til det -- det har jeg heller ikke. Det var blot en konstatering af tingenes lidt sørgelige tilstand.. :( --80.166.18.6 2. jun 2008, 00:30 (CEST) (aka Hockeyindustrien)
Det vi kunne gøre er at oprette størstedelen som stubber, og så skrive synopsis af de vigtigste. - Mark Jensen 2. jun 2008, 08:05 (CEST)

In Flames[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen

Du har aldrig hilst på mig før, men er medlem af AA-TaskForce Metal, som du sikkert nok ved. Da du selv er medlem af AA-TaskForce Metal, ville jeg høre, (hvis du lyster, og har tid) om du ville læse/skimme In Flames artiklen igennem, og give dit besyv med, om den er værdig til GA:)--Christian89 11. jun 2008, 00:10 (CEST)

Hej Christian,

Jo, selvfølgelig :) Jeg kigger på det i morgenformiddag, hvor jeg har lidt bedre tid. Vil du bare have svaret i din brugerdiskussion, eller er der en generel side til det? - Mark Jensen 11. jun 2008, 00:24 (CEST)

Mange tak for det. Afstemningen er allerede i gang In Flames afstemningsside, så du kan bare kommentere det der:) --Christian89 11. jun 2008, 00:32 (CEST)
Super, kigger på det :) held og lykke med afstemningen. - Mark Jensen 11. jun 2008, 00:32 (CEST)
Mange tusind tak :) --Christian89 11. jun 2008, 00:48 (CEST)

Skabelon:Tv-serier[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen

Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at jeg har tilladt mig at lave en ny version af Skabelon:Tv-serier, som du i sin tid oprettede, så den nu svarer til det almindelige design for sådanne navigationsskabeloner. Parametrene er med en enkelt rettelse (miniserie) og en tilføjelse (skuespiller) de samme. Håber at det er i orden. --Dannebrog Spy 12. jun 2008, 15:11 (CEST)

Selvfølgelig. Det ser meget bedre ud :) -Mark Jensen 12. jun 2008, 16:57 (CEST)

Metal-FA[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen. Jeg skriver til dig fordi du står som aktivt medlem af WP:METAL. Vi har lige fået nomineret vores første FA, og alle (tre) medlemmer opfordres til at komme og kommentere på forslaget :) --Lhademmor 15. jun 2008, 20:03 (CEST)

Nyhedsbrev TR[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark Jensen. Jeg har uden at spørge dig sat dig på som den der giver et praj om hvad der sker på Tomb Raider-TaskForcen, eftersom du er eneste deltager. Håber du vil gøre det - vil gerne have et praj senest den 20. juni om morgenen. Bare hvad der er sket den seneste måned og hvad fokus for nærmeste fremtid er. --CarinaT 18. jun 2008, 16:08 (CEST)

Forresten er du ikke selv på listen over dem, der modtager brevet. Ved ikke om det er en fejl, eller du selv har slette dig fra den, så ville lige give et praj. --CarinaT 20. jun 2008, 10:58 (CEST)
Det var ikke meningen. Takker. - Mark Jensen 20. jun 2008, 12:11 (CEST)

Afsnit?[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark.

Som jeg har fortalt før er jeg i gang med at skrive om tv-serien One Tree Hill. Har set hvor godt dine artikler om Lost ser ud, og hvilken fornem status de har fået, så kigger egentlig efter dem når jeg laver mine sider (håber det er iorden). Nu er jeg LIGE gået i gang med at skrive artiklen om One Tree Hill (sæson 1), og kiggede på din side om Lost (sæson 1), hvordan du havde stillet det op. Da jeg nåede til afsnittet om afsnit, trykked jeg rediger, for at se hvordan du havde lavet den, men der står bare: Afsnit af Lost (sæson 1) (inde imellem {{ }}) - så fik ikke så meget ud af det. Hvad betyder det?, og hvordan laver jeg det samme bare med One Tree Hill. Ligner at det er en skabelon eller sådan noget, men kan ikke finde den hvis jeg søger på den. --Chrallle 20. jun 2008, 01:15 (CEST)

Selvfølgelig er det i orden, og takker for ordene :) Ja, det er en skabelon. Egentlig var planen at lave en specielt til alle tv-serier, men fordi Lost-afsnit har en "hovedperson" tilføjede vi det ekstra felt. Du skal dog være velkommen til at lave den generelle skabelon for tv-serier, ved bare at kopiere Lost-skabelonen og fjerne feltet for hovedpersoner. Når du søger skal du skrive "Skabelon:Afsnit af Lost (sæson 1)". Men så vidt jeg husker er den igen bygget af nogle andre skabeloner. Lost-artiklerne har pga sit format en del unikke skabeloner, der mange andre steder ville være mere generelle. - Mark Jensen 20. jun 2008, 01:40 (CEST)
Jeg har nu oprettet grundskabelonerne. Beskriver dem på WikiProjekt Tv-serie :) - Mark Jensen 20. jun 2008, 10:29 (CEST)

Undskyld jeg ikke lige har svaret, men har været travlt optaget med at forberede mig til min sidste eksamen. Men nu er den overstået, så regner med at kunne arbejde lidt de næste par dage. Men tak for skabelonen, den ser god ud, og kan se at du også har rettet lidt rundt på WP-Tv-serie, så nu kan jeg fortsætte lidt igen ;D --Chrallle 23. jun 2008, 18:42 (CEST)

Behøver du skam ikke undskylde for ;) Har også selv været igang. Du må have god arbejdslyst med det, og du spørger selvfølgelig bare hvis der er mere :) I øvrigt kan du i Justice se et eksempel på at bruge afsnit-skabelonerne. - Mark Jensen 23. jun 2008, 19:52 (CEST)

Jeg har fundet ud af det nu, og har ligesom du har lavet med Lost afsnittene af sæson 1, lavet det som en skabelon: Skabelon:Afsnit af One Tree Hill (sæson 1). Har udfyldt den som jeg mener den skal udfyldes, men kan se at du har udfyldt din om lost lidt anderledes. Der hvor der står Serie# har jeg skrevet hvilken episode det er, og der hvor der står Sæson# har jeg skrevet at det er sæson 1 ved alle sammen - her har du skrevet det samme i både Serie# og Sæson#. Har jeg læst noget forkert, eller har jeg skrevet det rigtig nok ind?

Sæson# angiver hvilket nummer afsnittet i sæsonen, og Serie# hvilket nummer det er for serien. Hvis første sæson er 20 afsnit, så ville første afsnit i andet sæson have Serie#=21 og Sæson#=1 - Mark Jensen 23. jun 2008, 20:49 (CEST)

Arh. Jeg er med nu ;D --Chrallle 26. jun 2008, 21:24 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[redigér | rediger kildetekst]

Ligemeget..[redigér | rediger kildetekst]

.. hvad du gør, skal du ikk nominere Sæsoner af Lost til AE. Det gør jeg når tiden er inde :-) --Hockeyindustrien 22. jun 2008, 15:48 (CEST)

Bare i orden :) - Mark Jensen 22. jun 2008, 15:50 (CEST)

DVD releases[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark.

Jeg er jo i gang med den danske artikel om One Tree Hill, og er i tvivl om jeg skal skrive DVD-release datoer på som de har gjort på denne artikel på engelsk wikipedia. Men artiklen om Lost har ikke dvd-release datoer på, så synes du jeg skal sætte det på eller ej? --Chrallle 4. jul 2008, 15:52 (CEST)

På Lost-projekt har vi Udgivelser af Lost-artiklen, med release-datoer :) - Mark Jensen 5. jul 2008, 11:55 (CEST)

Okay, mange tak.

Havde ikke lige fundet den side ;D --Chrallle 29. jul 2008, 02:02 (CEST)

AE-kandidat[redigér | rediger kildetekst]

Jeg nominerer Lost til AE den 7. juli kl 00:01 :-) --Hockeyindustrien 6. jul 2008, 17:32 (CEST)

Udmærket :) Men hvad blev der af at gå efter at blive de første? Vi havde fem dage inden de andre kunne nominere. - Mark Jensen 7. jul 2008, 11:39 (CEST)

Barnstar[redigér | rediger kildetekst]

AA-TaskForcens Barnstar
Denne barnstar tildeles du for ualmindeligt godt samarbejde om Lost-sæsonerne :-) --Hockeyindustrien 8. jul 2008, 22:28 (CEST)


Nyhedsbrev AA-TaskForce[redigér | rediger kildetekst]

Speciel skabelon for kilder?[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark.

Ville høre om der er lavet en speciel skabelon for kildeangivelser, og hvis der er, hvor den så er at finde. Når jeg har set på forskellige artikler har jeg set forskellige måder at gøre det på, så er blevet i tvivl om hvordan jeg skal skrive kilder på. Hvis der ikke er nogen speciel, kunne det så ikke være en idé også for bedre wikificering? --Chrallle 29. jul 2008, 01:58 (CEST)

Vi har lavet en speciel til Lost, men der er normalt ikke brug for skabeloner. Du kan evt set The Beginning of the End (Lost) for eksempler på hvordan de laves. Du skal dog tilføje skabelonen {{reflist}} i bunden af artiklen :) - Mark Jensen 29. jul 2008, 09:57 (CEST)

Okay tak. Er klar over det med reflist, men når jeg engang lige for tid og lyst kigger jeg måske på at ordne det lidt så alle kilderne står ens. Hvordan går det med Lost-artiklerne? Har i ikke opfyldt de krav i gik efter - og er der måske et andet projekt på vej?--Chrallle 30. jul 2008, 00:00 (CEST)

Det var så lidt :)
Jo, de er opfyldt og hele emnet om sæsoner af Lost er også blevet godkendt som anbefalet/AE.
Det bliver dog nok næppe noget intenst arbejde på projektet indtil månederne op til sæson 5, så jeg er mere fokuseret på Tomb Raider for tiden. Hvordan går det med OC og Three Hill? - Mark Jensen 30. jul 2008, 02:16 (CEST)

Det lyder godt. Jeg er ikke kommet igang med OC endnu, eller rettede lidt til her den anden dag, så jeg kan begynde når jeg får tid. Med hensyn til One Tree Hill, så synes jeg selv at jeg er ved at være der med hovedsiden, mangler alle undersider som, fx sæson-undersiderne, og afsnits undersiden osv. Men kunne faktisk godt tænke mig hvis du vil kigge på hoved siden, og evt. gennominere den som LA, hvis du altså mener den er god nok, ellers vil jeg blive glad for at høre hvad jeg kan gøre bedre. --Chrallle 30. jul 2008, 02:42 (CEST)

Du kan evt. få den evalueret via Wikipedia:Evaluering. Vil gerne kigge den igennem, men har ikke så meget tid p.t. (også derfor jeg generelt ikke har været så aktiv på wiki de sidste to ugers tid). Det der lige slog mig da jeg kiggede ned over den, er at mange ord er linket flere gange. Når man først har linket én gang, gør man det som udgangspunkt ikke igen, kun i særlige tilfælde :) Så fx at "film" var linket flere gange, og især "The WB" var linket mange gange også. - Mark Jensen 30. jul 2008, 02:47 (CEST)

Okay skal jeg nok få rettet. Troede bare at det var godt med så mange blå links som muligt? --Chrallle 30. jul 2008, 03:01 (CEST)

Det er ikke dårligt at der er mange. De skal bare være relevante, og ikke de samme :) - Mark Jensen 30. jul 2008, 11:01 (CEST)

Hej Mark.

Har siddet og små redigeret lidt, vil du ikke lige kigge på siden? (One Tree Hill) Tænkte også på om ikke vi kunne udveksle msn? (christian.hedetoft@gmail.com) <--- det er min - så er det lettere at diskutere når man skriver, og vi er jo i WikiProjekt Tv-serier sammen. --Chrallle 2. aug 2008, 15:33 (CEST)

Skabelon:Afsnit af tv-serie + Produktionsnummer[redigér | rediger kildetekst]

Hej Mark.

Jeg vil igang med at skrive om hver enkel episode nu, men den skabelon som man skal bruge, der er ikke sådan et felt inde på dens side, hvor man bare kan kopiere fra, så jeg blev nødt til at finde den inde på Pilot (Lost) - kan du fikse det? Og så skal jeg også lige høre hvad produktionsnummeret er for noget? --Chrallle 3. aug 2008, 00:07 (CEST)

Produktionsnummeret er en "kode"/et nummer et afsnit får mens det bliver produceret. Fx er første afsnit i sæson af Lost 401, nummer 402, osv. Det er dog ikke altid de følger dét mønster, Simpsons bruger blandt andet et andet system, hvor også bogstaver er med.
Jeg indsætter lige en skabelon på WikiProjekt Tv-serier-siden ;) Har tilføjet din msn :) - Mark Jensen 3. aug 2008, 10:40 (CEST)

Jeg fandt inde på tv.com ud af at ved hvert afsnit stod der en "productioncode", tror du ikke at det er det? Lyder godt med den skabelon, samt msn (:--Chrallle 3. aug 2008, 13:34 (CEST)

Computerspil-Barnstar[redigér | rediger kildetekst]

Computerspil-Barnstar
For en god indsats i computerspil projektet. Specielt indenfor Tomb Raider-artiklerne.
~ Mads Ren`ai 11. aug 2008, 20:41 (CEST)


Mange tak :) - Mark Jensen 11. aug 2008, 22:11 (CEST)