Bruger:Metalindustrien/arkiv2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Overtagelse af ansvar?[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor, Jeg forbereder en wikiferie (eller rettere et afvænningsforløb :-), og vil derfor høre om du vil overtage ansvaret for at konkludere på afstemningen om CheckUser-adgang? --Martin Manscher 13. nov 2006 kl. 11:31 (CET)

Der må jeg desværre takke nej, jeg har slet ikke erfaring nok om afstemninger til at turde begive mig ud i den slags... --Lhademmor 13. nov 2006 kl. 11:35 (CET)

Regelforenkling[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor, Som udløber af Wegges kritik på Wikipedia:Landsbybrønden/Instruction creep har jeg oprettet Wikipedia:Landsbybrønden/Oprydning i regler og procedurer, med en liste over regler og procedurer der kunne slettes eller forenkles. Da du også havde nogle indvendinger omkring regler ville jeg høre om du ville lægge vejen forbi og give dit besyv med, så vi kan få luget ud i reglerne og simplificeret de tilbageværende til det absolut mest nødvendige. --Martin Manscher 17. nov 2006 kl. 19:27 (CET)

Billeder af Wikipedia[redigér | rediger kildetekst]

Jeg er kommet til at studse lidt over de skærmbilleder af Wikipedias artikler du har lagt op. For teknisk set er der tale om afledte værker af Wikipedia. Uddrag af artikler må nødvendigvis licenseres under GFDL - se en:Template:Wikipedia-screenshot. At artiklen så er et produkt af koden bag er også en sag for sig selv.

Wikipedia og ophavsret er i sandhed kompliceret. --|EPO| 17. nov 2006 kl. 21:33 (CET)

Do your worst. --Lhademmor 17. nov 2006 kl. 23:12 (CET)
Eftersom vi ikke har en lokal GPL-skabelon må det ihvertfald blive en anden dag. --|EPO| 17. nov 2006 kl. 23:13 (CET)

QA-begrundelser[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor!

Tjek lige Diskussion:Det hele menneske#QA. Det er fedt at du rydder op i QA, men bemærk at ændringsbeskrivelserne nogle gange rummer begrundelsen. --Palnatoke 23. nov 2006 kl. 14:04 (CET)

Om sletninger[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. Husk, når du sletter hærværk, at indikere hvem der står bag, så det er muligt at spotte gengangere i sletningsloggen. --Pred (diskussion) 24. nov 2006 kl. 11:03 (CET)

Fortjenstmedalje 3[redigér | rediger kildetekst]

For dit flotte arbejde med Wikipedia overrækker jeg dig en almen fortjenstmedalje

Hej Lhademmor. Det er godt at se, at du stadig kører derudaf med de mange geniale, innovative forbedringer og tilføjelser til Wikipedia. Hvis det ikke var for dig, ville jeg næppe stadig være på Wikipedia i dag. Du har oprettet mange gode artikler, stået bag mange fornyelser og hjulpet mig igennem mange svære stunder.

Af disse og mange andre skizofrene grunde overrækker jeg hermed dig en fortjenstmedalje for dit arbejde med Wikipedia - og bliv så ved!

Det var så stort set den tekst du selv præmierede dig med. Men det er ikke helt ved siden af. Du går i gang med nogle projekter, som udføres til UG - og ikke bare går halvt i glemmebogen. Alene at gennemgå samtlige QA-artikler kræver mod. Du har gjort en stor indsats omkring de anbefalede artikler - uagtet om de havde været ugens artikel eller ej. At du har humor kan vi dagligt opleve på irc-kanalen, dine talrige undersider af sære navne og Spademanns Leksikon.
Alt i alt: Du bruger mange ressourcer på at forbedre Wikipedia - og det skal du have stor tak for. --|EPO| 10. dec 2006 kl. 22:42 (CET)
Tak x 1000 for de smukke ord - man bliver næsten helt rørt - og så er det jo altid rart med lidt anerkendelse :-P. Og god måde at præsentere den på :-) --Lhademmor 10. dec 2006 kl. 22:48 (CET)
Ja, tillykke skal drengen da have. Han har gjort meget for dawiki. For han er en af vor egne ... Tillykke! --NuclearWarhead 10. dec 2006 kl. 22:53 (CET)
Tillykke Lhademmor. Du får et (virtuelt) knus fra mig. --Malou 10. dec 2006 kl. 23:48 (CET)

USA/Bagerfjeldet[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor

Fedt du vil udvide/oversætte artikeln om USA efter din SSO er overstået. Jeg har "leget" lidt med USA's historie så du vil måske lige se på den inden du kommer for godt i gang med det underafsnit. Den er dog taget fra engelsk og norsk (som vist også kommer fra en.) wikipedia, så den burde ligge tæt på det du oversætter fra. Keep up the good work. --Broadbeer 15. dec 2006 kl. 01:05 (CET)

Den Sande Jesus Kirke‎[redigér | rediger kildetekst]

Good Morning Lhademmor!

I have reverted your previous edit.

Please view Bruger:EPO's discussion page for my explanation. Thanks. --Dave 16. dec 2006 kl. 22:41 (CET)