Bruger:Moeng

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
nn-1Denne brukaren kan litt norsk (nynorsk)
sv-2Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska
nl-1Deze gebruiker bezit beginnende kennis van het Nederlands
Denne bruger har en brugersideMeta-Wiki.
Denne bruger har en brugersideWikimedia Commons.
Brugere efter sprog
Odin fra Lejre - et unikt stykke forhistorie fra ca år 900 fundet i 2009 på min fødselsdag
Vadehavet ud for Nordfriesland - taget ud af et lidt snusket flyvindue fra 11 km højde



Små gode links til mig selv og andre![redigér | rediger kildetekst]


Who am I?? !![redigér | rediger kildetekst]

Jeg må erkende, at jeg er en ganske nysgerrig informationsnørd, men til gengæld har jeg lyst til at dele min viden med andre. Jeg føler mig hjemme i det globale informationssamfund. Men samtidig har jeg nu også betænkeligheder over dele af de udviklingstendenser, som præger nutidens globale samfundsudvikling. Jeg nyder de intellektuelle processer, der er forbundet med at grave mig ned i store dybe filosofiske overvejelser kombineret med lidt hjemmebagt lommefilosofi og derefter foretage lynhurtige og snarrådige vurderinger af hændelsesforløb, m.m.

Jeg er en årgang -46, født i Holbæk, opvokset i Store Grandløse, gået i skole i Vipperød og Holbæk. Har senere boet i bl.a. Havdrup, Lejre, Allerslev, Kathmandu, Gevninge, Vesterbro i København, Albertslund og bor pt. i Roskilde. Dyrket sport i bl.a. Vipperød Boldklub, Holbæk Bold & Idrætsforening, Havdrup Boldklub, Kirke Hyllinge, Lejre, 807 og BS-72 i Albertslund samt Whiskyklubben og Røde Stjerne i Roskilde. Jeg samlede engang på frimærker, jeg har været medlem af en fotoklub og stribevis af forskellige foreninger, m.m.

Siden skolen har jeg gennemført en bankuddannelse, struktureret import, eksport og salg af titusindvis af større og mindre reservedele til entreprenørmaskiner og gaffeltrucks, fungeret som administrator i varierende funktioner på en større undervisningsinstitution kombineret med undervisning i mindre omfang og studier i varierende omfang. Gennemført en universitetsuddannelse i miljø- og ressourceplanlægning med speciale i u-lande. Jeg har solgt bøger, fungeret som frivillig idrætsleder, fodbolddommer, været formand, forretningsfører og revisor i flere andelsboligforeninger. Arbejdet med konsulent-, udrednings- og undervisningsopgaver inden for ulands-miljøet. Gennemført flere langvarige og kortvarige rejseforløb med bl.a. studiemæssige formål. Arbejdet inden for rejsebranchen med alle funktioner fra telefonpasning, salg, administration, rejseudvikling, rådgivning og som rejseleder. Stor generel IT- og EDB-erfaring, herunder web-produktion, web-jounalistik og -redaktion.

Ligesom mine arbejdsområder spreder sig vidt, gælder det også for mine generelle interesseområder, og det samme gør sig gældende for de fagområder, jeg har spredt mig over i min aktivitet på Wikipedia. Fra tid til anden har jeg redigeret i diverse artikler inden for en vid ramme af de interesseområder jeg beskæftiger mig mest med: rejser, geografi, international forhold, politik, historie, tekniske emner, miljø, økonomi, have-økologi, krydderurter, gastronomiske udforskninger, m.m. I takt med den voksende erfaring med redigering har jeg startet stadig flere nye sider op.

Jeg har rejst meget i Danmark og resten af Norden, i store dele af Europa, foretaget rejser gennem store dele af Asien og i meget begrænset omfang i Afrika. Derudover har jeg arbejdet teoretisk - i kraft af min uddannelse og efterfølgende ulands-aktiviteter - med aspekter fra stort set alle lande.

Moeng 27. marts 2009, 05:05 (CEST)


Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Moeng

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation