Bruger:Oneandmillion/Digital Post

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Digital Post er en digitale postkasse, en fælles offentlig løsning, der giver mulighed for sikker digital kommunikation mellem myndigheder og borgere, myndigheder og virksomheder.

Lovgivning[redigér | rediger kildetekst]

I 2014 blev det obligatorisk for alle borgere at have Digital Post. ​Alle der kan, har fra 1. november 2014 skullet modtage deres post fra det offentlige digitalt. Du kan modtage din post digitalt på borger.dk under det punkt der hedder "min post" eller på e-boks.dk. https://www.brk.dk/Borger/sundhedsygdom/Sider/Fritagelse-for-digital-post.aspx

++++ alla oleva teksti Borger.dk:n tekstiä ++++ internetportal, der er udviklet og drevet af KL og Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Digitaliseringsstyrelsen er ansvarlig for tekniske løsninger for borger.dk.

Hensigten med siden er at fungere som én samlet digitial indgang til det offentlige. Borger.dk erstatter de tidligere netborger.dk og danmark.dk. Siden henviser bl.a. til en række selvbetjeningsløsninger hos staten og kommunerne samt til andre offentlige tjenester som f.eks. Trafikken.dk.

Den 20. oktober 2008 lanceredes en ny version af Borger.dk med mange flere muligheder for digital selvbetjening for borgerne. Nyt var også den personlige del "Min Side". Her kan borgere over 15 år logge sig ind med digital signatur og finde et væld af oplysninger om skat, bolig, familierelationer og meget andet.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

InternetSpire
Denne internet-relaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.