Bruger:Ramloser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Bruger Ramloser

I dag er det mandag, 19. marts i 2018. Der er 236.002 artikler og 319.378 brugere på den danske Wikipedia.
Face-glasses.svg
Præsentation af Ramloser

Mit navn er Steen. Jeg er født i Esbjerg i 1952. Opvokset i Ørum Djurs og fra 1959 i Todbjerg ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i historie og samfundsfag fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i MVU i 37 år, men er nu folkepensionist. Aktuelt bosiddende i Ramløse, Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks i foråret 2017, fordi interne stridigheder mellem erfarne brugere har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel. Jeg valgte herefter at søge administratorstatus, hvilket jeg blev tildelt ultimo maj 2017. Jeg vil søge at leve op til den tillid, mange erfarne brugere viste mig i forbindelse med afstemningen. Mit arbejde vil fremover have konfliktløsning som væsentligste fokuspunkt, men jeg vil dog også skrive og redigere i artiklerne. Det er næppe min fortjeneste, men faktisk synes jeg, at der i efteråret 2017 var et markant fald i stridighederne. Tak til alle, der midlertidigt har bidraget til et fredeligere debatmiljø. Desværre er der brugere, som har genoptaget stridighederne i januar 2018. Jeg appellerer kraftigt til, at alle besinder sig.

Tutnum1.jpg Tosset med gamle vindmøller, men redigerer artikler inden for mange emneområder
Kontakt Ramloser?
Du kan kontakte Ramloser på følgende måder:
Nuvola apps filetypes red.svg Du kan bruge Ramlosers diskussionsside.
Nuvola apps email.png Du kan sende Ramloser e-mail

Skulderklap[redigér | redigér wikikode]

Indsats- og fokusområder[redigér | redigér wikikode]

Hjælpeværktøjer[redigér | redigér wikikode]

[nb 1],
  1. ^ tekst
,|, Image restoration theory
Gtk-dialog-info.svg
Babel
Wikipedia Administrator.svg Denne bruger er administrator på den danske Wikipedia. (verificer)
da Denne bruger har dansk som modersmål.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
sv-3 Denna användare behärskar svenska flytande.
Brugere efter sprogDette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Ramloser

Wikimedia Foundation