Bruger:SKOLEABC.DK

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Brugeren skoleabc.dk er formålstjenlig for firmaet Viniko ApS.

Viniko ApS er et anpartsselskab af ejer og direktør Torben Schmidt. Viniko ApS er stiftet 2017 ved en overdragelse fra enkeltmandsvirksomheden SKOLEABC.DK, stiftet 04.2014.

Efter stiftelsen af Viniko ApS er skoleabc.dk blevet nedlagt. Det eneste tilbageværende fra det tidligere firma er selve domænet, som i dag peger på Viniko ApS' nye webshop laerershoppen.dk .

Laerershoppen.dk er den primære salgskanal for Viniko ApS, der beskæftiger sig med salg til skoler, børnehaver, institutioner, lærere, undervisere og pædagoger. Der er åbent salgs, dvs at også private, andre interessede er velkommen til at købe på Laerershoppen.dk.

I 2020 lancherer Viniko ApS et nyt samarbejdsprojekt med firmaet TimeTex ved at etablere handelsplatformen TimeTex.nu. TimeTex.nu er en webshop magen til TimeTex.de, som styres og forvaltes af Hermedia Verlag AG i Riedenburg, Tyskland. Den daglige drift, håndtering af bestillinger, levering til kunderne, kundeservice og markedsføring håndteres af Viniko ApS. Det samlede antal varer Laerershoppen.dk og TimeTex.nu har i sortimentet er omkring 2600 artikler.

Udover handelsplatformen laerershoppen.dk, råder Viniko ApS over flere blogs der hjælper kunden med at orientere sig efter skoleudstyr til skolestart og/eller til daglige brug i skolen og kontor. En af disse informationssider er smieh.dk, som er en blog, hvor Viniko ApS lægger sine anmeldelser og test af billige kontorartikler ud.

Skole-og-kontor.com er en blog om skolens liv og pædagogiske problemstillinger. Du finder artikler relateret til mobning, lærerens arbejdsliv og meget mere, som hverdagen i skolen og dets virke kan have gavn af.