Bruger:Sarrus/statistikker

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du kan se diverse statistikker om, hvad jeg har lavet i Wikipedia og dets søsterprojekter, ved at kigge på nedenstående links. Du kan også klikke på "brugerbidrag" i menuen til ventre, for at se, hvad jeg har bidraget med her på dansk Wikipedia. Hvis du klikker på "Loglister" i samme menu, kan du f. eks. se, hvad jeg har foretaget af flytninger, sletninger, blokeringer, patruljeringer mv.

Herunder kan du se en oversigt over diverse sider, hvor man kan se forskellige statistikker om brugernes aktiviterer på Wikipedia. Jeg har delt den i redigeringsstatistikker, administratorrelevante statistikker, patruljeringsstatistikker, brugerrettigheder og -handlinger samt andre statistikker. På wikt:Bruger:Sarrus/statistikker kan du se statistikker for, hvad jeg foretager mig på dansk Wiktionary.

Hvis ikke andet er angivet, er nedenstående sider på engelsk.

Redigeringsstatistikker[redigér | rediger kildetekst]

Bemærk, at nedenstående statistiksider ikke nødvendigvist er 100% opdaterede hele tiden, men sandsynligvis halter bagud det meste af tiden, men det giver et nogenlunde billede af, hvad jeg foretager mig her på dansk Wikipedia. Linksne er lavet så de henviser til statistikker for mig, men du skal være velkommen til at erstatte "Sarrus" i adresselinjen med et andet brugernavn, for at se statistikker om den pågældende bruger :-).

Oprettede artikler/omdirigeringer
Bidragsstatistikker
Andet

Administratorrelevante statistikker[redigér | rediger kildetekst]

Patruljeringsstatistikker[redigér | rediger kildetekst]

Som administrator eller patruljant kan man markere andre brugeres ændringer som patruljerede, for at man undgår dobbeltarbejde. På de nedenstående links kan du se nogle statistikker.

Andre / blandede statistikker[redigér | rediger kildetekst]

Brugerrettigheder og -handlinger[redigér | rediger kildetekst]