Bruger:Sir48/Sandkasse 101

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

En lille ændring af {{hønsedesign}} (som gjort i sandkasse 102) skaber "flade kvalitetsskabeloner". Eksempler:

DanishView.svgDanske forhold
Denne artikel omhandler alene (eller overvejende) danske forhold. Hjælp gerne med at gøre artiklen mere almen.


Nuvola apps kdict.pngOrdbogslignende artikel
Dette opslag fungerer mere som et opslag i en ordbog end som en artikel i en encycklopædi. Du kan evt. modificere artiklen, således at den passer bedre ind, eller flytte den til den tilsvarende artikel i den danske Wikiordbog – husk at formatere artiklen, så den passer ind i Wikiordbogen og at kopiere denne sides historik til diskussionssiden på Wiktionary.


Acap.svgIndforstået sprog
Denne artikel er skrevet i et meget indforstået sprog. Du kan gøre artiklen bedre ved at omskrive den i et sprog, der er lettere at forstå for folk uden forudgående viden om emnet.

vil så blive til:

DanishView.svg Denne artikel omhandler alene (eller overvejende) danske forhold. Hjælp gerne med at gøre artiklen mere almen.


Nuvola apps kdict.png Dette opslag fungerer mere som et opslag i en ordbog end som en artikel i en encycklopædi. Du kan evt. modificere artiklen, således at den passer bedre ind, eller flytte den til den tilsvarende artikel i den danske Wikiordbog – husk at formatere artiklen, så den passer ind i Wikiordbogen og at kopiere denne sides historik til diskussionssiden på Wiktionary.


Acap.svg Denne artikel er skrevet i et meget indforstået sprog. Du kan gøre artiklen bedre ved at omskrive den i et sprog, der er lettere at forstå for folk uden forudgående viden om emnet.