Bruger:Spindoktoren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Brugere efter sprog

- En fattig gymnasiestuderende, der for et stykke tid siden fandt denne side, da der skulle skrives en større rapport. Efter jeg havde ladet mig rive med nogle links på siden, blev jeg mere og mere opslugt i projektet og er nu nået frem til ingen ringere konklusion end, at det i sandhed er større hjerner der har startet dette projekt!

Jeg tager meget gerne imod kritik, og diskuterer til alle tider gerne hvis der er nogen der er uenige med mig. Gør mig en tjeneste og kom med dine holdninger...

Mine kræfter bliver hovedsageligt brug til at forbedre det ind til videre meget lille emne musik. Se Påbegyndte musikartikler.

Hvad du skal[redigér | redigér wikikode]

  1. Hvis du ikke allerede er medlem, skal du blive det nu!. Der er ikke noget mere frustrerende end at se en tom encyklopædi der ligger og venter på at blive skrevet i, men ingen der gør det!
  2. Skrive flere hundrede artikler; Men med meget, præcist og brugbart baggrundsviden. Det er en encyklopædi, ikke en prøvesprængning for mindreårige. Og husk for guds skyld stilmanualen.
  3. Sprede rygtet! - Tænk hvis hele danmarks befolkning var med og skrev en artikel hver... 5000000 artikler min kære ven .. Vi skal slå England !
  4. Hvad laver du her endnu? Kom i gang!


Jens Egholm 28. aug 2005 kl. 22:22 (CEST)