Bruger:Svend Erik Hansen/Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
JabStar (Soufian Jab Charif)
Født Soufian Jab Charif
26. juli 1984 (39 år)
Genre Pop R'n'B Rap og Electronica
Beskæftigelse Rapper,sangskriver,koreograf
Aktive år 1995 -
Pladeselskab RMG

JabStar (Soufian Jab Charif) født 26. juli 1984 i Denmark, er en dansk/marokkansk rapper,sanger,sangskriver og koreograf.

JabStar har skrevet sangtekster siden 1995 Dog startede han sin karriere som street danser sammen med sin daværende kollega http://www.facebook.com/people/Marvin-Spahi/1220201767 Marvin Spahi Wilkins. I 1996 blev de begge to overtalt til at lave en performance i en ungdomsklub i Brøndby Strand ”Snekken”. Denne performance gjorde at de blev spottet af en arrangør som ville booke dem. De fik fri rådighed til at benytte Snekken som deres øve lokale. De dannede efterfølgende en dansegruppe ved navnet "Street Image" med medlemmerne JabStar, Mavin Spahi Wilkins, [http://da-dk.facebook.com/people/Ivan-Spahi/605878515 Ivan Spahi, [http://www.facebook.com/people/Sinan-Spahi/617774900 Sinan Spahi. På trods af adskillige auditions endte dansegruppen med kun at tilføje nogle enkelte dansere. Helt unik var 5 årige (Sinan Spahi).

1998 blev Martin Bøie manager for gruppen hvilket gjorde at de blev booket til flere shows.

19992001 mere end 200 club jobs

Dansegruppen Street Image gik i opløsning da de forsøgte at blande musik og dans sammen. Mavin Spahi Wilkins og Ivan Spahi Wilkins begyndte at undervise på Flow Academy og Hotstepperz. På trods af mere end 1500 shows, mange fans og stor efterspørgsel har JabStar endnu ikke udgivet sin musik.

JabStar har optrådt el. Medvirket på flere Tv udsendelser og medie Aviser/Ugeblade herunder bl.a. Tv2, DR1, Dk4 m.fl. Politiken, Se&Hør, Ude&Hjemme, Billede-Bladet, Urban MetroXpress m.fl.

JabStar har blandet andet arbejde med følgende producere, artister & sangskrivere : Alex Ambrose, Kahlil Rhodes, Joey Moe, Nik & Jay, Remee, Majid, Burhan G, Jinks, Rebel Angels, Ect.

Zyberbird], Glamour Hotel, Providers, Nexus Music, Black Solaris m.fl.

Velgørenhed[redigér | rediger kildetekst]

JabStar har et tæt samarbejde med Foreningen For børn og Unge I Voldsramte Familier.www.Familievold.dk

Soufian Jab Charif Aka. Da – Jab/JabStar Har sammen med Foreningen For Børn og Unge i Voldsramte Familier, turneret Danmark rundt de seneste 7 år med temadage på mange forskellige skoler om vold i hjemmet og kæreste vold. Indtil nu har foreningen set mere end 33.000 børn og unge i øjnene. Du kan se alle de skoler, vi har besøgt gennem årene. (Se Afholdte) ”Tema Dage 2003-2010

2003 Da – Jab Feat. K-lyle ”Break The Chain”

2006 Da – Jab ”Break Up Before You Break Down”

JabStar har bidraget med to sange til foreningen, og herefter har Per Fly & Peder Pedersen bidraget med at lave to kortfilm som bliver brugt til Tema dage og undervisnings materiale som er blevet godkendt af Undervisningsministeriet.

Diskografi[redigér | rediger kildetekst]

Featurings[redigér | rediger kildetekst]

Cd Udgivelser[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Wikimedia Commons har medier relateret til:

{{FD|1984|Levende|Charif Jab Soufian}}

Kategori:Rapper, sanger, sangskriver og koreograf fra Denmark/Marokko/Usa