Bruger:Technojazz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
User-info.svg
Om mig

Hej og velkommen til min profil her på Wikipedia.

Mit navn Anders Buch-Jepsen, er født i 1968 og bor til dagligt i Harlev J. lige uden for Århus (ja, Århus staves med Å!).

Jeg er oftest på Wikipedia for at blive klogere, men grundlæggende for at bidrage til vores alles fælles fri viden. Jeg er dog en helt almindelig bruger og kan sandsynligvis ikke hjælpe dig med noget som helst. Beklager. Jeg springer ud i det med tilgangen "Learning by doing", snuser i andres tilføjelser for at blive klogere, og har undervejs selv lavet en masse fejl... Ups!

PartOfWikpedia.gif
Hvad laver jeg her?

Mit første bidrag d. 21. marts 2009 var på Kanonbåden Øresund i forbindelse med, at jeg havde hjulpet en amerikaner med slægtsforskning på en af hans danske forfædre, Reinhardt, som havde været værnepligtig ombord på denne kanonbåd. Jeg læste bl.a. kanonbådens logbøger, så tegninger og meget mere på Rigsarkivet, og tænkte jeg da kunne tilføje lidt info på Wikipedia også.

Laaaaang tid har jeg været inaktiv på grund andre gøremål i kategorierne job - børn - hus, men mine senere tilføjelser har været en blanding af større eller mindre (oftest mindre) tilføjelser og rettelser (også bare sprogbrug/læsevenlighed/stavefejl osv.) samt oprettelse af enkelte nye sider samt et par oversættelser. Fokus er primært emner jeg har interesseret mig for og/eller har en forbindelse til, fx slægtshistorisk, lokalhistorie og lign., men kan være alt andet jeg falder over.

Jeg er ligeledes aktiv med ovenstående på AarhusWiki under Aarhus Stadsarkiv, som benytter tilsvarende software som Wikipedia, men som ellers ikke har noget med Wikipedia at gøre.

Gtk-dialog-info.svg
Brugerinformation
Noia 64 apps karm.svgDenne bruger har været på Wikipedia i 11 år, 5 måneder og 25 dage.


daDenne bruger har dansk som modersmål

0