Bruger:Witthoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det vil være let nok at lave en artikel "Witthoff / Whistleblower". Med link og henvisninger til personer, som har hindre det ulovlige kommer frem til offentligheden. Wikipedia kan da bruge en af deres regelsæt for at hindre offentligheden får kendskab til artiklen.

Det vil være nødvendig med dispensation fra Wikipedia regelsæt. For at få sandheden frem, hvordan myndighederne kan skjule korruption. Hvad er egentlig korruption i dag. Hvordan lægger den hindre for en fri journalistik. Skal Wikipedia være uafhængig, så må den også tage skridte.

Der er mange års kommunikation i mails og breve med myndighederne og medierne. Uden medierne nogensinde har ønsket at bringe oplysninger. Selv diverse ankeinstanser senest Procesbevillingsnævnet, har givet afslag flere gange. Politiken har givet livsvarig karantæne. Fordi det blev beskrevet i et læserbrev. Pressenævnet kan intet gøre. Senest afslag viste pressenævnet mente det var "konspirations teori". med henvisning til afslag til bladet Ingeniøren? Det måtte pressenævnet så ændre.

Alt kan lægges ud i en artikel. Med link til de personer, som har hindre "Witthoff / Whistleblower" oplysninger i at komme frem til offentlighedens kendskab. Der kan lægges foto som billede af mails. Der viser hvordan, der bliver ringet rundt for at hindre. Hvordan tidligere ansat i Aarhus Kommune, senere i anden ansættelse fik kendskab mange års arbejde. (han har været i folketinget). Han brugte politianmeldelse og krav for at ødelægge arbejder. Mens der i kommunen blev manipuleret med ansøgninger. BKF og andre kunstnersammenslutninger afviser og gør intet. Kun for deres egne anerkendte. Det handler, hvordan det hele fungere for at hindre. Ikke Witthoff.

Vi ser medierne og andre forsøger at få frem Whistleblower. Vi høre ikke om hvordan de bliver hindret i at komme frem. Hvis ikke medierne hjælper dem. Hvordan det går dem efter de ikke er i medierne mere. "I en udsendelse i Tysk TV ARD viste de; hvordan det var gået Whistleblower (de kendte i Europa). Alle har de fået et frygtelig liv, efter de ikke vises mere i medierne. De (Whistleblower) fortalte om retssager, chikane og fyring. Deres ledere i det offentlige/virksomheder beskrev vilkårene på en måde (som de opfattede det)."

I 2012 blev der stillet spørgsmål i Wikipedia:Landsbybrønden. Besvarelse handlede om det sproglig?

(Witthoff (diskussion) 24. nov 2012, 01:43 (CET))