Brugerdiskussion:114.180.235.214

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kunne man lokke dig til at kigge lidt på stilmanualen inden du opretter flere lister over folk, der (mere eller mindre) tilfældigt har samme efternavn? Her er i øvrigt en velkomstkasse med gode råd og anvisninger i:


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, 114.180.235.214! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --Palnatoke (diskussion) 8. nov 2012, 07:34 (CET)

En opfordring[rediger kildetekst]

Hej 114.180.235.214! Du har oprettet flere udmærkede flertydige artikler, men ofte fraviger de vedtagne opstillinger, som angivet i stilmanualen. Hvis du mener det ikke er hensigtsmæssigt, har du mulighed for at komme med ændringsforslag, som vil blive sat til afstemning

Se stilmanualen i følgende eksempler:

Brug ikke specialtegn ved fødsel/ død.

3.2 Biografier

Biografier bør startes med personens fulde navn i fed skrift og fødselsdag hvis den er kendt, samt dødsdag hvis personen er død. Eventuelle pseudonymer bør ligeledes placeres i første sætning. Brug ikke specialtegn som * og † til at indikere fødsel og død, da de ikke kan vises i alle browsere. Hvis der kun er tale om den ene af datoene eller årstallene, så angives dette med enten født eller død.

I forbindese med flertydige artikler, bør de følge nedenstående opsætning[rediger kildetekst]

13 Flertydige artikler

Opbygning af flertydige artikler[rediger kildetekst]

Udseende:

Dette er en artikel med en flertydig titel

Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at pege på den rigtige artikel. (Se alle artikler, hvis navn begynder med "Artikel").

Artikel har flere betydninger:

Se også

  • Jura – hvor en "artikel" er et punkt i en vedtægt
Dette er en artikel med en flertydig titel.
Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at føre til den rigtige artikel. (Se alle artikler, hvis navn begynder med "114.180.235.214").

eller

Dette er en artikel med en flertydig titel.
Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at føre til den rigtige artikel. (Se alle artikler, hvis navn begynder med "114.180.235.214").

(Bemærk, at der kan indsættes overskrifter til inddeling af de forskellige betydninger, hvis den flertydige artikel bliver lang. Bemærk desuden også, at teksten efter artikelnavnet "... har flere betydninger" kun er vejledende – den kan og nogen gange bør tilpasses en given flertydig artikel.)

Med venlig hilsen og fortsat god arbejdslyst --Ultraman (diskussion) 16. nov 2012, 18:03 (CET)