Brugerdiskussion:131.164.210.131

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 131.164.210.131! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 26. sep 2013, 16:01 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pixi Uno (diskussion) 4. okt 2013, 21:47 (CEST)
Hej 131.164.210.131. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Asger (henvendelse) 15. apr 2014, 19:58 (CEST)


Kan du forklare denne redigering? Du sletter en masse information og sætter noget andet ind. Umiddelbart giver det ikke god mening. Pugilist (diskussion) 3. maj 2014, 17:41 (CEST)[svar]

Maskinoversættelser[rediger kildetekst]

Undlad venligst at bidrage med tekst oversat via Google translate eller tilsvarende. Før du kaster dig ud i større bidrag er det en god idé at du behersker de grundlæggende teknikker. Brug sandkassen og læs på, hvorledes man bidrager. Din oprettede artikel om Gertrude B. Elion er fyldt med en masse forkerte links, hvilket kunne være undgået, hvis du havde brugt fem minutter på at sætte dig ind i, hvorledes man opretter links m.v. Det er ok at begå fejl, men man bør gøre et minimum af en indsats for selv at begrænse mængden. Pugilist (diskussion) 1. jun 2014, 12:53 (CEST)

Ændringer af dødsdatoer[rediger kildetekst]

Vil du ikke godt lade være med at rette dødsdatoer i biografier mm., når det er ret let at tjekke, at det der står, er korrekt? Eksempler: Ralph Oppenhejm, Miriam Makeba. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. jun 2014, 16:39 (CEST)

Hejsa IP-bruger. Mage tak fordi du bidrager til artiklerne vedr. datoer og årstal, men vær lidt mere omhyggelig med dine redigeringer, og sæt kvalitet over kvantitet. Her ændrer du en dødsdato til 5. januar selvom gravsted.dk angiver 4. januar, som dødsdato. Så igen tak for du redigerer på Wikipedia, men vær lidt mere omhyggelig. Mvh Asger (henvendelse) 24. jun 2014, 22:27 (CEST)
Carl Bro er ikke død den 4. november. Dine redigeringer giver anledning til bekymring, for hvilke af dem er gode og hvilke er ikke? Du må meget gerne komme med lidt respons her, tak. Knud Winckelmann (diskussion) 27. jun 2014, 22:56 (CEST)
Lidt respons her ville være rart. Hvorfor skal der rettes så mange datoer og hvorfor er de så forkerte? Knud Winckelmann (diskussion) 29. jun 2014, 13:11 (CEST)

Tilbagerulninger og blokering[rediger kildetekst]

Du har, trods flere opfordringer, hverken svaret på de spørgsmål, der stilles til dig, eller beskrevet dine ændringer. Jeg har derfor rullet en stor mængde af dine ændringer tilbage og vil om et øjeblik blokere din redigeringsadgang i et stykke tid. Du vil fortsat kunne redigere denne side. --Palnatoke (diskussion) 5. jul 2014, 10:07 (CEST)

De seneste dage har de redigeringer fra ip-brugeren som jeg har patruljeret, været i orden, men et svar på henvendelser på diskussionsiden er altid ønskelig. - Nico (diskussion) 5. jul 2014, 10:25 (CEST)
Nico: Rul endelig mine tilbagerulninger tilbage på de ændringer, du har patruljeret. Ellers gør jeg det selv snarligt (har lige noget offline, der skal ordnes de næste timer). --Palnatoke (diskussion) 5. jul 2014, 10:42 (CEST)
Hej. Du er blevet blokeret i en uge, pga. dine gentagne indsættelser af materiale beskyttet af ophavsret samt adskillige redigeringer, der har vist sig at være ukorrekte. Hvis du fortsætter samme stil efter blokeringen er udløbet, kommer den til at blive genindført, og sikkert med en længere varighed. Du kan bruge tiden til at læse - og svare på - de ting der er blevet skrevet til dig. Mvh Celtics (diskussion) 17. jul 2014, 20:45 (CEST)
Respekter ophavsretten
Hej 131.164.210.131. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Urbandweller (diskussion) 25. jul 2014, 01:41 (CEST)

Blokeret igen[rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i en måned på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
Som du er blevet advaret om er blokeringen blevet genindført med længere varighed, grundet forkert indsatte informationer og total mangel på respons overfor andre brugere. Og fortsætter du efter denne blokerings udløb er situationen den samme, den bliver genindført. Celtics (diskussion) 25. jul 2014, 01:58 (CEST)

Obs! Læs dette /Read this[rediger kildetekst]

Hej. Forstår du alle de tips. du har fået? Do you understand all of the above?

Milton Acorn er ikke god, det er et klassisk eksempel på hvor man ikke skal bruge maskineoversættelser. Milton Acorn‎ is a classic example on a really bad machine translation and the reason why it should not be used.

Please provide some feed back. Knud Winckelmann (diskussion) 25. aug 2014, 22:16 (CEST)

Og hvis du har andre kilder til dødsdatoer, så angiv disse, i stedet for at rette ukritiskt. And if you have sources, that states other death dates than the ones used in the articles here on the danish Wikipedia, state them instead of just changing the dates without any comments.

Du er blokeret indtil der kommer noget repsons. You're blocked until you give some feedback. Knud Winckelmann (diskussion) 25. aug 2014, 22:25 (CEST)