Brugerdiskussion:195.137.194.64

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Arkiv over gamle diskussioner

Information icon.svgBemærk,
at denne IP-adresse, 195.137.194.64, er registreret til Danmarks Radio og er delt af flere brugere. Kommentarer, der efterlades på denne side, kan blive modtaget af andre brugere af denne IP og vil derfor for dem virke irrelevante. Man skal være opmærksom, hvis man blokerer denne IP eller gendanner ændringer uden at kontrollere disse ændringer først. Hvis du er en ikke-registreret bruger, der bruger Wikipedia fra denne adresse, så skyldes det ikke, at denne adresse er lig din computers adresse. I mange tilfælde vil det være adressen på en proxyserver, som står for kommunikationen mellem din browser og denne server. Sådanne proxier kan være delt af et utal af brugere, modsat de noget mindre antal brugere, der bruger den enkelte computer. Hvis irrelevante kommentarer på denne side generer dig, så kan du undgå dem ved simpelthen at oprette en brugerkonto til dig selv.
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, 195.137.194.64! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 4. jan 2013, 17:16 (CET)

Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pixi Uno (diskussion) 11. nov 2013, 20:39 (CET)


Kopiering af tekster[rediger kildetekst]

Hejsa. Vær venligst obs på at man ikke må kopiere tekster andetsteds fra. Du kan læse mere om dette i det nedenstående. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 19. nov 2014, 12:40 (CET)

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej 195.137.194.64. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 19. nov 2014, 12:40 (CET)

lille Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter artikler, eller redigerer i artikler, må du gerne tænke på stilmanualen. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 20. maj 2015, 20:25 (CEST)Reply[svar]

Rettelse til forhåndstekst-genkendelse[rediger kildetekst]

Hej. Hvad mener du med ovenstående redigeringssammenfatning, som du nu har sat på fire artikler, hvor du har indføjet et "den" før fødselsdatoen? Det virker, som om du mener, at der skal et "den" ind i dette tilfælde generelt, hvilket ikke stemmer med Wikipedia:Stilmanual#Biografier. Jeg vil foreslå, at du tager en diskussion op på Wikipedia-diskussion:Stilmanual om det først, inden du laver alt for mange rettelser af dette - du risikerer, at det irriterer en række brugere. Men uanset hvad, vil jeg foreslå, at du som sammenfatning skriver noget lidt mere forståeligt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jan 2018, 12:33 (CET)

Ditlev (sanger)[rediger kildetekst]

Hejsa. Der skal desværre mere til en artikel end nogle singler. Du kan læse mere om dette på Kriterier for biografier. Mvh KnudW (diskussion) 23. maj 2018, 12:28 (CEST)Reply[svar]


Thomas Loft[rediger kildetekst]

HEjsa. Man skriver ikke om sig selv. Mvh KnudW (diskussion) 15. maj 2019, 15:44 (CEST)Reply[svar]

Martin Parning[rediger kildetekst]

Man skriver stadigt ikke om sig selv. Mvh KnudW (diskussion) 6. sep 2019, 10:28 (CEST)