Brugerdiskussion:217.116.235.34

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej og velkommen til Wikipedia. Du er kommet ganske godt i gang, ser jeg. Jeg kan varmt anbefale dig at logge på (få dig et brugernavn), så er der lidt flere funktioner at benytte sig af. Du får så også din egen diskussionsside og en brugerside, så du kan røbe lidt om dig selv. Er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at spørge.

Med venlig hilsen -- Jørgen 19. jan 2005 kl. 17:00 (CET)

Jeg har et brugernavn..[rediger kildetekst]

Jeg har allerede lavet et brugernavn: Jakosa. Det er bare ikke hver gang jeg får logget på og desuden bliver jeg smidt af ind imellem uden at jeg opdager det..

Her er et tip, som jeg ikke ved om du bruger: Hvis du bare markerer boksen 'Husk min adgangskode til næste gang', så vil du automatisk blive logget på næste gang du går på Wikipedia - lige indtil du logger dig selv ud. Se om det ikke virker for dig. mvh/ --Anjoe (Anders) 10. jun 2005 kl. 23:43 (CEST)

Flere brugere på samme IP?[rediger kildetekst]

Bruger:Jakosa er da ellers kommet med en del godt, så det er lidt sært med de to seneste indlæg.. --Palnatoke 25. jul 2005 kl. 17:22 (CEST)

Jeg Bruger:Jeppesn har nu oprettet konto[rediger kildetekst]

Jeg har før skrevet bidrag anonymt fra dette og andre IP-numre men har nu oprettet brugernavn. --Jeppe 25. jul 2005 kl. 19:34 (CEST)

Brug forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hej, vær venlig at bruge forhåndsvisning, så du ikke behøver at gemme dine rettelser hvert andet øjeblik; det er en stor belastning for de af os, der holder øje med nye redigeringer, når du ikke gemmer i større "klumper". - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. aug 2006 kl. 19:56 (CEST)

Du har stadig ikke bemærket ovenstående kommentar?
Jeg netop fjernet en mængde eksterne henvisninger, som du føjede til artiklen om Wrocław, da Wikipedia ikke er Wikitravel. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. aug 2006 kl. 17:54 (CEST)

Hej

Nej jeg havde ikke set det før. Det er første gang, jeg prøvet at redigere i Wikipedia, så jeg er ikke inde i alle funktionerne. Artiklen var ret dårlig, så jeg vil prøve at gennemarbejde den yderligere senere.