Brugerdiskussion:217.168.172.214

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

he der var du lige et splitsekund hurtigere end mig med nornerne :-) Vi rettede den samme side samtidig he. Ja jeg har også lige fundet Verdande som Verdandi i et oldgammelt leksikon. Jeg tror hun kan gå under begge navne - hvad gør man så? Malene 13. Mar 2003 kl.13:05 (CET)


Det er et hyppigt problem at et opslagsord optræder i to former. Den som er kompetent til at skrive en ny artikel må tage stilling til hvad der skal være dens titel.

Sebastjan


Hmm vi burde næsten have en indrapporteringsside til når vi opdager den slags artikler som f.eks. Idun/Ydun, der altså nu findes i to varianter ... mindst ;-)Der findes ikke en sådan side vel? Malene 13. Mar 2003 kl.13:24 (CET)


Prøv på forsiden at klikke på Problematiske_artikler, som vist hovedsagelig er mine bidrag, men hvor andre er velkomne til at lave tilføjelser.

Sebastjan


Jeg plejer at lade den mindst brugte titel omdirigere til den mest brugte (jeg bruger Google og RO til at finde ud af hvad der er mest populært), og så noterer på siden de forskellige staveformer der er i brug, se for eksempel Regnar Lodbrog og Ragnar Lodbrog. -- Christian List 13. Mar 2003 kl.16:03 (CET)


OK Christian.

Jeg øver mig lige i at omdirigere sider så. Indtil videre er de to artikler blevet tilføjet Sebastjans liste over problematiske artikler, så de ikke bliver glemt. Har forresten glemt at sige at forsiden bare er blevet superflot :-)
Malene 13. Mar 2003 kl.16:34 (CET)