Brugerdiskussion:80.160.129.74

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Du kan skrive dit spørgsmål på siden wikipedia:Landsbybrønden. Du kan også skrive på en af de aktive brugeres diskussionssider.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Det er en god ide at finde dig et brugernavn og logge på. Det vil give dig nogle flere muligheder i menuen. Det giver også et bedre overblik for os alle på siden med de seneste ændringer.

Mvh. |EPO| 19. jul 2006 kl. 11:49 (CEST)

Nu har fået oprettet nogle albums efterhånden og jeg synes du skulle prøve at se på, hvordan vi har sat dem op med formatering og indledning. Hvis du så næste gang gør det på denne måde, så vil det lette arbejdet for os andre, da vi ikke efterfølgende skal tilpasse artiklen. Se f.eks. Late Registration. --|EPO| 19. jul 2006 kl. 14:23 (CEST)

Det er ikke særligt velset at linke til billeder, når man ikke selv ejer hjemmesiden. Læs f.eks. Hjælp:Redigering#Billeder. Derfor fjerner jeg nu dine links. --|EPO| 6. aug 2006 kl. 14:33 (CEST)