Brugerdiskussion:80.161.175.130

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 80.161.175.130!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Knud Winckelmann 5. apr 2010, 21:02 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen --Necessary Evil 6. april 2010, 02:53 (CET)

Hej 80.161.175.130 du er velkommen til at skrive om dinosaurer på Wikipedia, men der er nogen ting du skal vide. Mange fortidsdyr har man kun fundet få knogler af, så længden kan ikke angives præcist. Med vægten er det endnu værre. Derfor er det umuligt at sige hvem der var nummer et, to eller tre. Mange børnebøger har ret bastante tal for længder og vægt, ellers bliver børnene forvirrede, men hvis du vil rette i tallene så kom med en god kilde (tryk på [ref]-knappen ). Discovery Channel og BBC har det med at overdrive. God fornøjelse. --Med venlig hilsen Necessary Evil 6. apr 2010, 02:53 (CEST)

Hej Matt0668, se også beskeden på Brugerdiskussion:Matt0668. --Med venlig hilsen Necessary Evil 6. apr 2010, 02:53 (CEST)