Brugerdiskussion:80.161.175.149

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 80.161.175.149!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Knud Winckelmann 2. jun 2010, 13:57 (CEST)

Hejsa. Må jeg henvise til det spørgsmål, som du blev stillet sidst? Dine ændringer til dinosaur-artiklerne kræver altså nogle kilder. Knud Winckelmann 2. jun 2010, 13:57 (CEST)

Hvor har du tallene fra?[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen --Med venlig hilsen Necessary Evil 2. jun 2010, 15:48 (CEST)

Hej 80.161.175.149. Fra tid til anden foretager du nogle ændringer i diverse dinosaur-artikler under forskellige IP-adresser. Når du indsætter nye tal for vægt og højde skal du tilføje dine kilder. Så kan andre vurdere om kilderne er troværdige, eller opdaterede. Oftest finder man kun 4-5 knogler fra et dyr og skal vurdere dyrets højde og vægt ud fra det. Populærvidenskabelige bøger og Discovery Channel har en tendens til at OVERDRIVE. Samtidig med at du ændrer tallene, kan du skrive din kilde på. Hvis du ikke har nogen kilde, betragter vi det som hærværk og tilbagefører dine rettelser prompte! Angående Allosaurus[1], så hørte tallene til referencen - en seriøs bog af en anerkendt dinosaurforsker. Det er muligt at der er kommet nye tal frem siden, men det er en dødssynd at rette i tal, der hænger sammen med en reference, uden at ændre til den nye reference. --Med venlig hilsen Necessary Evil 2. jun 2010, 15:48 (CEST)