Brugerdiskussion:80.198.253.98

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Ovenfor finder du nogle links, der besvarer de basale hvordan/hvor/hvorfor/hvad spørgsmål. Jeg vil opfordre dig til at oprette et brugernevn. På den måde er det lidt nemmere at lægge en besked til dig, hvis nogen skulle få lyst til det. Og ellers vil jeg bare ønske dig god fornøjelse med wikipedia. -- Bruger:Wegge 7. maj 2005 kl. 20:34 (CEST)



Jeg har fjernet din sidste redigering af Muslim. Blandt andet fordi artiklen Gud handler om begrebet Gud generelt, og dermed er ret intetsigende i forhold til den muslimske tro. Jeg er godt klar over at Allah er arabisk for Gud, men eftersom vi behandler mere end en religion, er vi nødt til at skelne mellem de forskellige religioner. Jeg vil desuden opfordre dig til at læse Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt, da dine øvrige redigeringer lader til at være temmeligt ensidige i forhold til islam. -- Bruger:Wegge 9. maj 2005 kl. 15:58 (CEST)