Brugerdiskussion:80.62.116.226

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hej 80.62.116.226. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Cgtdk (diskussionbidrag) 9. feb 2013, 23:07 (CET)
Du er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Hej alle sammen. Jeg undskylder for min opførsel, og ligeledes mit forsøg på snyd af Simeon bruger konto. Jeg vil gerne være med i fællesskabet, så kan i ikke ophæve blokeringen af mig igen?

Din blokering vil blive der. Du prøvede at snyde min kode ud af mig, så derfor er du blokeret. Du har nu en uge til at tænke over hvad du har gjordt. Du er mere end velkommen til at komme tilbage og hjælpe, med indtil så bliver din blokering ikke nedsat. --Simeondahl (diskussion) 10. feb 2013, 13:04 (CET)