Brugerdiskussion:83.73.174.164

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, 83.73.174.164!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Det er en god ide at finde dig et brugernavn og logge på. Det vil give dig nogle flere muligheder i menuen. Bl.a. vil du få adgang til at lægge filer op. Det giver også et bedre overblik for os alle på siden med de seneste ændringer.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, og hvordan artikler skal se ud.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen CarinaT 2. aug 2008, 09:24 (CEST)

Bruger[rediger kildetekst]

Jeg har lagt mærke til dine mange fine bidrag og synes i den forbindelse, det ville være rart, hvis du oprettede en brugerkonto. På den måde er det nemmere at genkende, hvor bidragene kommer fra for os andre, og du får samtidig et par ekstra funktioner. Jeg vil dog gøre opmærksom på, at man normalt ikke retter i andres diskussionsindlæg - heller ikke selvom der er stave-/grammatikfejl. --CarinaT 2. aug 2008, 14:16 (CEST)

Jeg vil ligesom CarinaT opfordre dig til at finde et brugernavn og oprette en brugerkonto. Vi er altid ekstra opmærksomme på anonyme brugeres rettelser, og da du bidrager meget konstruktivt ville det være rart hurtigt at kunne genkende dine bidrag, så vi kan koncentrere os om de anonyme brugere der laver tvivlsomme ændringer. Vil du ikke overveje det? -- Danielle 3. aug 2008, 08:08 (CEST)
Jeg har også søgt at forklare hvem "man" er. Man er brugt meget forvirrende. mvh CS De indviklede regler for registrering overstiger min forstand! (Skrev 83.73.174.164 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Mig bekendt er der ingen regler for registrering.. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg. Hvis du er utilfreds med noget, så giv din mening til kende. --|EPO| 9. aug 2008, 10:18 (CEST)