Brugerdiskussion:84.141.175.21

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Du kan skrive dit spørgsmål på siden wikipedia:Landsbybrønden. Du kan også skrive på en af de aktive brugeres diskussionssider.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Det er en god ide at finde dig et brugernavn og logge på. Det vil give dig nogle flere muligheder i menuen. Det giver også et bedre overblik for os alle på siden med de seneste ændringer.

Frederiksstad[redigér wikikode]

Det er fint, at du retter links når du flytter indholdet af en artikel til et andet opslag. Men jeg forstår ikke, hvorfor du så retter [[Frederiksstad (Slesvig)|Frederiksstad]] til [[Frederiksstad]], når sidstnævnte blot er en redirect til første. For mig giver det ingen mening. --|EPO| 1. aug 2006 kl. 22:04 (CEST)

Nu ser jeg hvorfor. Men hvis du nu havde flyttet til Frederiksstad inden du rettede links igen og beskrev dine ændringer bedre, så kunne misforståelsen være undgået og mit arbejde med at rette dine links havde været overflødigt. --|EPO| 1. aug 2006 kl. 22:06 (CEST)

Jeg har flyttet "Frederikstad (Slesvig)" (med 1 s) til "Frederiksstad (Slesvig)" (med 2 s). Derefter indså jeg at det var bedre at flytte hele artiklen til "Frederiksstad". :-)

... Undskyld! Det var ikke meningen. Jeg var lidt for hurtig med at flytte artiklen... Sorry

Blokering[redigér wikikode]

Jeg har nu blokeret dig i to timer. Når du kommer tilbage, må du meget gerne tage diskussionen om Friedrichstadt op på Diskussion:Friedrichstadt. --Palnatoke 2. aug 2006 kl. 09:20 (CEST)