Brugerdiskussion:87.53.199.23

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret som IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Derudover vil du kunne uploade billeder og gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlig. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --Glenn (diskussion) 8. jul 2012, 16:18 (CEST)

Hej 87.53.199.23. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, mvh Per (PerV) (diskussion) 17. jul 2016, 16:31 (CEST)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskederdiskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, Zoizit (diskussion) 15. jul 2016, 19:35 (CEST)

Hvad går det ud på ?

Det går ud på, at du "underskriver" dine kommentarer (på diskussionssider, ikke i artikler!) på Wikipedia-manér. Det letteste er at gøre, som det er beskrevet i boksen lige herover. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jul 2016, 13:09 (CEST)

Jeg spørger også hvad går det ud på ? Er Wikipedia ved at gå op i limningen ? Man har fået tildelt en IP adresse, det er man ikke selv herre over. Så kommer Wikipedia og overfalder én. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort forkert i forhold til Wikipedias politikker. M.v.h. En sur bruger, IP adressen kender i jo.

Aksel, et tip om at følge de samme regler og normer, som alle os andre, er ikke et overfald. Du har haft ganske mange år til at sætte dig ind i hvordan Wikipedia fungerer, med utallige velkomster med links til beskrivelser deraf, så det kan dårligt komme som en overraskelse, at Wikipedias regler og normer også gælder dig.
Det er vigtigt at kunne følge med i hvem der skriver hvad; prøv blot at forestille dig hvordan en diskussion med deltagelse af ti personer, hvor ingen underskriver sine indlæg, ville tage sig ud.
Hvis du tog din brugerkonto i brug igen (eller oprettede en ny), ville underskriften være dit brugernavn i stedet for din aktuelle IP-adresse, som ganske rigtig ikke er særlig interessant, men vi har ikke andet, når man vælger ikke at anvende en brugerkonto. Med brug af en brugerkonto, ville dine fremtidige redigeringer samtidig blive samlet under ét, og henvendelser til dig ville ikke være spredt ud over massevis af IP-adresser, men på en enkelt brugerdiskussionsside samt eventuelle artikeldiskussioner.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 18. jul 2016, 20:51 (CEST)