Brugerdiskussion:87.60.213.116

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Velkommen til den danske Wikipedia, 87.60.213.116!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Gtk-dialog-info.svg

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Pixi Uno 10. jul 2011, 17:58 (CEST)

Fjernelse af skabeloner[redigér wikikode]

Fjern ikke skabeloner fra artiklerne uden en saglig forklaring. Dette betragtes som hærværk. --Pixi Uno 10. jul 2011, 17:58 (CEST)

Egne holdinger[redigér wikikode]

Dine holdninger til diverse emner er ganske uønsket i artikler på Wikipedia. Du indsætter bl.a. denne "Ud over, at det er en teknisk udfordring, har det noget teknisk/økonomisk formål?", ligesom du ingen kilder indfører til dine ændringer.

Udover dette handler du ofte ikke særligt rationelt her på Wikipedia, og jeg kan derfor anbefale dig at bruge et par timer på at nærlæse følgende afsnit -> Hjælp:Velkommen nybegynder. Mvh. --Pixi Uno 10. jul 2011, 19:11 (CEST)

Nonsens[redigér wikikode]

Jeg har fjernet sætningen "Uden at vide det, har flere hundrede danskere diabetes type 1 eller type 2." fra artiklen om "Bonderøven", da den er aldeles i relevant og nonsens i denne sammenhhæng. --Pixi Uno 10. jul 2011, 20:17 (CEST)

Advarsel[redigér wikikode]

På grund af dit sprogbrug her og generelle manglende forståelse for Wikipedias principper, får du denne advarsel. --Pixi Uno 10. jul 2011, 20:24 (CEST)


Hej, 87.60.213.116! Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Stop hand nuvola orange.svg
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne.

Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.

Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, --Pixi Uno 10. jul 2011, 20:24 (CEST)
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.