Brugerdiskussion:89.23.224.115

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Blankimage300px.jpgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
  Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

  Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

  Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
  Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
  Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
  Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
  Hjælp:Guide Guide
  Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
  Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
  Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
  Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
  Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
  Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
  Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
  Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
  Ting man skal undgå
  Nuvola apps ksirc.svg Ofte stillede spørgsmål
  Svar på ofte stillede spørgsmål.
  Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
  Denne side kan bruges til eksperimenter
  Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
  Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
  ToolbarSignVectorDA-2020.png

  Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

  Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 19. mar 2021, 20:21 (CET)

  Red copyright.svgRespekter ophavsretten
  Hej 89.23.224.115. Bemærk venligst følgende:

  Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

  Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

  Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
  Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

  Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

  Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 19. mar 2021, 20:21 (CET)

  Husk redigeringsopsummering[rediger kildetekst]

  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Pelle S.H. 25. mar 2021, 09:36 (CET)

  Maskinoversættelser[rediger kildetekst]

  Det virker til, at du ikke selv oversætter teksterne i de artikler, du opretter. Det giver i en række tilfælde nogle dårlige formuleringer - i visse tilfælde endda decideret uforståelige. Sproget er ikke særligt læsevenligt. Jeg vil gerne give en kraftig opfordring til ikke at acceptere maskinoversættelserne ukritisk, men selv yde en indsats, der kan forbedre kvaliteten af dine bidrag. --|EPO| COM: 1. apr 2021, 11:05 (CEST)

  Hej Epo. Hvorfor sletter du artikler som jeg har brugt timer på at lave ?? jeg kopiere ikke noget men har faktisk en stor viden om det jeg skriver om, Så please stop det !! det gjorde mig rent faktisk vred og ked af det. !! Så kan det godt være jeg skal formulere ting på en anden måde , og det er jeg også åben for at få kritik på, men bare at slette, det er skidt dyntes jeg uden at vi har haft en diskussion overhovedet , come on man. (Skrev 89.23.224.115 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  Både jeg og andre administratorer har slettet sider med henvisning til den lave sproglige kvalitet, som formentlig stammer fra brug af uredigerede maskinoversættelser. Jeg står ved mine sletninger, men for god ordens skyld vil jeg gerne muliggøre en bredere diskussionen inden næste sletning. --|EPO| COM: 5. apr 2021, 10:46 (CEST)