Brugerdiskussion:90.184.93.137

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 90.184.93.137! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 30. dec 2014, 01:24 (CET)

Big-brother[rediger kildetekst]

Jeg går ud fra at du har relationer til bruger:Luffe1810? Hvorfor bliver du ved med at indsætte information om den danske udgave i artiklen om serien som helhed, når der er en hovedartikel om emnet. TherasTaneel (diskussion) 1. jan 2015, 15:45 (CET)

Om at arbejde sammen[rediger kildetekst]

Hejsa. Tag lige og læs velkomsten foroven igen og læs så meget gerne de to nedenfor. Når du ikke fortæller andre hvad dine hensigter er, så bliver du nemt misforstået. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 1. jan 2015, 18:13 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 1. jan 2015, 18:13 (CET)

Hvad er dine planer?[rediger kildetekst]

Hej Luffe. Du må meget gerne til en start nedenfor, lige forklare hvad planerne er. Derefter bør større ændringer diskuteres på de respektive artiklers diskusstionsider, dvs. Diskussion:Big Brother Danmark og Diskussion:Big Brother (tv-serie). Det holder desværre ikke at du flytter og regererer, uden at forklare hvad dine hensigter er. Som sagt et par gange før, så er Wikipedia et samarbejde og det betyder at man snakker sammen om artiklerne og bliver enige om dem. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 1. jan 2015, 19:30 (CET)

Har du læst det ovenstående? Og min mail? Og hvad der står på dine anden brugerside? Knud Winckelmann (diskussion) 2. jan 2015, 21:33 (CET)
Hej Luffe. Du må meget gerne komme med lidt tilbagemelding på at du har forstået det ovenstående. Din arbejdsmetode volder dine medskribenter ganske meget besvær og ekstraarbejde og det ville være rigtigt rart, hvis du kunne hjælpe os andre ved at følge de ovenstående tips. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 21. jan 2015, 21:44 (CET)

Hej det eneste jeg har gjort er at slette indhold fra Big Brother (Tv_series) da siden ikke skal handle om Big Brother DK men selve konceptet derfor mvh Luffe1810

Blokeringer[rediger kildetekst]

ps. hvad skyldes min blokering?(Skrev 90.184.93.137 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Luffe. Som du kan læse af alle de ovenstående henvendelser, samt dem på Brugerdiskussion:Luffe1810, så er din måde at arbejde på et problem.
Du foretager mange redigeringer, som umiddelbart ikke giver mening, når man ser på dem, du flytter rundt på indholdet i en del artikler og når folk spørger om hvorfor, så kommer der ingen svar. Derfor bliver du blokeret engang imellem, simpelthen for at få noget respons.
Kan du ikke tage en pause, skrive 4 linjer om hvad dine planer er for de artikler, du arbejder med, på deres respektive diskussionssider og vente på respons? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jan 2015, 09:30 (CET)
Respekter ophavsretten
Hej 90.184.93.137. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 10. apr 2015, 23:34 (CEST)

Hvad laver du[rediger kildetekst]

Hvorfor sletter du så stor en artikel? Kan du ikke forklarer hvad du forsøger at gøre?ParanoidLemmings (diskussion) 8. jun 2015, 23:01 (CEST)

retter i en artikel der var forkerts................

Okay.. Problemet er bare du slettede det meste af artikel over 30000 tegn, Hvilket er rimelig meget. Dertil opsummerede du ikke dine redigeringer.ParanoidLemmings (diskussion) 8. jun 2015, 23:11 (CEST)


Hvis der er fejl i artiklen, så nævn dem på Diskussion:Big Brother Danmark. Indtil videre har du aldrig forklaret noget som helst om hvorfor og hvad du vil rette. Set er derfor sine ændringer ofte bliver fjernet, vi andre kan ikke se hvad du prøver . Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. jun 2015, 23:17 (CEST)