Brugerdiskussion:AMMU42

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Velkommen fra mig :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 4. sep 2006 kl. 09:57 (CEST)


Tests generelt[rediger kildetekst]

Hejsa. Hvis du vil teste, så kan du oprette din egen personlige testside ved at følge dette røde link. Mvh Knud Winckelmann 9. aug 2011, 15:03 (CEST)

Dalgaard-side[rediger kildetekst]

Niels Dalgaard

Input modtages gerne til hvad der skal tilføjes. Hvad er fx det der med kategorier? Hvilke kategorier ville være passende? AMMU42 9. aug 2011, 15:26 (CEST)

Hejsa. Jeg kan henvise til Wikipedia:Forside, hvor der er en masse gode tips og måske især Hjælp:Kategorier.
Jeg har tilladt mig at gendanne din brugerdiskussion, da denne normalt ikke slettes. Mvh Knud Winckelmann 9. aug 2011, 15:31 (CEST)
Bemærk desuden, at artiklen også ligger på Niels Dalgaard, som du kan kopiere relevant indhold til.
- Sarrus (db) d. 9. aug 2011, 15:34 (CEST)

Input modtages gerne til hvad der skal tilføjes. Tak for input indtil nu. Skulle der tilføjes mere, for at det bliver en flyvefærdig artikel? Links til mere info om de nævnte bøger? Andre afsnit? Jeg prøver at læse i hjælpesiderne, men synes altså ikke de besvarer det, jeg har brug for AMMU42 9. aug 2011, 16:05 (CEST)

Kilder er altid meget vigtige, så hvis du har nogle uafhængige kilder, der beskriver hans liv og levned, vil det være godt.
Læg forresten mærke til at jeg har gendannet din diskussionside igen, den bør ikke slettes, da det giver mulighed for at have en historik over den kommunikation, der er foregået. Mvh Knud Winckelmann 9. aug 2011, 16:09 (CEST)
Derfor er det nemmest, hvis du bare svarer nedenunder det sidste skrevne, så er det til at finde rundt i. Knud Winckelmann 9. aug 2011, 16:10 (CEST)
Det vil i øvrigt også være smart at stille et spørgsmål om en konkret artikel på denne artikels diskussionsside. Så er der større chance for, at folk med interesse for emnet ser det. I dette tilfælde på Diskussion:Niels Dalgaard. Mvh. Arne (Amjaabc) 11. aug 2011, 10:34 (CEST)