Brugerdiskussion:Allebrugere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen på Billede:55719c85-493a-4b11-b0b0-fef2ef55ca33.jpg. Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal, såfremt det er relevant, angives. Hvis ikke problemet løses, vil billedet blev slettet om fjorten dage.

--|EPO| 21. aug 2006 kl. 21:25 (CEST)

At fjerne sådanne skabeloner fra billedsiderne betragtes som hærværk. Næste gang bliver du blokeret. --|EPO| 21. aug 2006 kl. 21:47 (CEST)


Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen på Billede:41fdb916-33bb-466f-bb27-4514d764b438.jpg. Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal, såfremt det er relevant, angives. Hvis ikke problemet løses, vil billedet blev slettet om fjorten dage.


--|EPO| 21. aug 2006 kl. 21:26 (CEST)

Brugernavn[rediger kildetekst]

Du bør overveje om dit brugernavn er hensigtsmæssigt, da det mere end antyder at der bag brugernavnet står en gruppe brugere. Det er tvivlsomt om en sådan gruppe-bruger er forenelig med Wikipedias politikker og licenser. --Palnatoke 21. aug 2006 kl. 21:52 (CEST)

Citroën Airdream[rediger kildetekst]

Når du ser skabeloner som dem, jeg har placeret på Citroën Airdream, skal du ikke blot slette dem, men på artiklens diskussionsside forklare, hvorfor du finder at de skal væk. --Palnatoke 7. mar 2007 kl. 16:51 (CET)

Billede:Airdream 1 150.jpg er ikke frit. Citroën skriver "toute reproduction, représentation, utilisation, adaptation, modification, incorporation, traduction, commercialisation, partielles ou intégrales de quelque manière, sous quelque forme, par quelque procédé et sur quelque support que ce soit (papier, numérique, …) sont interdites, sans l'autorisation écrite préalable". Groft oversat betyder det, at al kopiering, brug og ændring kræver forudgående skriftlig tilladelse.
Medmindre du har fået denne skriftlige tilladelse fra Citroën vil billedet blive slettet meget snart. --|EPO| 7. mar 2007 kl. 20:05 (CET)

en:Image:TopGearLogo.jpg er licenseret under fair use. Dette tillades ikke på dansk Wikipedia.

Vær venlig at læse regler og ophavsretstekst grundigt inden du lægger flere billeder op. --|EPO| 7. mar 2007 kl. 21:47 (CET)

Dette billede er ifølge Railion selv angivet til at være et pressebillede. Selvom der står, at billederne er til fri afbenyttelse er jeg temmelig sikker på, at de kun er til fri afbenyttelse for pressen. F.eks. til brug i avisartikler og lignende.

Wikipedia er ikke en del af pressen og det er således tvivlsomt, om Wikipedia må bruge disse billeder.

Dette er dit femte billede, der nu slettes. Jeg vil foreslå, at du spørger erfarne brugere til råds inden du lægger flere billeder op. --|EPO| 7. mar 2007 kl. 22:26 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 9. mar 2007 kl. 14:35 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. mar 2007 kl. 19:38 (CET)

HTML-koder[rediger kildetekst]

Vi holder os normalt fra HTML-koder (selv linjeskift) på Wikipedia, med mindre det er strengt nødvendigt. Grunden er, at man ved at benytte Wikipedias indbyggede markup kan skabe ensartede, pæne sider. --PhoenixV 10. mar 2007 kl. 16:40 (CET)


Du kan vist roligt fortsætte med at bruge linjeskift <br> som nævnt her: Hjælp:Redigering#Afsnit, Lister og Linjer, lidt nede:
Du kan starte en ny linje<br>
uden at starte et nyt afsnit.
-- Mvh PHansen 10. mar 2007 kl. 17:04 (CET)
Hm... Måske har jeg fejlfortolket vores retningslinjer. I så fald siger jeg undskyld. Jeg vil dog stadig mene, at det ikke giver nogen mening at skulle benytte "fremmed" markup, når det ikke er en indbygget del af wikisoftwaren. Og hvad er idéen med at lave énlinjes linjeskift? Det ser jo ikke pænere ud. Men det er nok et emne, der hører hjemme på Landsbybrønden. --PhoenixV 10. mar 2007 kl. 17:15 (CET)
Jeg har brugt <br> en del i alenlange DBL-artikler og ser nødigt et <br>-politi hærge gennem artiklerne; hvorfor fraskrive sig muligheden for variation? Jeg mener det er et punkt af mindre betydning og ikke værd at bruge mere tid på. Jeg har rettet din ellers udmærkede skabelon, Skabelon:Husk HTML. -- Mvh PHansen 10. mar 2007 kl. 17:30 (CET)