Brugerdiskussion:Amjaabc/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


Wikipedia:Årets dage kort[redigér wikikode]

Hej Amjaabc/Arkiv 1

Jeg vil ikke kritisere, bare stille et retorisk spørgsmål. Du udskiftede to begivenheder for 7. juli pga. røde links. Mener du ikke at nogle røde links (nok ikke det med fed) kunne give folk et incitament til netop at skrive om et emne hvis de ser det mangler? --Broadbeer, Thomas 5. jul 2007, 19:57 (CEST)

Hej Broadbeer, Thomas.
Generelt synes jeg, at det er ok med røde links som incitament, men jeg må nu indrømme, at jeg foretrækker, at der er færrest mulige røde links på forsiden. Jeg overvejede også at skrive et par ord på linksene, men jeg havde ikke lige overskud til at dykke ned i nogle emner, jeg ikke ved noget videre om alligevel. Hvis du synes, at de punkter, jeg har indsat, er mindre interessante/relevante end dine forslag, så har jeg ingen problemer med en revert.
I øvrigt er det da sjovt så få begivenheder, der var på dato-artiklen netop for den dag. --Arne (Amjaabc) 5. jul 2007, 20:23 (CEST)Dødsdagen for Elvira Madigan og Sixten Sparre[redigér wikikode]

Dødsdagen er der åbenbart tvivl om tjek lige linkene til de to og læs her står nemlig den 20. juli og ikke den 18. juli 1889 - Elvira Madigan og Sixten Sparre begår selvmord på Tåsinge.

så den 18. juli skal sikkert laves om! --Villy Fink Isaksen 17. jul 2007, 13:06 (CEST)

Tak for tippet. Viasacro har også spottet det og rettet det, mens jeg var på ferie. --Arne (Amjaabc) 28. jul 2007, 16:47 (CEST)

Jan Sonnergaard[redigér wikikode]

Hej! Jeg så at du havde tilføjet Sonnergaards fødselsdag til artiklen. Hvad er den mere præcise kilde? Altså, Politiken fra hvilken dato? Så kunne vi lige skrive det ind som en kilde til artiklen.. Mvh isakk 20. aug 2007, 10:36 (CEST)

Politikens liste over fødselsdage er altid dagen før, så i dette tilfælde har det været 14. august. Men ellers kan du finde oplysningen på www.litteraturpriser.dk. Noget andet er, om der skal være kilde til sådan en oplysning. Det har vi ikke generelt, men jeg skal da ikke stille mig i vejen for det. --Arne (Amjaabc) 20. aug 2007, 11:43 (CEST)

Vedr. ny skabelon[redigér wikikode]

Til info, der eksisterer allerede en skabelon Skabelon:Fodbold spilledragt boks, som gør det samme som din nyoprettede skabelon Skabelon:Football kit box :o) Jeg har sorteret de relaterede fodboldskabeloner "lidt" under Kategori:Fodboldskabeloner. --Froztbyte 23. sep 2007, 00:50 (CEST)

Tjaaah Froztbyte. Hvis den nu havde været lagt ind under Wikipedia:Skabeloner, som den burde, så havde man kunnet finde den. --Sir48 (Thyge) 23. sep 2007, 01:42 (CEST)
Tak for tippet - og så må jeg jo også erkende, at jeg ikke selv fik lagt min nye skabelon derind. --Arne (Amjaabc) 23. sep 2007, 10:44 (CEST)

Portal:Film[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Jeg synes det er på tide, at der kommer en introtekst på portal:film og ville gerne høre en anden mening om tingene. Kunne det tænkes, at du har nogle gode ideer? --Tjernobyl 1. okt 2007, 21:16 (CEST)

Hej Tjernobyl. Har du selv et forslag liggende, så vil jeg da gerne se på det. Mit bedste forslag er nok at lade sig inspirere af nogle af de andre portaler. Selv er jeg nok mest aktiv på Portal:Sport, men introen er her skrevet før min deltagelse, så jeg har ikke noget specielt forhold til den. Det var måske en mulighed at skele til den. --Arne (Amjaabc) 1. okt 2007, 22:17 (CEST)

Barnstar[redigér wikikode]

WikiChevrons.png AA-Taskforcens Barnstar
Hej Amjaabc. Hermed tildeles du AA-Taskforcens Barnstar for dit flotte arbejde med Prag - det gik godt nok stærkt.. :-)
--Hockeyindustrien 10. okt 2007, 22:41 (CEST)


Takker ydmygst - jeg havde tilfældigvis tiden (og så holder jeg mig uden for den verserende slagmark ...), og så føler jeg lidt for den skønne by, jeg har besøgt nogle gange. --Arne (Amjaabc) 10. okt 2007, 22:45 (CEST)

De hvide busser[redigér wikikode]

Dit redigeringsarbejde i artiklen De hvide busser er ikke gået ubemærket hen - så der lyder lige et "Godt arbejde" herfra. - apw 24. okt 2007, 19:13 (CEST)

Takker, jeg tror heller ikke, jeg kan/vil gøre så meget mere - jeg tror efterhånden, man kan forsvare antallet af røde links. --Arne (Amjaabc) 24. okt 2007, 22:46 (CEST)

Paul Tibbets[redigér wikikode]

Tak fordi at du satte ham. Jeg var selv ved at sætte ham ind, da beskeden om at en var i gang med ændre indholdet kom frem.--M 1. nov 2007, 18:21 (CET)

Det skal du da ikke takke for - det var i øvrigt tilfældigt, at jeg lige så det og opdagede, at vi ikke havde ham. --Arne (Amjaabc) 1. nov 2007, 18:25 (CET)

Om Prem Rawat[redigér wikikode]

Flyttet til bunden af hensyn til kronologi --Arne (Amjaabc) 6. nov 2007, 18:07 (CET)

Kære Arne, - jeg kan kun finde denne måde at svare dig på angående Prem Rawat:

Jeg har efter grundig overvejelse minimeret indledningen til artiklen, som en kritiker gang på gang har omskrevet. Indledningen er nu totalt neutral. Den tidligere tekst var tydeligvis skrevet af en af mandens meget aktive kritikere. Tydeligvis 1 - fordi han taler om "guru", en titel PR forlængst har lagt fra sig. 2 - et skævt fokus på meditationsteknikker, hvis mystik er hævet for 30 år siden 3 - fordi skribenten skriver "markedsfører" - PRs budskab og teknikker koster intet under nogen omstændigheder

Se i øvrigt diskussionssiden, hvor jeg lagde mig selv blot og aldrig har modtaget et kvalificeret modspil

Jeg er professionel journalist, 59 år og har studeret PR siden 1973. Med min faglige kompetance på højkant kan jeg garantere for, at der ikke er ukorrekte oplysninger i det af mig redigerede.

Som sagt har jeg al dokumentation i orden og kan bidrage med oplysning om aktiviteter, mange mennesker kan have nytte af i dagens mere og mere urolige verden. Ingen af de anklager, som omfattes af begreber som anløbne new-age ledere og sekter, kan med rette rettes mod Prem Rawat. De mest sekteriske mennesker, jeg har mødt, er scientologer og ex-premier (de frafaldne). Oprindelig var den en Sven Rus, der havde lagt tekst ind, og han blev siden bombet og forvansket af nogle af PRs modstandere (læs fallenter) og havde ingen anelse om, hvordan han fik rettet den ændrede tekst. Jeg har talt med Sven adskillige gange, og vi er enige om de rettelser, jeg har gennemført.

Du er også velkommen til at skrive til mig på birger@1207.dk - jeg mestrer endnu ikke W rigtigt... (skrev Birger Pohl (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)

Hej Birger.
Når du skriver til mig her, er det formodentlig, fordi jeg på din diskussionsside har lagt en velkomst. Jeg vil godt gøre opmærksom på, at jeg ikke har skrevet den indledende bemærkning - det har en anonym bruger. Jeg er administrator på Wikipedia og prøver i den egenskab bl.a. at vejlede nye brugere. Den store smøre i rammen er vores standardvelkomst, og jeg vil under alle omstændigheder opfordre dig til at se nærmere på den. Så kommer du snart til at mestre Wikipedia :-)
Jeg kan godt se, at der er meget polemik om den nævnte artikel. Jeg har på det nærmeste ikke set på den, så jeg har ikke nogen holdning til dens evt. mangel på neutralitet etc. Mvh. --Arne (Amjaabc) 6. nov 2007, 18:07 (CET)


(flyttet yderligere diskussion om emnet til Diskussion:Prem Rawat, --Arne (Amjaabc) 7. nov 2007, 09:09 (CET))

Indledning til Prag-artiklen[redigér wikikode]

Hej Arne! Nu hvor Prag er blevet valgt som ugens artikel i uge 50, kan du så ikke udvide indledningen i artiklen en anelse? Det vil for det første gøre den mere egnet som anbefalet artikel, men det vil også give lidt mere kød til forsideteksten i uge 50. --PhoenixV 14. nov 2007, 10:13 (CET)

Det skal jeg se på de nærmeste dage. --Arne (Amjaabc) 14. nov 2007, 13:08 (CET)

Sletning af billede[redigér wikikode]

Hej Arne

Vil du hjælpe mig med at slette Billede:Hfi-4-pol.jpg

Det er uploadet ved en fejl.

Billede:HFI-4-pol.jpg anvendes derimod og må ikke slettes.

Venlig hilsen Bo (skrev Boprogresso (diskussion • bidrag) 10. dec 2007, 02:35. Husk at signere dine indlæg.)

Det er hermed gjort. --Arne (Amjaabc) 11. dec 2007, 22:56 (CET)

Sletning af billede[redigér wikikode]

Hej igen Arne

Ærgerligt at systemet ikke registrerer den sidste bruger som har uploadet et billede, for så kunne man sagtens tillade at den bruger selv kunne slette det billede når der ikke refereres til det fra nogen artikler.

Nu er jeg nødt til igen at bede dig slette et par billeder, sorry:

Jeg har ændret disse billeder og byttet dem ud med GIF fordi Wikipedias SVG-konvertering laver en lille fejl på dansk (cifret 0 bliver til nul med en prik i midten som ikke er "tilladt" på dansk fordi det kan forveksles med bogstavet Ø).

Nu mener jeg at jeg er helt færdig med mine to artikler ([A] og [B], håber at I synes at jeg har gjort det godt). Jeg vil derfor ikke forstyrre dig mere i den næste tid .

Spørgsmål:

Behøver jeg i øvrigt fortælle når et billede ikke længere bruges? Dvs. sletter I efter nogen tid billeder som der ikke refereres til?

Jeg fik ved en dumhed oprettet mig med brugernavnet "Boprogresso". Har du nogen mulighed for at ændre det til "Bo_K_Simonsen" (eller fx "BoKS")?

V.h. Bo K. Simonsen 13. dec 2007, 07:40 (CET)

Hej Bo.
Det er ok med at slette nogle billeder. Et urefereret billede bliver ganske rigtigt ikke slettet automatisk, men så vidt jeg ved, findes der nogle automatiske scripts, der kan identificere dem og sætte et mærke på, så man på en oversigt kan finde sådanne billeder, hvorpå man kan slette dem manuelt (hvad nogen så gør med mellemrum).
Dine artikler ser umiddelbart rigtig fine ud - jeg ved meget lidt om emnet, så det faglige indhold kan jeg ikke bedømme, men wiki-mæssigt er de flotte. Eventuelt kan du lave enkelte eksterne links / kildeangivelser til troværdige kilder, men i dette tilfælde er det måske ikke så vigtigt.
Ændring af brugernavn sker via denne side: Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn. Her vil en administrator hurtigt tage affære (måske mig). --Arne (Amjaabc) 13. dec 2007, 11:02 (CET)
Sorry, der skal en bureaukrat til at ændre, så det bliver ikke mig... --Arne (Amjaabc) 13. dec 2007, 11:05 (CET)
 
Tak Arne
Jeg kan garantere for den faglige korrekthed af artiklerne (jeg er uddannet inden for det område).
-- Bo Krantz Simonsen 13. dec 2007, 11:36 (CET)
Det anede mig. --Arne (Amjaabc) 13. dec 2007, 16:14 (CET)

The lollipops and Jan & Kjeld[redigér wikikode]

Sorry I don't know where I can ask in your wikipedia, because I don't understand your language. My question are: Why there no information available about those danish groups in your wikipedia, only information what I have found are from danish wikipedia and in finnis wikipedia--Musamies 16. dec 2007, 10:01 (CET)

The reason is probably, that those groups are not very well known in Denmark anymore. They existed in the 60's, and they played (as far as I know) pop/schlager music which from late in the decade was widely considered bad taste. However, this is no reason for not including them in da-Wikipedia, and perhaps I will try to find som material about them and write a little. --Arne (Amjaabc) 16. dec 2007, 12:57 (CET)

Översättningshjälp?[redigér wikikode]

Hej! Jag är Suz från svenska wikipedia. Jag arbetar med artikeln om öl och undrar därför om du som har vissa svenskkunskaper kan hjälpa mig att översätta ordet ølurt. Om du vet den svenska översättningen på eddikesyre skulle jag även uppskatta det. Tack på förhand! Suz 22. dec 2007 22:59 (CET)

Jeg har svaret Suz på den svenske brugerside. --Sir48 (Thyge) 23. dec 2007, 00:24 (CET)
Tak skal du have, Thyge, det anede jeg godt nok ikke noget om! --Arne (Amjaabc) 23. dec 2007, 10:42 (CET)

Master Akon eksisterer ikke[redigér wikikode]

Man skal være en lille smule påpasselig når man patruljere. For eksempel på siden om Akon. Der eksisterer ifølge Google ikke noget album ved navn Master Akon. Når det så er sagt, så ville jeg nok heller ikke have fanget den, hvis ikke det er fordi den blev indsat fra en ip-adresse der har indsat nonsens på andre sider. --Christian List 30. dec 2007, 16:35 (CET)

Tak for tippet. Det gik nok lige stærkt nok denne gang. --Arne (Amjaabc) 30. dec 2007, 17:18 (CET)

Hærværk[redigér wikikode]

Thomas Winding‎ er der tre tilfælde af hærværk jeg ikke kan gendanne- kan du? --Villy Fink Isaksen 3. jan 2008, 11:20 (CET)

Så skulle det vist være i orden. --Arne (Amjaabc) 3. jan 2008, 11:22 (CET)

Opsnusning af data[redigér wikikode]

Du plejer at være god til at opsnuse data om nyligt afdøde, kan du finde noget om Jens Harald Quistgaard? --Villy Fink Isaksen 7. jan 2008, 20:35 (CET)

Næh, der har vist ikke været nogen dødsannoncer i Politiken, som er min faste kilde på det punkt. Beklager. --Arne (Amjaabc) 7. jan 2008, 21:43 (CET)
Men det var der jo så andre der kunne hjælpe med :-) --Arne (Amjaabc) 7. jan 2008, 22:12 (CET)

Wikipedia:Årets dage kort[redigér wikikode]

Hej Amjaabc/Arkiv 1

Nederst på siderne med "dagen i dag" står der "Hvis du retter i ovenstående bør du også rette samme fejl her." med et link til den pågælde dags side. Det er fint du retter i skabelonen, men du bør samtidig rette samme "fejl" på dagens side da der ellers bliver uoverenstemmelse mellem de to sider. --Broadbeer, Thomas 14. jan 2008, 16:10 (CET)

Gertrude Stein[redigér wikikode]

Hej - kan se at du har haft fingre i Gertrude Stein, jeg startede med at oversætte den fra engelsk, og er stoppet fordi jeg mente at jeg ikke kunne oversætte resten godt nok - vil du prøve? --Villy Fink Isaksen 29. jan 2008, 15:29 (CET)

Hej Villy.
Det var bare fordi, jeg så nogle mindre fejl. Jeg bemærkede godt nok, at der manglede i hvert fald en bibliografi. Jeg tør ikke love noget, men det er da ikke utænkeligt at jeg kan kigge lidt på den. --Arne (Amjaabc) 29. jan 2008, 15:32 (CET)
Jeg har kigget lidt nærmere på den engelske artikel, og den finder jeg meget rodet og uoverskuelig. Jeg har indsat en bibliografi, og jeg kan godt se, at der nok mangler noget om hendes forfatterskab generelt, men jeg tror, at jeg må melde pas på det. For at gøre dette kræver det en vis interesse, og den må jeg nok erkende, at jeg ikke rigtigt har her. Jeg takker dog for tilliden. --Arne (Amjaabc) 29. jan 2008, 21:06 (CET)
TAK - alligevel. Jeg havde faktisk en aftale med en bekendt som havde lovet at lave resten ( eller tilføje mere tekst) - men det blev ikke til noget - desværre. --Villy Fink Isaksen 29. jan 2008, 21:31 (CET)
Mon ikke der dukker en mere vidende og/eller ihærdig person op på et tidspunkt? Det er før set... --Arne (Amjaabc) 29. jan 2008, 22:52 (CET)

Tak for det fine resume på Mads Johansen Lange[redigér wikikode]

--Broadbeer, Thomas 1. feb 2008, 19:27 (CET)

Det var da så lidt. Jeg ville jo lige se, hvad jeg evt. skulle stemme for, og så lå den lige til højrefoden. --Arne (Amjaabc) 2. feb 2008, 11:23 (CET)

Maharishi Mahesh Yogi[redigér wikikode]

Der er ikke mange links til Maharishi Mahesh Yogi, jeg har lavet to, fra The Beatles og transcendental meditation, men mon ikke der kan laves flere? --Villy Fink Isaksen 10. feb 2008, 09:53 (CET)

Jo, det har du da nok ret i, men jeg må jo nok sige, at det ikke er mit kernekompetenceområde. Det er fint, at du har lavet de to links. Så må vi jo se, hvad der ellers kan komme. --Arne (Amjaabc) 10. feb 2008, 18:34 (CET)

Årets dage kort[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, du har vistnok oprettet de fleste dagsskabeloner med dagens begivenheder i korte træk. Der er et problem (i hvert fald i IE) med, at der efter datoen er indsat en <div style="margin-left:-1em;">. Du kan se problemet på f.eks. Bruger:Hejsa/Forside. Så vidt jeg kan bedømme, kan den fjernes uden videre - så medmindre du protesterer, vil jeg få en botejer til at gøre det i alle skabelonerne. Mvh --Sir48 (Thyge) 21. feb 2008, 20:43 (CET)

Hej Thyge. Beklager det sene svar, men jeg har været på ferie - uden computer. Jeg har naturligvis ingen indvendinger; du har ret i, at jeg har lavet en del af disse skabeloner, og jeg har simpelt hen oprettet dem ud fra en eksisterende, da jeg opdagede, at der manglede en hel del. Men jeg har godt nok ikke oplevet problemer, og jeg bruger selv IE - i øvrigt heller ikke på din henvisning - måske fordi problemet er rettet?! --Arne (Amjaabc) 24. feb 2008, 22:10 (CET)

Uha - jeg kan forestille mig abstinenserne :-). Nej problemet er ikke rettet og ses tydeligt på det ovenstående link under dagens begivenheder. Jeg leder videre efter den oprindelige skabelon-skaber for at finde ud af, om koden har en begrundelse. Mvh --Sir48 (Thyge) 24. feb 2008, 22:18 (CET)

Ok, nu ser jeg det - punkttegnene står for langt til venstre. Men det er da ikke noget problem på den normale forside?! --Arne (Amjaabc) 24. feb 2008, 22:24 (CET)

Skal vi demonstrere foran din arbejdsplads?[redigér wikikode]

En agtværdig dansk skoleleder i Sydslesvig, Ernst Meyer (lærer), døde i lørdags, og da han har et agtværdigt navn også inden for kultur og politik i landsdelen, skrev jeg en artikel om ham med hjælp fra avisens nekrolog i går. Men jeg har allerede talt med den første, der har opdaget, hvad der sidenhen er sket! Bruger Amjaabc har lavet en påstået mindre rettelse fra skoleleder til tysk-dansk skoleleder i Medelby! — Når man tænker på, hvad der kan udløse en Muhammed-krise, så er det tæt på, at dansksindede sydslesvigere må demonstrere foran Århus Købmandsskole, hvor du arbejder.
I Medelby er der en tysk skole, og den ledes af en tysk skoleleder; og der er en dansk skole, der ledes af en dansk skoleleder. Der er ikke og har aldrig været nogen tysk-dansk skoleleder, der bestred begge job. At få hæftet adjektivet tysk på det, der er dansk hos det danske mindretal i Sydslesvig, er noget af en fornærmelse. Det var da godt, at du ikke oven i købet skrev nazitysk! I 1970'erne var jeg selv lærer på den danske skole i Garding på Ejdersted i det sydvestlige Sydslesvig, og den tyske skole lå et andet sted i byen, og tysk-danske fællesskoler har der aldrig været tale om, heller ikke i Medelby. Det danske mindretal i Sydslesvig betegner sit arbejde, virke og institutioner som danske; og ellers ville det have knap så megen mening. At du har rettet til tysk-dansk, viser, at du er parat til at stikke din hånd ind i et hvepsebo uden megen tanke for, om det mon kan føre til kvæstelser af den ene eller anden art. Og så er det i øvrigt Kong Frederik IX's fødselsdag i dag. Med venlig sydslesvigsk hilsen --Hans Christophersen 11. mar 2008, 08:37 (CET)

Uhadada - sikke noget! Jeg konstaterede blot, at manden var født i Tyskland (det er vel ikke til at bestride) og at han senere arbejdede for det danske mindretal. Jeg tillod mig derfor at udnævne ham nationalitetsmæssigt til at være tysk-dansk (svarende til at han først var tysk og senere blev dansk), men hvis det er stødende, så trækker jeg da følehornene til mig igen. Vi har blot en tradition for at skrive en form for nationalitet i starten af en biografi, og den var fraværende. Jeg kunne se, at han havde ben i begge nationer, men ved læsningen blev jeg usikker på, hvilken vej det hele vendte, og måske ville andre have det på samme måde. Husk på, at vi ikke alle er sydslesvigere for Vorherre! Jeg har fjernet tysk-delen i den indledende præsentation med håb om derved at afværge voldsomme demonstrationer. --Arne (Amjaabc) 11. mar 2008, 09:45 (CET)
Nu ved jeg ikke noget om denne person, men hvis han er dansk-tysk er han dansk-tysk, og så er det dét der skal stå. - Mark Jensen 11. mar 2008, 10:16 (CET)
Kære Mark (og andre), læs det som embedet! Han var dansk skoleleder i Medelby, og der var en anden mand på den tyske skole, som var tysk skoleleder. - Hvad oprindelsen angår, Baby-Mark, du startede livet som baby, men vil vel ikke have oplysningen hængende på dig fremover! Men hvorom alting er, så er det ikke godt, hvis noget dansk i Sydslesvig kaldes tysk. - Hvad med ham Wahid Petersen, imamen, der først var dansk, vil han mon kaldes den kristen-muslimske imam, blot fordi han startede livet som kristen? Næppe! Hilsen --Hans Christophersen 11. mar 2008, 12:10 (CET)
Hej igen Hans. Et af Wikipedias principper er som måske bekendt: Wikipedia:Forvent, at andre er i god tro. Jeg er klar over, at følelserne fortsat er på spil i det sydslesvigske spørgsmål. Og jeg kan fint leve med, at der står, Meyer er dansk frem for tysk-dansk, men som jeg skrev ovenfor, så er det kutyme at medtage nationalitet i den første sætning, hvilket der ikke var i din oprindelige udgave. Senere i artiklen fremgår hans tyske oprindelse ret klart, og så vil jeg ikke gøre mere ud af det.
Jeg kan måske nok undre mig lidt over, hvorfor du ikke blot ændrede min uheldige formulering i artiklen frem for at starte en diskussion. For mit vedkommende er den i øvrigt ikke længere - vi er fælles om projektet her, og jeg påtager mig i et vist omfang oprydning og harmonisering, hvilket en gang imellem ikke falder heldigt ud. Jeg håber, at alle interesserede og engagerede fortsætter det gode arbejde. --Arne (Amjaabc) 11. mar 2008, 13:45 (CET)
Jeg klager ikke over samarbejdets kvalitet, hvis det er det, du formoder; men jeg retter aldrig tilbage uden forudgående kontaktoptagelse, for det kunne ende i en evig ping-pong. I må gerne kalde Meyer for tysker eller dansksindet tysker, for min skyld, men stillingen hedder dansk skoleleder, for det betyder leder af den danske skole, og den tidligere formulering betyder leder af den tysk-danske skole, og en sådan har der aldrig været i Medelby sogn. Hvis I har andre opfattelser af sprogbrug, må jeg blot sige, at vi skal undgå, at det i Sydslesvig læses anderledes end det er ment. Hermed slut fra min side. Mvh --Hans Christophersen 11. mar 2008, 20:34 (CET)

MediaWiki-diskussion:Anontalkpagetext#RDNS[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, gider du ikke gennemføre den ændring jeg har foreslået her: MediaWiki-diskussion:Anontalkpagetext#RDNS. På forhånd tak --Morten 15. mar 2008, 10:28 (CET)

Gjort. --Arne (Amjaabc) 15. mar 2008, 13:01 (CET)
Tak ;-) --Morten 15. mar 2008, 14:02 (CET)

Tak for hjælpen[redigér wikikode]

Hej Bruger:Amjaabc Tak for hjælpen med ændringen af mit navn. Jeg tænkte om du kunne tjekke nogle af artiklerne på min side og tjekke om det jeg har ændret hører under hærværk. Og i så fald har det ikke været mine intensioner. I artiklen Århus Hovedbanegård har jeg tilføjet hvilke busser der stopper ved banegården. Og det samme i artiklen Østbanetorvet. Men jeg har fået (taget) det fra de Københavnske artikler. --TriBeCa 21. mar 2008, 21:44 (CET)

Hej TriBeCa. Jeg har ikke set noget fra dig, som jeg opfatter som hærværk. Det var udelukkende et tip, som du forhåbentlig kan bruge fremover. Buslinjerne i artiklerne er i hvert fald ikke hærværk, og at du har genbrugt dem fra københavnske artikler er i hvert fald ikke noget problem! Og farven ligner jo faktisk meget godt den århusianske bus-gule. Fortsat god arbejdslyst. --Arne (Amjaabc) 21. mar 2008, 21:48 (CET)

ændring af hoved-navnet[redigér wikikode]

Hej jeg er newbie og jeg lavede en side som hed "forføre" uden at se siden "forførelse". Jeg havde søgt på alle de ting jeg lige kunne komme op med. Er det muligt at ændre navnet evt til Pick-up og så linke det som under-dims til "Forførelse". Så må jeg måske starte med at tilføje på de områder jeg er ekspert inden for. (skrev Spellbinder (diskussion • bidrag) 2. apr 2008, 16:41. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Spellbinder. Jeg har svaret dig på din diskussionsside for at være nogenlunde sikker på, at du ser det. --Arne (Amjaabc) 2. apr 2008, 18:11 (CEST)

Hej Tak for svaret. Jeg har lagt det for mine brødre, som også er inden for pick-up verden. De forslå "Score" og "opsamling", men det er bedre med det engelske navn "Pick-up", så må jeg bare lave en henvisning fra Flere tyde-siden. Mit problem er at jeg ikke har den "Flyt" knap. Jeg har læst alle ikoner igennem. Hvad gør jeg forkert.?

Prøv at se på Hjælp:Flytning. --Arne (Amjaabc) 2. apr 2008, 19:05 (CEST)

Barnstar[redigér wikikode]

CopyeditorStar7.PNG Perfektionistens Barnstar
For dine redigeringer af specielt indledninger, men også andre rettelser af retskrivning tildeles du denne barnstar. Broadbeer, Thomas 10. apr 2008, 19:43 (CEST)


Tak skal du have - den er jeg glad for! Jeg skal prøve at leve op til den også fremover. --Arne (Amjaabc) 10. apr 2008, 20:26 (CEST)

Ugens artikel 2006[redigér wikikode]

Hej vil du ikke ændre billedestørrelserne i Wikipedia:Ugens artikel/2006? Jeg kan nemlig ikke gøre det.--Man-U 13. apr 2008, 21:20 (CEST)

Så skulle det vist være klaret - gad vide, hvorfor de fem første havde ukorrekt størrelsesangivelse?! --Arne (Amjaabc) 13. apr 2008, 21:27 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[redigér wikikode]

"Rigtige mænd tager ikke backup"[redigér wikikode]

Kære Arne Jensen hvori ligger min fejl i "Rigtige mænd tager ikke backup", således at du vurderer artiklen til at være en "ikke-encyklopædisk artikel"?

Med venlig hilsen Rehak

20. apr 2008, 11:14 (CEST)

Hej Rehak. Jeg kan måske godt forstå, at du spørger, men jeg betragter artiklen som en historie om et citat. Citatet er såmænd ok - jeg kender det godt selv - men det hører nærmere til i søsterprojektet Wikiquote. Se Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er, punkt 11.
Jeg forsøgte at skrive det i beskrivelsen - se artiklens historik, men ellers står der jo også et link til Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er i meddelelsen.
Jeg håber, at du er med. Se også gerne nogle af linkene på velkomsthilsenen på din egen diskussionsside. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. apr 2008, 11:39 (CEST)
PS. Jeg tillod mig lige at sætte en overskrift på din henvendelse af hensyn til overskueligheden her på siden.


30. apr 2008, 07:36 (CEST)

Hej Arne. Ok, det er forstået. Men som du selv skriver, så handler artiklen om historien bag citatet - og jeg synes ikke læse baggrund for citaterne på Wikiquote.
Jeg kopierer denne diskussion til Diskussion:"Rigtige mænd tager ikke backup" og foreslår den fortsat der. --Arne (Amjaabc) 30. apr 2008, 09:55 (CEST)

Ligatabel[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Jeg er begyndt at oprette artikler om sæsoner i fodboldligaer. I disse artikler er ligatabellen selvfølgelig en af de mest centrale dele. Jeg mener at disse bør virke nogenlunde ensartede. Da du er blandt de mest engagerede hvad angår sport, vil jeg lige spørge efter din mening om hvilken/hvilke typer der er bedst egnet. Der er bl.a. denne lidt ældre og den nyeste. På enwiki eksisterer der også et bredt udvalg som her, her og her. Jeg er derfor meget i tvivl. Hvad synes du? --DSS 30. apr 2008, 16:36 (CEST)

Hej DSS. Jeg er enig i, at ensartethed er en fordel, men jeg går ikke så meget op i farver mm. Skal jeg vælge en af dine forslag, så synes jeg, at den nyeste (fra Superligaen 2007-08) nok er den pæneste, men du er velkommen til at tage et inititativ på området. Evt. kunne du tage diskussionen op på Wikipedia:Landsbybrønden. --Arne (Amjaabc) 1. maj 2008, 23:59 (CEST)
Denne er egentlig også min favorit. Jeg tror jeg undlader yderligere diskussion og nøjes med at bruge den fremover. Heldigvis er der endnu ikke oprettet så mange sæson-artikler, så det vil ikke tage lang tid at skifte tabeltyperne ud! :) --DSS 2. maj 2008, 00:16 (CEST)

Blackburn[redigér wikikode]

Hej. Vil du ikke gøre sådan at baggrunden hvor det blå skrift står er helt hvidt? -> Skabelon:Blackburn Rovers Trup--Man-U 6. maj 2008, 13:19 (CEST)

Hej Man-U. Jeg er bange for, at det er uden for mit område. Jeg er mere administrator end tekniker. Det ser ud til, at der ikke er nogen parameter, der kan bruges til at ændre på baggrundsfarven umiddelbart, så derfor skal der sikkert laves en helt ny skabelon fra bunden, og der mangler jeg lidt viden (og interesse) - beklager. I øvrigt synes jeg da ikke, at den svagt grå baggrund er særlig problematisk. --Arne (Amjaabc) 6. maj 2008, 15:19 (CEST)

E-Turner[redigér wikikode]

He he. Okay, tak for det. Du har lige sparet mig en masse ikke-nødvendigt arbejde! E-Turner 14. maj 2008, 16:02 (CEST)

Ingen årsag. --Arne (Amjaabc) 14. maj 2008, 18:06 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[redigér wikikode]

Russisk CL-stadion[redigér wikikode]

Luzjniki vs Luzhniki. Vi må hellere lige blive enige om, hvad det aktuelle russiske stadion skal hedde. Førstnævnte benyttes på norsk, men ved en hurtig googlesøgning (sider på dansk) ser det ud til at Luzhniki bliver foretrukket på dansk. Se [1] og [2]. --DSS 22. maj 2008, 20:44 (CEST)

Luzhniki er måden man skriver det på engelsk, men skal skrives Luzjniki på dansk. Man kan bare lave en omdirigeringsside til den anden. --Hejsa 22. maj 2008, 21:04 (CEST)
Det var også min første tanke. Det ser bare ud til at samtlige danske aviser og andre medier bruger Luzhniki. Men dawiki skal jo rigtignok bruge det danske ord... --DSS 22. maj 2008, 21:18 (CEST)
Vi bør vel følge anvisningerne på Hjælp:Translitteration#Russisk. På russisk hedder stadionet Лужники, hvilket efter disse regler bør blive til Luzjniki. --Arne (Amjaabc) 22. maj 2008, 21:46 (CEST)
Som sagt så gjort! Translitterationen er hermed ordnet i artiklen. :) --DSS 22. maj 2008, 21:56 (CEST)
Og nu har jeg så skrevet en kort artikel om stadionet. --Arne (Amjaabc) 22. maj 2008, 21:59 (CEST)