Brugerdiskussion:Amjaabc/Arkiv 8

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Julequiz[redigér wikikode]

Hej Arne, du har naturligvis ret til at gøre lige hvad du vil, men nu har du lige oprettet to artikler i forbindelse med julequizzen, som jeg allerede har oprettet her til morgen, blot under lidt andre navne. Jeg tænker, at det måske er smartere, at vi ikke laver "dobbelt arbejde"? :-) -- Danielle 18. dec 2011, 10:44 (CET)

Ja, det opdagede jeg også for et øjeblik siden, men jeg havde ikke fået opdateret quiz-siden, så jeg kunne se, at du havde lavet dem. Jeg er enig i, at det er uhensigtsmæssigt, men det er vel den slags ting, der kan forekomme med det konkurrencemoment, der er til stede her (selv om jeg ikke har oplevet det før i år). Hvis vi skal koordinere det, hvad har du tænkt dig at gå videre med ;-)
Hvilke navne, de to artikler skal ende med, har jeg ikke så stærke meninger om ud over, at jeg vil mene, at Smolnyj skal være med 'y' jf. Hjælp:Translitteration. --Arne (Amjaabc) 18. dec 2011, 10:50 (CET)
Du kan roligt fortsætte nu, jeg er på vej videre til andet en wikipedia lige nu :-) Mht. "y" eller "i", så er jeg ret sikker på at det er "i". Jeg synes, at jeg husker fra russisktimerne at man typisk bruger "y" på engelsk, men altid "i" på dansk. Jeg vil dog ikke lægge hovedet på blokken... Glenfinnanviadukten bør nok være i ét ord, som du har skrevet. -- Danielle 18. dec 2011, 10:56 (CET)
Næh, du har nok ret i "y". -- Danielle 18. dec 2011, 10:59 (CET)

Krig?[redigér wikikode]

Hej Arne.

Du er - sammen med Knud Winckelmann - en af dem, der for mig står for dansk wiki-politik. Hvad kan der gøres for at forhindre den krig, som er i gang i øjeblikket, hvor konstruktive brugere chikaneres af bruger:heb?Ramloser 20. dec 2011, 00:28 (CET)

Hej Ramloser. Med fare for at skifte status i dine øjne vil jeg godt lige have afklaret, hvori denne chikane består, som du sådan refererer til som "krig"? For uden at have gravet dybt i diskussionerne er det mit indtryk, at der er lidt tale om en storm i et glas vand. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. dec 2011, 07:43 (CET)

Tillykke med sejren![redigér wikikode]

Glædelig jul og tillykke med sejren! Hermed en dims, du kan sætte på din brugerside. Du kan naturligvis også printe den ud og laminere den, hvis du vil gå rundt med den. :-) --Palnatoke 26. dec 2011, 00:26 (CET)

Høhø - ja det var jo en ide. Endnu engang tak og selv glædelig jul - rart trods alt ikke at være så presset af dagens opgaver de næste 11 måneder ... --Arne (Amjaabc) 26. dec 2011, 00:32 (CET)

HJÆLP![redigér wikikode]

Hej Arne

Ved ikke om du kan hjælpe, men prøver nu dig alligevel. Kan du finde fejlen i denne skabelon, da jeg slet ikke kan finde den selv :S. Håber du kan hjælpe. Mvh Tøndemageren 26. dec 2011, 22:15 (CET)

Hej Tøndemager. Jeg er ikke den store skabelon-haj, så jeg er ret sikker på, at hvis jeg skulle finde fejlen, så ville det tage mig betydelig mere tid, end jeg har lyst til at spendere på problemet. Beklager - held og lykke. --Arne (Amjaabc) 27. dec 2011, 00:35 (CET)
Det er bare helt fint - men tak for forsøget i hvert fald :) mvh Tøndemageren 27. dec 2011, 11:32 (CET)

Wikipedia:Skyd en minister[redigér wikikode]

SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
Hej Arne. En barnstar til dig, fordi du gad samle bolden med Wikipedia:Skyd en minister op, og få kategoriseret de nye ministre på Commons :) Mange venlige hilsner Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 30. dec 2011, 08:51 (CET)


Tak for det - det var nok den nemmest "tjente" hæder, jeg nogensinde har opnået;-) Mvh. Arne (Amjaabc) 30. dec 2011, 11:14 (CET)

Nyheder for januar 2012[redigér wikikode]

Tak[redigér wikikode]

Hej. Tak for hjælp til færdiggørelse af emner vedr. Speedway. BKP 16. jan 2012, 21:04 (CET)

Genoplivning af Dødsårsag[redigér wikikode]

Hej Arne, undskyld den spøjse overskrift! Jeg vil høre dig, i din mentor egenskab, om ikke det ville være rimeligt at genoplive det slettede "Dødsårsag" ? ikke indholdet men blot den interne reference, som jeg syntes er relevant for at forklare "Dødsårsag" som det forekommer i Wikipedia Dødsattest. Indholdsmæssigt havde jeg tænkt mig en stub a la:

"Dødsårsag. Ifølge Helsenyt og Sundhedsstyrelsens oplysninger, udgør hjerte-karsygdomme den hyppigste dødsårsag i Danmark, hvor hjertekransåresygdom (blodprop i hjertet) igen tegner sig for den største andel. Hjerte-karsygdommene tegner sig for 24000 årlige dødsfald hvoraf mere end 1000 dør før deres 65. leveår.

Næststørste dødsårsag i Danmark er kræftsygdommene, med 30.000 konstaterede kræfttilfælde om året, hvoraf ca. halvdelen dør. Hvor det for kvindernes vedkommende hovedsageligt drejer sig om brystkræft, drejer det sig hovedsageligt for mænds vedkommende om lungekræft.

Ifølge Helsenyt, tegner psykisk sygdom sig som tredjestørste dødsårsag i Danmark.

Den fjerdestørste dødsårsag i Danmark er rygerlunger, som årligt kræver 3.000 dødsfald. Ca. 200.000 dansker lider af rygerlunger og antallet er i stigning. Der indlægges årligt ca. 15.000 personer i Danmark på grund af Kronisk Obstruktive Lungelidelse (KOL)."

mvh Praeceptor 19. jan 2012, 11:11 (CET)

Hej Praeceptor. Det synes jeg, at du bare skal gøre. Du kan formodentlig ikke se, hvad indholdet af de slettede udgaver af artiklen var, men jeg kan fortælle, at det ganske enkelt var en gang sludder. Så artiklen er ikke slettet, fordi den ikke hører hjemme her - kun fordi der var tale om hærværk. Så klø bare på! Mvh. Arne (Amjaabc) 19. jan 2012, 13:00 (CET)
Tak skal du have, Arne! mvh Praeceptor 19. jan 2012, 19:01 (CET)

Hej igen Arne, jeg ser at Dødsårsag også fik en ublid skæbne ;) og jeg forstår egentlig ikke hvorfor mvh Praeceptor 20. jan 2012, 16:24 (CET)

Hej Praeceptor. Kan du ikke prøve at skrive på Diskussion:Dødsårsag og spørge? Én ting jeg umiddelbart kan se, er at der bør være en indledning på artiklen, der i nogle få linjer forklarer, hvad der kommer nedenfor. Det starter typisk med (her): "Dødsårsag er ...". Mvh. Arne (Amjaabc) 20. jan 2012, 16:30 (CET)
I første omgang har jeg skrevet en enkelt linje med flg. indhold: "Til brug for sundhedsstyrelsens statistikker, skal der på dødsattester oplyses en dødsårsag, som ikke må forveksles med en dødsmåde." Jeg kan måske yderligere tilføje, "De fire hyppigste dødsårsager i Damark er:" mvh. Praeceptor 20. jan 2012, 19:04 (CET)
Hej igen Arne, jeg ser nu, at min medvirken på Wikipedia trigger reaktioner som jeg ikke vil spilde min tid på, hvorfor jeg bare vil trække mig og bede Ole Palnatoke om at slette mine få bidrag. mvh Praeceptor 20. jan 2012, 20:45 (CET)
Hej Praeceptor. Det er jeg ked af at høre. Jeg synes måske nok, at du giver op lidt for tidligt. At der er et par andre brugere, der ikke kan se perspektivet i artiklen om dødsårsager, er naturligvis ærgerligt, men mon ikke, der er andre fornuftige folk, der kan støtte dig. Jeg har fx fundet en normalt ganske vægtig grund til at lade en artikel overleve, nemlig at emnet har en artikel på en af de store Wikipedia'er, og der er på både tysk og engelsk Wikipedia artikler med lister over dødsårsager på globalt plan. Hvis vi kan tilpasse den og holde fast i de oplysninger, du har skrevet i et afsnit om danske forhold, så har vi absolut gode chancer for at holde fast i artiklen efter min mening.
Hvis du alligevel står af, tror jeg ikke, at du kan få Ole til at slette dine bidrag. Og det synes jeg da også ville være en skam, fx med den fine artikel om Hine Mølle mm. Jeg har det også selv sådan, at jeg til tider bliver involveret i diskussioner, men så vælger jeg at finde noget andet at skrive om - der er nok at tage fat på, og hvis andre har så stærke følelser, så dem om det - måske kan jeg vende tilbage nogle uger senere og lidt mere ubemærket slippe af sted med mine ændringer :-) Det kan jo også være, at du kunne det. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. jan 2012, 21:03 (CET)
Vil blot lige henvise til min diskussionside, hvor jeg har forsøgt at svare på hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort. En større retterunde i artiklen Dødsattest, hvor jeg faktisk ikke har fjernet indhold, men blot flyttet lidt rundt, bør i min optik også kunne accepteres. Jeg håber ikke at Praeceptor forlader Wikipedia på grund af dette, men kritik og rettelser af det man har lavet, bør også kunne lade sig gøre, såfremt dialogen omkring det foregår ordentligt. Håber at se mere til brugeren herinde i fremtiden. Mvh Tøndemageren 20. jan 2012, 21:06 (CET)
Ja, det har jeg set, og jeg tror heller ikke, at det er dine mindre ændringer, der måske er et problem. Men det var jo fx dig, der satte {{uencyklopædisk}} på artiklen samt oprettede sletteforslaget, og det kan nok af mindre erfarne brugere opfattes mere voldsomt, end det egentlig er for os andre. Det kan man jo også tænke på. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. jan 2012, 21:11 (CET)


Et par brugere til autopatruljerede.[redigér wikikode]

Goddag (eller godnat), Arne! Jeg har lige et par brugere, der gerne må udnævnes til autopatrol, så seneste ændringer ikke bliver overfyldt med små, røde udråbstegn:

Jeg ser intet problem med deres redigeringer, så kunne det lade sig gøre? Det kan nemlig godt blive et lidt hårdt arbejde for os slavearbejdere, hehe :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 21. jan 2012, 23:53 (CET) -

Hogwarts[redigér wikikode]

Hogwarts står som afventende til ugens artikel på dens diskussionsside. (bør rettes - det er vist længe siden) Men skal måske have en ny chance. --Villy Fink Isaksen 23. jan 2012, 08:23 (CET)

Godt set - jeg havde også glemt en anden af de artikler, der blev afvist samme uge, Ungdomsoprøret i Danmark. Mvh. Arne (Amjaabc) 23. jan 2012, 19:14 (CET)

skabeloner[redigér wikikode]

Hvad for nogle skabeloner må jeg ikke bruge? Mvh Simeondahl 27. jan 2012, 12:05 (CET)

Øhhhh - hvad mener du? Har jeg skrevet nogen steder, at der er nogle skabeloner, du ikke må bruge? --Arne (Amjaabc) 27. jan 2012, 16:39 (CET)
Jeg har sat Simeondahls seneste indlæg nederst, så kronologien bevares, og tidligere indlæg ikke overskrives - det gør man bare ikke!
Nej, det er ligegyldit Simeondahl 27. jan 2012, 16:52 (CET)

Sletningsforslag/Business in mozambique[redigér wikikode]

Thanks for the information, Arne - I wasn't sure of where your Speedy deletion process was. I'm only new to the Danish Wikipedia, and in the process of learning Danish, so I much appreciate your help. I'll remember to use the {{hurtigslet}} tag from now on! BarkingFish 24. feb 2012, 17:00 (CET)

No problem - better be safe on deletions; sometimes deleted articles create quite a fuzz which can avoided by taking the discussion up front. But this was not one of these cases. Enjoy, Arne (Amjaabc) 24. feb 2012, 17:15 (CET)

Copyright[redigér wikikode]

Er det her billede okay? Klik her! Mvh Simeondahl (diskussion) 1. mar 2012, 18:34 (CET)

Jeg ved ikke helt, hvad du mener med, om det er "godt nok". Jeg går ud fra, at du ikke selv har lavet det (der står DADIU Team 2 - det er du vel ikke med i?), og i så fald kræver det, at du har ophavsfolkenes tilladelse til at bruge billedet uden begrænsninger. Se fx Hjælp:Valg af billedlicens, specielt afsnittet "Andres ophavsret", og Wikipedia:Upload#Ophavsmanden har givet tilladelse til brug, hvor du kan se noget om, hvordan ophavsretshavere kan/skal oplyse om deres tilladelse.
Men jeg forstår slet ikke, hvorfor du vil have billedet op; med dit svar ovenfor ser det ud til, at du har opgivet at lave artiklen, og så har du vel ikke brug for billedet?! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. mar 2012, 22:42 (CET)

Hvidsten gruppen[redigér wikikode]

Øv jeg var ikke hurtig nok, skulle ellers lige til at oprette den. Jeg har tilføjet lidt mere. --Pelle Hansen 1. mar 2012, 23:44 (CET)

Sådan går det nogle gange :-) Måske har du en holdning til Palnatokes flytteforslag? Det ville være rart at få andre på banen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. mar 2012, 08:51 (CET)

Thanks[redigér wikikode]

Thanks for Monmouthpedia articles!! Victuallers (diskussion) 4. mar 2012, 18:07 (CET) + 1 Victuallers (diskussion) 6. mar 2012, 00:44 (CET)

1916 der unbekannte krieg[redigér wikikode]

Hej, det er mig igen.

Jeg vil gerne spøgere om hvis jeg kan få artiklen "1916 der unbekannte krieg" tilbage. Den er færdig snart, og har fået fat i et billede. Mvh Simeondahl (diskussion) 1. mar 2012, 17:16 (CET)

Hej Simeon. Problemet er sådan set ikke, om den er færdig eller ej, men mere om emnets relevans. Som jeg skrev til dig, så er der tale om et spil lavet som afgangsprojekt og som ikke er færdigt. Det kan jeg ikke se nogen grund til at have en artikel om. Jeg synes, det svarer til, hvis et ukendt band indspiller et par sange og smider dem på YouTube; selv om der er nogen, der ser dem og kan lide dem, så gør det ikke i sig selv bandet mere kendt.
Men hvis du gerne vil høre andres mening end min, så kan du oprette et gendannelsesforslag. Hvis du synes, det ser lidt kompliceret ud, så skriv igen; så skal jeg nok gøre det. Men jeg vil ikke tro, at du får meget tilslutning artiklen - dette ikke sagt for at undgå at tage diskussionen, men bare pga. mine mange års erfaring her. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. mar 2012, 17:27 (CET)
Okay :/ det er fint nok...mvh Simeondahl (diskussion) 1. mar 2012, 18:29 (CET)::::

Hej, Først undskyld at jeg ikke kender de korrekte formateringsregler her på wikipedia - I will learn them eventually... Det er mig der står bag ved at komercialicere 1916 - Der Unbekannte Krieg. Se evt mere http://www.bandello.com/developers/macbody-games.html ....1916 er et færdigt spil. Ikke nok med det, det var nok det danske spil, der udover LIMBO, fik flest positive anmeldelser i 2011. Blandt meget andet her: http://www.indiegamemag.com/1916-%E2%80%93-der-unbekannte-krieg-review/ - Thomas Vigild fra Politiken kaldte det "verdensklasse". 1916 var et spil som faktisk er verdensklasse, og hele verden spiller det. I millionvis. Det er også udvalgt til at repræsentere dansk spilindustri i det danske hus i Paris. Kort sagt, det er mere end blot et afgangsspil.

Det helt unikt, verdenskendt og prisvindende. Helt på linie med andre spil, som ikke nødvendigvis er lavet at studerende.

Jeg blev lidt ked af det, da du slettede artiklen på grund af notabilitet. Da det i det mindste er een ting, som 1916 har.

Macbody (diskussion) 6. mar 2012, 15:51 (CET)

Hej Macbody. Det er helt fint, at du skriver her, og jeg kommenterer gerne på dit indlæg. Du har ret, jeg slettede artiklen med begrundelsen "manglende notabilitet". Det gjorde jeg på baggrund af artiklens indhold på det tidspunkt, og der fremgik der ikke noget af det, du her nævner, at det skulle have gjort sig specielt bemærket - kun følgende (citat): "De lavede det her spil som et afgangs spil. Det er ikke færdig lavet, men kan hentes gratis fra deres hjemmeside ", samt to linjer om, hvem der har udviklet det og spillets helt overordnede handling.
Jeg kunne ikke se nogen form for notabilitet i det, men havde der stået noget af ovenstående, ville jeg nok have været mere tilbageholdende med at slette, især hvis der var nogle verificerbare henvisninger til nogle af alle de anmeldelser, du nævner, og hvis der kan føres passende argumenter for spillets udbredelse. Jeg vil i øvrigt godt nævne, at vores opfattelse af notabilitet går på, at et emne (produkt etc.) skal have bevist sin holdbarhed over en lidt længere periode, idet Wikipedia ikke skal bruges som promotion-redskab.
Selv om du taler godt for dig, mangler jeg fortsat at blive helt overbevist, og det faktum, at du fortæller, at din opgave er at kommercialisere spillet, betyder, at vi efter min mening skal se nogle mere neutrale omtaler af spillet - dit ord vejer i den forbindelse ikke så tungt, desværre. Du giver et par links, hvoraf jeg kun kan åbne den første, og du henviser til Thomas Vigild, hvilket er fint nok, men kræver mere specifik henvisning.
Jeg skal dog på ingen måde sætte mig til enedommer over dette, og som jeg skrev til Simeon herover, så kan man foreslå artiklen genoprettet (se linket herover), hvor man kan fremføre sine synspunkter. Det er du mere end velkommen til, og hvis du insisterer, skal jeg gerne lave selve genoprettelsesforslaget. Så kan du jo håbe på, at I kan overbevise andre om spillets bredere interesse. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. mar 2012, 18:34 (CET)

Jeg har faktisk ikke noget med artiklen at gøre. Og ja, jeg er "utroværdig" i en wikipedia kontekst. Det er skam ikke fordi jeg vil lave reklame for "mit" spil, som sådan. Det kan en dansk artikel på wikipedia, desværre, ikke bruges til. Desuden klarer vi det ganske godt selv. Da 1916 er, på verdensplan, ret kendt. Men der hvor filmen knækkede for mig var arugmentationen. Jeg har ikke læst artiklen, og vil derfor ikke kommentere på indholdet. Dog vil jeg sige at hvis der var nogle faktuelle fejl eller mangler, kunne jeg godt finde på at rette dem. Wikipedia er ikke et promotion værktøj for os. Men på den anden side kunne jeg heller ikke selv finde på at oprette en artikel omkring det, det ville på en eller anden måde virke forkert. Med hensyn til kilder, det var skam ikke fordi at jeg ville holde informationer gemt for dig. Allerførst en liste fra en.wikipedia hvor 1916 står på en liste over 1. verdenskrig spil. Jeg har ikke noget at gøre med det heller: men here you go: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_I_video_games -- Derefter er Thomas Vigilds meget begejstrede anmeldelse i Politken gengivet her: http://politiken.dk/tjek/digitalt/spil/pcspil/ECE1277586/doedsskrig-og-dinobid-i-skyttegravene/ -- Indiegamesmag linket har du set... Her er linket til indiedb.com som lader brugere anmelde deres yndlingsspil, 127 har anmeldt 1916. Det er faktisk en pæn del: http://www.indiedb.com/games/1916/reviews En engelsk anmeldelse fra necromag : http://www.necromag.co.uk/2011/11/08/1916-der-unbekannte-krieg-the-war-you-never-knew/ En hollandsk anmeldelse: http://1916-der-unbekannte-krieg.nl.softonic.com/ Amerikansk: http://bitmob.com/articles/they-hunt-you-in-the-trenches-of-1916-der-unbekannte-krieg Og så videre. Pointen er lidt at 1916 er blevet anmeldt som værende et "rigtigt" spil. Det er det også. Det var mig der gik til DADIU holdet og spurgte om de efterfølgende kunne udvide universet. Det har jeg også to artikel links til: http://www.eurogamer.dk/articles/2011-11-02-1916-dinosaurer-skyttegrave-og-krigstraumer-interview og http://www.vg247.com/2012/01/29/requiem-for-a-soldier-1916-%E2%80%93-der-unbekannte-krieg/ Det sidste interview var i høj grad medvirkende til at Asien fik øjnene oppe for spillet. Det er også ret populært i Rusland. DADIU har selv samlet nogle af nomineringerne op, og artiklerne, de forefindes her : http://english.dadiu.dk/tag/1916-der-unbekannte-krieg Jeg vil nødvendigvis ikke have artiklen genoptaget, som sådan. Men jeg må indrømme at jeg blev lidt ærekær da jeg læste argumentationen for at fjerne artiklen. For hvis der er een ting som 1916 har, så er det notabilitet og langtidsholdbarhed. Det er blandt andet det der gør at vi kan lave en fortsættelse... Macbody (diskussion) 7. mar 2012, 12:46 (CET)

Hej igen Macbody. Tak for dit input - det er meget værdifuldt. Jeg har nu lavet et gendannelsesforslag for artiklen, og så må vi se, om andre er enige i, at artiklen kan oprettes igen. Jeg har også kopieret (noget af) din input som en del af argumentationen. Jeg er personligt blevet mere positivt stillet om spillets notabilitet, men i og med at artiklen i sin oprindelige form var temmelig simpel, vil en gendannelse sikkert kræve en udvidelse. Det kræver dog, at artiklen først accepteres af lidt flere end bare en enkelt bruger. Lad os se, hvad der sker. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. mar 2012, 14:57 (CET)


Hærværk/nonsens[redigér wikikode]

Jeg har fundet en bruger der laver hærværk/nonsens, han hedder Emil w and. Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 6. mar 2012, 18:49 (CET)

Det er helt fint, og du gør også (næsten) det rigtige: Fjerner hans hærværk og giver ham en advarsel. Jeg vil dog sige, at vi normalt starter med {{test}}, også selv om det er åbenlyst, at der er tale om rent hærværk, men {{test2}} kan godt forsvares.
Jeg tror dog godt (som EPO), at det kan blive lidt anstrengende, hvis du fortæller en administrator, hver gang du finder hærværk. Ofte vil vi fange det selv på et tidspunkt; måske går der lidt tid, men det skal nok komme. Og fortsætter han, kan jeg garantere for, at vi nok skal få ham blokeret. Så tak for meddelelsen, men du behøver ikke at gøre det igen, med mindre nogen går helt amok. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. mar 2012, 18:59 (CET)
Ok :) Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 6. mar 2012, 19:02 (CET) PS. Er i glade for at jeg hjælper jer?
Jeg tillader mig et svar: Ja. Som Arne skriver lige herover er din hjælp meget påskønnet. Bliv endelig ved! Det der står herover er blot at vi efterhånden har nogle nogenlunde faste rutiner for hvordan vi håndterer visse ting, herunder hærværksmænd - et system der virker ganske fornuftigt i langt de fleste tilfælde. Det bliver lettest for alle, dig selv inklusive, når du får sat dig ind i disse rutiner og bliver fortrolig med dem. Vær ikke bange for at lave fejl. Det gør alle til at starte med. Hygge, --Medic (Lindblad) (diskussion) 7. mar 2012, 02:06 (CET)

Thanks[redigér wikikode]

Thanks for Shire Hall in Monmouth. Monmouthpedia should be massive! Victuallers (diskussion) 8. mar 2012, 21:44 (CET)

Hertugen af Monmouth[redigér wikikode]

Måske er det noget for dig? På Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde10 er jeg begyndt at arbejde lidt med Godfrey Kneller, en lille udvidelse fra Salmonsens. Her i nævnes Hertugen af Monmouth, og jeg tænkte straks på Monmouthpedia konkurencen på den engelsk wiki som du deltager i - måske kan du her score lidt point. Derfor er her et tilbud: du må meget gerne udvide den danske malerstub om Godfrey Kneller hvis du har tid og lyst - ellers arbejder jeg bare videre stille og roligt, hvis du ikke overtager dette job. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. mar 2012, 20:41 (CET)

Tak for tilbudet, men der er vist rigeligt andet Monmouth-relateret at tage af, så fortsæt du bare arbejdet med Godrey. I øvrigt bruger jeg mest tid pt. på at sætte infobokse på skuespiller-artikler. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. mar 2012, 20:50 (CET)

LA-nomineringer[redigér wikikode]

Arne, jeg tænkte på: Hvad er formålet egentligt med at nominere alle de artikler til LA? Det virker ikke som om, du føler for at forbedre dem til GA, og det er vel netop, hvad LA-stadiet er tiltænkt som. Jeg spørger bare af nysgerrighed, men det kan være svaret fører til, at vi endnu engang skal have LA-niveauet til drøftelse - eftersom der ikke er nogle specifikke krav til det andet end noget i stil med "på vej til GA", så synes jeg i hvert fald ikke, det er et niveau, der kan stå alene, og jeg undrer mig derfor over dine nomineringer. --CarinaT 21. feb 2012, 13:50 (CET)

Hej Carina. Jeg mener ikke, at jeg har nomineret voldsomt mange artikler til LA, måske en halv snes stykker, som jeg faldt over, da jeg tjekkede nogle af de tyske FA-artikler til Wikipedia:Det Fremragende Projekt. Flere af de artikler, jeg nominerede, så ud til at være oversat nogenlunde fornuftigt netop fra tyske LA-artikler, og derfor tænkte jeg, at de nemt måtte kunne blive udnævnt til GA på dansk. Dette kræver som bekendt, at de er LA først. Min tanke var måske nok, at disse artikler nærmest allerede var klar til GA, men indrømmet, jeg har ikke fulgt op på det, selv om flere af artiklerne siden er blevet udnævnt til LA.
Jeg synes, at det er bekymrende så få kvalitetsartikler vi har (og det tror jeg også, du gør), men om det er mange LA'er, der står i vejen for det, har jeg svært ved at tro. Du skriver indirekte, at LA-niveauet har været til diskussion flere gange - det kan jeg ikke rigtigt finde eksempler på (fx på Wikipedia-diskussion:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler eller Wikipedia-diskussion:Lovende artikler). Kan du pege på nogle af dem? Så kan jeg måske bedre se, om jeg er på vildspor. --Arne (Amjaabc) 21. feb 2012, 16:01 (CET)
Det er ret vanskeligt at få en artikel udpeget som GA; mange LA'er er faktisk rigtig gode, men der er en ret udbredt "dovenskab" mht. at få dem givet den sidste power, så de kan udnævnes til GA. Ofte bliver de afvist som kandidater, uden at de negative røster gør sig ulejlighed med at begrunde afvisningen. Jeg har således nomineret flere artikler som GA, men de negative kræfter vinder åbenbart hver gang. Ramloser (diskussion) 24. mar 2012, 19:18 (CET)


Muligheden for at forsvinde[redigér wikikode]

Jeg kunne ikke finde noget på den danske Wikipedia om muligheden for at forsvinde, ej heller om hvilke kanaler, det anbefales at benytte for at opnå dette. Derfor henvender jeg mig til dig, eftersom du er administrator og forhåbentlig kan være behjælpelig. Jeg har tidligere været aktiv på den danske Wikipedia under dette brugernavn. Jeg vil derfor høre, om det er muligt at få slettet sin egen bruger- og diskussionsside samt dertilhørende historik? Ophørt bruger1 (diskussion) 24. mar 2012, 19:12 (CET)

Det ved jeg ærlig talt ikke. Jeg kan ikke huske fortilfælde. Men jeg prøver at sende anmodningen lidt bredere ud på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. mar 2012, 21:46 (CET)

Ellen Hillingsøs gudmor?[redigér wikikode]

Hej Arne!

Da du for snart 6 år siden oprettede artiklen om Ellen Hillingsø, skrev du at hun havde dronning Margrethe som gudmor (det har så været prinsesse Margrethe på dåbstidspunktet). Kan du erindre hvor du havde den oplysning fra, og bidrage til opklaringen på Diskussion:Ellen Hillingsø? --Palnatoke (diskussion) 13. apr 2012, 12:13 (CEST)

Thanks and[redigér wikikode]

Monmouthpedia thanks you for your many contributions in Danish - one of the few languages where the heritage trail article works well. Please keep an eye on the points page as we will be announcing how you can watch the web stream. We have had to postpone the launch because we need the new Monmouthpedia Wifi to be in place to show off your work to people in Monmouth. If you can add your Skype name to the points page then that would enable us to contact you. We are intending to have a second phase of this competition but we wanted to make sure we kept to the deadline we had published. This will be the world's first Wikipedia town with your help Victuallers (diskussion) 17. apr 2012, 13:26 (CEST)

Barnstar[redigér wikikode]

Working Man's Barnstar.png Jens Vejmand-Barnstar
For dit slidsomme arbejde med infobokse på skuespillere. Og din store indsats i det hele taget. Mvh. KLN (diskussion) 19. apr 2012, 11:24 (CEST)


Mange tak for det. Jeg synes vel, det er lidt sjovt ... Og selv tak for din indsats! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. apr 2012, 16:13 (CEST)

Denice K[redigér wikikode]

Tjek domumentationen mht Denice Klarskov, den er i orden. Nu har jeg fundet et link med billeder. Glem alt om censur - det sparker dig i hovedet en anden dag. Clam (diskussion) 24. apr 2012, 09:29 (CEST)

Jeg henviser til Diskussion:Denice Klarskov. Og jeg glemmer gerne alt om censur. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. apr 2012, 10:55 (CEST)

MonmouthpediA Charles Rolls Challenge Silver Contributor[redigér wikikode]

Charles-Rolls.jpg Charles Rolls Challenge, Silver Contributor
For your efforts in contributing articles to the Monmouthpedia project, you were one of the top 15 contributors in the Charles Rolls Challenge, Thank you!

We're pretty sure Monmouth is the best documented town in Wales, in many languages probably the best in the world.
We've started a new competition, The Geoffrey of Monmouth Challenge, please tell people about it and feel free to enter yourself :)
Please email your address to john.cummings@monmouthpedia.org so I can send you your prizes
Mrjohncummings (talk) 17:08, 3 May 2012 (UTC)


Hej Arne, tak for din hilsen. Min webforbindelse var ikke ustabil; men jeg var nødt til at gemme, når arbejdet med wiki blev afbrudt ... af arbejde i den profane verden. Derfor. --Asathoor (diskussion) 9. maj 2012, 15:20 (CEST)

Det er ok. Det er da også irriterende, at den slags ting kan komme i vejen for livets virkelig vigtige opgaver :-)
PS. For en anden gang er det smartest, hvis du svarer der, hvor diskussionen er startet. Fortsat god dag. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. maj 2012, 15:38 (CEST)

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar[redigér wikikode]

Tireless Contributor Barnstar.gif Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Mere end 1.800 oprettede artikler er det blevet til for dig gennem tiden, hvilket jeg synes du skal have en barnstar for. Du skal også have tak for af og til at korrekturlæse mine artikler. Philaweb 21. apr 2012, 11:25 (CEST)


Mange tak for hæderen. Det var da utroligt at få to stjerner med så kort mellemrum! Jeg vidste ikke engang, jeg havde startet så mange artikler, men det er vel rigtigt, når du siger det. Jeg vil gerne fortsætte med at hjælpe, hvor jeg kan på Wikipedia. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. apr 2012, 14:01 (CEST)
Du får lige en ekstra påskønnelse for dit arbejde med at oversætte teksterne til dagens billede - Tak for det - Nico (diskussion) 12. maj 2012, 18:15 (CEST)
Tak - nu rødmer jeg da snart! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. maj 2012, 21:48 (CEST)