Brugerdiskussion:Apoltix

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Billedelicens[rediger kildetekst]

Du har oploadet Billede:Desperatehousewives.jpg. Først angav du det til ingen kilde og derefter ændrede du det til CC. Jeg tvivler meget på at det er CC, så jeg vil gerne høre forklaringen på hvorfor det er det. --Maitch 10. okt 2005 kl. 20:21 (CEST)

Jeg anede ikke hvilken licens det skulle være, men der stod "Some rights reserved". Jeg havde egentlig kun brug for licensen, som der også er på Microsoft logoet (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Microsoft_%28logo%29.gif), men jeg vidste ikke hvilken licens dette var, da jeg ud fra beskrivelsen af de forskellige licenser ikke kunne komme til den rette licens. Du bedes rette licenstypen til "Copyrighted material" ligesom med Microsoft logoet, hvis denne altså eksisterer i den danske version af Wikipedia. Takker, Christian Rasmussen 10. okt 2005 kl. 20:34 (CEST)
Kan du sige mig hvor du har billedet fra? --Maitch 10. okt 2005 kl. 20:39 (CEST)
Vi har ikke den licenstype som bruges på Microsoft logoet, fordi vi her på den danske Wikipedia ikke tillader "Copyrighted material" (det er anderledes end hvad de tillader på den engelske Wikipedia). Hvis billedet ikke er under en fri licens, så kommer vi nok til at slette det igen. --Christian List 10. okt 2005 kl. 20:46 (CEST)
Øv. Ja, men den er altså fundet på Google, men siden det jo er en plakat som jeg ikke selv har lavet. Så bliver det jo nød til at blive slettet. Christian Rasmussen 11. okt 2005 kl. 08:22 (CEST)
Jeg har nu slettet billedet. Jeg håber ikke du tager dette som en dårlig oplevelse på Wikipedia. Vi er glade for alle bidrag, og håber du vil vende tilbage. --Maitch 11. okt 2005 kl. 11:49 (CEST)

Oversætter[rediger kildetekst]

hej hvil du hjælpe mig med at finde en gratis hjemmeside med en engelsk dansk oversæter jeg håber du kan finde en hjemmeside til mig med Engelsk dansk oversætening, Hvis du gøre det så er du en flink fyr.17/12 2005 Yagan.

Jeg kender ikke en gratis dansk-engelsk oversætter, eller overhovedet en dansk-engelsk oversætter, men køb en ordbog eller gå til ordbogen.com, hvor du kan oversætte ordene en for en. --apoltix 18. dec 2005 kl. 13:17 (CET)

Billede:Thy-1-.jpg[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:16 (CET)

Billedet er lagt op for længe siden, da jeg ikke vidste, at licensreglerne på den danske Wikipedia var så skrappe og anderledes end den engelske udgave. Selve danmarkskortet er fra Google, og så har jeg lagt punkter med byer og markeret Thy. Men da selve kortet sikkert er under ophavsret skal den jo så slettes. Da jeg ikke har denne "magt", sletter en eller anden den jo sikkert.

Tak for tippet :)[rediger kildetekst]

Ville bare lige sige tak for dit tip om forhåndsvisning, underligt jeg ikke havde opdaget den feature endnu :)

Billedlicens[rediger kildetekst]

Hej Apoltix. Jeg ville høre, om det kan passe, at Fronter har frigivet alle rettigheder på Billede:Fronter.jpg. --Pred (diskussion) 3. jul 2006 kl. 00:17 (CEST)

Usandsynligt... --apoltix 6. jul 2006 kl. 17:13 (CEST)
Kan se, at Pred glemte alt om billedet efterfølgende.. Men grunden til, at han spørger er, at skærmbilleder af software er indviklede. Softwaren er nemlig ophavsretsligt beskyttet og man må så ikke tage skærmbilleder af softwaren uden tilladelse. Hvis softwaren nu er udgivet under f.eks. GFDL, så kræver licensen, at skærmbillederne også udgives under GFDL. Når Fronter så ikke har udgivet softwaren til public domain, så må du ikke udgive et skærmbillede som public domain. --|EPO| 14. jul 2006 kl. 23:52 (CEST)
Jawohl... så må billedet vel slettes ... Da det ikke er i min magt, bliver en admin jo nødt til at gøre det. --apoltix 16. jul 2006 kl. 19:24 (CEST)
Du kunne jo i det mindste have slettet den forkert omlysning om at billedet er uden rettigheder ;-) Lennart Larsen 29. jul 2006 kl. 23:58 (CEST)
Det kan du have ret i, men da artiklen om Fronter var den eneste der benyttede billedet, og der sikkert er meget få mennesker der aner hvad det er eller kender til det, samt at jeg regnede med, at en administrator ville fjerne billedet rimelig hurtigt efter jeg skrev tilbage, mente jeg ikke, det var nødvendigt. Men det er så ligemeget nu. Men nu ved jeg da så lidt mere omkring licenserne :). --apoltix 30. jul 2006 kl. 02:20 (CEST)
Billedet er slettet. --Pred (diskussion) 30. jul 2006 kl. 00:15 (CEST)
Det var jeg vist ikke ene om. :) --Pred (diskussion) 30. jul 2006 kl. 00:15 (CEST)

Husk skabelon substitution[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du indsætter velkomstskabeloner på andre brugeres diskussionssider, så husk at bruge skabelonssubstitution, da det minimerer serverbelastningen i netop den slags situationer, hvor den dynamiske reference mellem skabelon og brug heraf ikke er nødvendig.

--Morten LJ 16. jul 2006 kl. 19:39 (CEST)

Billede:Simpsons4.JPG[rediger kildetekst]

Jeg kan se følgende i sletningsloggen:

15. aug 2006 kl. 13:54 Apoltix (Diskussion | bidrag | bloker) slettede "Billede:Simpsons4.JPG"
(indscanning af kopieret materiale)

Så vidt jeg kan se er der snarere tale om et fotografi (bemærk blitzen). Du kunne måske uddybe din begrundelse og lære os loven at kende: Billede diskussion:Simpsons6.JPG --|EPO| 15. aug 2006 kl. 19:51 (CEST)

Svar givet på diskussionssiden for Simpsons6.JPEG. --Christian (apoltix) 15. aug 2006 kl. 20:00 (CEST)

Velkomstskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Christian, Jeg vil foreslå dig at bruge {{subst:Velkommen2}} til velkomster, da den er kortere og mere overskuelig. --Martin 28. aug 2006 kl. 19:30 (CEST)

Afstemning[rediger kildetekst]

Hej Apoltix!

Wikipedia diskussion:Administratorer er vi ved at stemme om bandlysning af Bruger:Haabet. Jeg finder at det er en vigtig afstemning, så jeg vil blive glad, hvis du ved lejlighed kommer forbi og stemmer. --Palnatoke 1. sep 2006 kl. 22:41 (CEST)

Forklaring udbedes[rediger kildetekst]

Med hvilkken begrundelse har du fjernet mine ændringer i Tåstrup Nykirke Sogn. Taastrup staves med dobbelt-a alle andre steder. --IbRas 24. sep 2006 kl. 13:54 (CEST)

Det undrer mig ikke, du spørger. Grunden til jeg fjernede det, var det ifølge sogn.dk og danmark.dk staves med å i stedet for aa. Dog fandt jeg det efterfølgende også underligt, at kirken hedder "Taastrup Nykirke", og sognet hedder "Tåstrup Nykirke Sogn". --Christian (apoltix) 24. sep 2006 kl. 13:58 (CEST)

Til lykke[rediger kildetekst]

Hej Apoltix. Til lykke med nr. 50.000! Jeg var ½ sekund for tidligt ude, så du havde åbenbart mere is i maven end mig. Lad os prøve igen ved 100.000. Hilsen --Brams 3. okt 2006 kl. 21:02 (CEST) (nr. 49.999)

Hehe. Om du skal kongratulere mig er jeg ikke helt sikker på, men jeg takker da alligevel :). Hilsen --Christian (apoltix) 3. okt 2006 kl. 21:07 (CEST)

Husk test[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet.

Bare lige en reminder :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. okt 2006 kl. 12:56 (CEST)

Jeg tilføjer da de skabeloner? Faktisk har jeg gjort det hele morgenen, Barklund! --Christian (apoltix) 5. okt 2006 kl. 12:57 (CEST)

Red Warszawa[rediger kildetekst]

Er der nogen grund til at du har lavet et rollback på siden om Red Warszawa?

Jeg synes det virker lidt flabet at man ajourfører en artikel som indeholder forældede fakta, hvorefter man får en besked tilbage om at bruge Sandkassen til den slags efterfølgende...

Det er ikke ligefrem noget der motiverer til at komme med yderligere bidrag. (skrev 85.235.228.104 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Da jeg tjekkede forskellen så jeg adskillige ord der umiddelbart så ud som om, det var en vandal der ville have det sjovt. Nu du skriver til mig om det, minder det mig om, at det er Red Warszawa (jeg hører ikke selv numre fra dem, men det er vist henne i det sprogområde). Sorry. Du kan ajourføre den igen, hvis du vil. --Christian (apoltix) 8. okt 2006 kl. 15:02 (CEST)

TV screenshot / licens[rediger kildetekst]

Original besked fra e-mail

Hej, du slettede det billede jeg uploadede fordi de der ikke var nogen licens, men hvad skal jeg skrive under licens når det er "TV Screenshot" på en.wikipedia.org og der en licens afdeling der hedder "TV Screenshot" Tak! (skrev Hacksted (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg!)

Det du snakker om med "TV Screenshot" går undet det, vi kalder "fair use", som vi - grundet dansk lovgivning - ikke tillader på den danske Wikipedia. Det er en ærgelig ting, men vi bliver nødt til at overholde loven. Derfor kan du ikke uploade screenshots eller andre billeder af billeder, der ikke er under en fri licens. Så hvis du vil uploade billeder til brug på den danske Wikipedia, skal billedet enten være public domain eller udgivet under GFDL. Der står også mere om dette på upload-siden. Håber du forstår nu, ellers er du velkommen til at kontakte mig igen. --Christian (apoltix) 8. okt 2006 kl. 18:36 (CEST)
Så jeg kan alså ikke uploade Prison Break TV screenshot? Tak! (skrev Hacksted (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg!)
Nej, det kan du ikke (fremover bedes du skrive til mig i diskussionssiden omkring spørgsmål om Wikipedia i stedet for via mail). --Christian (apoltix) 8. okt 2006 kl. 18:46 (CEST)
Det er bare iorden, jeg er ny her så ved ikke helt hvad jeg skal altså maile eller så videre, men tak for svaret! (skrev Hacksted (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg!)
Helt i orden, du er velkommen til at spørge mig når som helst om hvad som helst Wikipedia-relateret :). PS. Husk at signere dine indlæg ved at skrive --~~~~ i slutningen af dine indlæg, så vi ved hvem, der har skrevet det. --Christian (apoltix) 9. okt 2006 kl. 15:32 (CEST)

WikiProjekt Film[rediger kildetekst]

Hej. Jeg skriver til dig fordi du har angivet at du interesserer dig for film. WikiProjekt Film er lige blevet oprettet og vi kunne godt bruge deltagere. Læs eventuelt beskeden på brønden. Hvis du har nogen spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. --Lhademmor 16. okt 2006 kl. 22:53 (CEST)

Skabeloner[rediger kildetekst]

Hej Christian, Du har rettet Skabelon:Test til det nye "skal substitueres" format, hvilket er fint nok, men husk at alle sider der henviser til skabelonen nu har en rød besked på. Evt. skal alle disse auto-substitueres (det kan jeg godt hjælpe med), men da velkomst- og hærværksskabelonerne nok snart bliver ændret igen, skal vi muligvis lade det ligge indtil da. --Martin Manscher 17. okt 2006 kl. 13:00 (CEST)

Jeg har selv opdaget det, men havde på daværende tidspunkt ikke tid til at ændre det. Herefter havde jeg glemt det. Du kan ændre det, hvis du ønsker. --Christian (apoltix) 17. okt 2006 kl. 13:02 (CEST)

Flertal på et engelsk ord?[rediger kildetekst]

Ang. flertal på engelske ord, hvad er så den korrekte metode? I ordet Podcast bliver det til "Podcasts", men er det godkendt af dansk sprognævn? Emnet her er fra iTunes Store. -- Kirjapan 18. okt 2006 kl. 11:21 (CEST)

Det er muligt, det ikke er. Jeg har bare taget det efter hvad Apple selv ville have sagt. --Christian (apoltix) 18. okt 2006 kl. 11:24 (CEST)
Ifølge Dansk Sprognævn er der et problem med brug af 's' som endelse i et ord. "Der er et stort problem med s (fra engelske ord) på dansk, da s bruges til ejeforhold på dansk, f.eks. mandens cykel". At Apple Computer selv bruger det på engelsk er ikke et agument for at Wikipedia også skal gøre det på dansk. -- Kirjapan 18. okt 2006 kl. 11:39 (CEST)
"Podcast" er jo ikke ejefald? Du kan ikke sammenligne det med en sætning som "mandens cykel", siden "podcast" ikke er ejefald. --Christian (apoltix) 18. okt 2006 kl. 11:47 (CEST)
Håber det er i orden at jeg blander mig. Om man må bruge flertals s i podcast tro jeg ikke sprognævnet har tage stilling til endnu. Indtilvidere tro jeg at begge versioner er gyldige. det er i dag tilladt og skrive mail og mails når der er tale om flertal mens job og film i dag altid er uden s(ja man sagde films på dansk engang). emnet er blevet behandlet i P1's sprogmagasin jeg har lavet et direkte link: http://friberg.dk/fjertalss.asx (kopier det op put det direkte i din afspilder). Altså indtilvidere er det ok at skrive podcasts.--Jan Friberg 18. okt 2006 kl. 12:04 (CEST)

QA[rediger kildetekst]

Hej Apoltix.

Jeg kan se at du har sat skabelonen {{QA}} på The Moors Murders. Efter en diskussion på Landsbybrønden er det blevet konkluderet, at vi helst bør holde op med at bruge denne skabelon og i stedet erstatte den af en anden, som bedre udpeger artiklens fejl. Eksempler på sådanne skabeloner kan findes på QA's skabelonside eller på skabelonoversigten. Jeg har ændret QA på The Moors Murders til en mere præcis skabelon. --Lhademmor 4. jan 2007 kl. 13:54 (CET)

Helt i orden. Bruger sjældent QA skabelonen, og da jeg ikke længere er så meget på IRC kanalen, og aldrig kigger i Landsbybrønden, er jeg lidt "out of the loop". Men tak for info. --Christian (apoltix) 4. jan 2007 kl. 15:50 (CET)

Ronaldinho[rediger kildetekst]

Jeg har tilbagerullet din tilbagerulning, fordi jeg har en mistanke om at ændringen i artiklen muligvis er mere korrekt end det, vi havde i forvejen. Jeg har bragt emnet op på Diskussion:Ronaldinho. --Palnatoke 11. jan 2007 kl. 08:47 (CET)

Det lagde jeg mærke til, men jeg fjernede netop redigeringen fra ham, da han for lidt siden også besluttede sig for at vandalisere Hooligan. Nå ja, også at du fjernede hans lille redigering i selvsamme artikel om Ronaldinho. --Christian (apoltix) 11. jan 2007 kl. 08:49 (CET)

Billede:Plan9.jpg[rediger kildetekst]

Du skriver, at "film udgivet i USA før 1. januar 1923 er uden ophavsret." Mens det sikkert er rigtigt nok, er det vel temmelig irrelevant, da filmen, skal man tro romertallene, er fra 1958. --Pred (diskussion) 28. jan 2007 kl. 01:34 (CET)

Det tænkte jeg ikke lige over, men det er til gengæld irrelevant, da filmen selv er public domain. --Christian (apoltix) 28. jan 2007 kl. 16:43 (CET)
Så bedes du angive en kilde, der kan bekræfte det. Så kan vi andre også blive oplyst. --|EPO| 28. jan 2007 kl. 17:06 (CET)

Filip Wallberg[rediger kildetekst]

Ang. opslaget Filip Wallberg er det ikke en autobiografi. Det er et forsøg, hvor jeg opfordrer andre til at skrive om mig. Jf. flopper.dk. Derfor beder jeg dig gendanne opslaget, som det var før. (skrev Filipwallberg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er irrelevant. At opfordre folk til at skrive en artikel om en, ved at oprette en artikel, hvori der står "skriv om mig", er ikke det vi leder efter på Wikipedia. Spørg eventuelt folk direkte, hvis du ønsker en biografi på Wikipedia. Så tjekker vi efter den er oprettet, om den har notabilitet nok til at have en artikel for sig selv. --Christian (apoltix) 9. feb 2007 kl. 10:01 (CET)

Input om afstemningsregler for AA[rediger kildetekst]

Undskyld, jeg sådan trænger mig på, men vi er i øjeblikket i gang med at debatere afstemningsreglerne for anbefalede artikler på Landsbybrønden, og der er stærkt brug for mere brugerinput, da den nuværende diskussion har delt sig i to diametralt modsatte holdninger. Du har jo tidligere deltaget i afstemningen om anbefalede artikler, og jeg håber derfor, at du vil være med til at finde en løsning, så projektet kan bestå. På forhånd tak! --PhoenixV 20. mar 2007 kl. 12:28 (CET)

Cross wiki spammer[rediger kildetekst]

Hi - Brugerdiskussion:Feilsky is a cross wiki spammer - contributions can be seen here. On wikis where I have admin rights I have blocked them indefinitely as they seem to return and place links again. Regards --91.125.21.153 16. aug 2007, 14:34 (CEST) (m:user:Herbythyme)

I thought so. The user account is hereby indefinitely blocked. --Christian (apoltix) 16. aug 2007, 14:50 (CEST)s

Artikel tjek[rediger kildetekst]

Hej Christian.

Du ser ud til at være en effektiv bruger herinde, og har styr på hvordan artiklerne skal være osv. Så tænkte på om du ikke ville læse min artikel om One Tree Hill(tvserien) - og fortæller hvad der mangler før den kan nomineres som LA. --Chrallle 14. jun 2008, 17:41 (CEST)

Hej Chrallle. Jeg kigger på artiklen inden længe. Jeg har lidt travlt for tiden, så du kan spørge en anden bruger om evaluering, hvis du ønsker det. Som udgangspunkt skal en god artikel være indholdsrig, og ved sektioner som fx sæsoner bør være nogenlunde lige lange, hvilket de i artiklen der p.t. ikke er. Men artiklen ser overall ud som en artikel med, som Lhademmor sagde[1], så har den potentiale. --Christian (apoltix) 18. jun 2008, 21:31 (CEST)

Mange tak for svar. Jeg har prøvet at rette lidt hist og her, og fylder mere på efterhånden. Jeg har også nomineret den som lovende artikel, så når du engang får tid, vil det være dejligt hvis du også vil give dit svar tilkende der.--Chrallle 18. jun 2008, 21:57 (CEST)

angående artiklen Marziti[rediger kildetekst]

Hej Apoltix.

Jeg ville høre hvad grunden var til at artikel Marziti skal slettes? det er mig der skriver den, og den er langt fra færdig. :)

Hilsen Nabilatxd (skrev Nabilatxd (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Nabilatxd. Jeg foretog en søgning på Google efter "Marziti" og kunne ikke finde noget som helst relevant (udover en (formodentligt) selvskabt Soundvenue og Facebook profil, samt på andre sider). Der skal generelt være en vis notabilitet for at de individuelle emner skal have sin egen artikel på Wikipedia. Se eventuelt Kriterier for artikler. --Christian (apoltix) 18. jan 2009, 03:07 (CET)

Terry M. Ananny[rediger kildetekst]

Hello, I apologize for not speaking Danish, but I am not sure of how to contact an administrator here, as there is no Admin noticeboard. The above article needs to be deleted- Consensus to delete articles about Ms. Ananny was reached a long time ago on the English Wikipedia, but she has continued to spam en:List of Canadian painters and re-create articles on herself. Her website has been placed on the Meta Blacklist as a result of her spamming.[1] A full report on her obnoxious behavior can be read here:[2]. I would recommend that the article be deleted. Thank you, Lithoderm 19. jan 2009, 21:14 (CET)

Another admin beat me to the punch. It's been deleted. --Christian (apoltix) 19. jan 2009, 21:20 (CET)
I deleted the article when I saw the notice here. The article was a machine translation, and an obvious attempt at using Wikipedia to gain recognition. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. jan 2009, 21:21 (CET)
It would be wise to protect Terry Marie Ananny from creation. After fr:Terry M. Ananny was deleted, fr:Terry Marie Ananny was the next move. Thanks, Lithoderm 19. jan 2009, 21:52 (CET)
Done --Christian (apoltix) 19. jan 2009, 21:57 (CET)

Tak for tippet[rediger kildetekst]

Jeg har en tendens til at "glemme" at være grundig med at redigere, når jeg er doven. Det ordner jeg :D CarstenBN 26. jan 2009, 18:33 (CET)

Billede:EUC Nordvest flag sml.jpg[rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svg Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:EUC Nordvest flag sml.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Hej Apoltix! Logoet er formentlig beskyttet af ophavsret, jf. Hjælp:Valg_af_billedlicens#Varemærker og logoer, hvorfor der bør foreligge en tilladelse fra rettighedshaver. --MGA73 25. apr 2009, 18:08 (CEST)

Hej. Jeg er ikke ekspert inden for ophavsret, men der er vist noget med, at simple geometriske figurer o.l. ikke kan blive omfattet af ophavsret. Microsofts logo er et glimrende eksempel herpå. Her er det bare en tekst med en relativt generisk font samt en bue (eller hvad man vil kalde det). Vil dog ikke have noget imod at billedet bliver slettet - det er forfærdelig kvalitet. --Christian (apoltix) 29. apr 2009, 18:55 (CEST)

Skov & Landskab[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se du har slettet artiklen om Skov & Landskab, som jeg havde lagt op. Er du sød at genskabe den? Der er nemlig ikke problemer med ophavsretten, da ophavsretshaveren har givet sit samtykke til at materialet kan udgives under GFDL. Jeg er ny bruger på wikipedia, så det kan være, at jeg har overset, at jeg skulle gøre det klart et sted. Men jeg undrer mig over, at du skyder, før du spørger, om jeg så må sige. Det er ikke særligt opmuntrende overfor nye brugere, der måske kunne finde på at udbygge artiklerne løbende. (skrev 87.63.243.46 (diskussion • bidrag) 3. maj 2009, 22:56. Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Jeg skal bede dig finde en kilde på, at indholdet er licenseret under GFDL. Gør du det gendanner jeg siden. --Christian (apoltix) 5. maj 2009, 00:39 (CEST).[svar]

Bandlysningsafstemning[rediger kildetekst]

Hej Apoltix.

Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [3].

Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:33 (CEST)

krænkende billeder på spademanns[rediger kildetekst]

Kære administrator/Christian,

Jeg blev henvist fra Wiki til at kontakte en af jer administrator i forbindelse med en anmeldelse vi har modtaget på vores hotline mod børnepornografi. Det handler om nednestående side, som ikke indeholder ulovlige billeder, men hvor sammenhængen gør billederne krænkende for de børn, der ufrivilligt optræder på billederne.

http://spademanns.wikia.com/wiki/Spademanns_guide_til_indk%C3%B8b_af_barns_f%C3%B8rste_BH.


Vil I overveje at fjerne denne side?

Venlig hilsen Marianne Pihl Hotline koordinator Red Barnet hotline@redbarnet.dk Tel: 3524 8561

Hverken Wikipedia eller Wikimedia Foundation har noget at gøre med Spademanns Leksikon. Du bør henvende dig til Spademanns Leksikon eller wikia.com, hvis du ønsker siden fjernet. Mvh. Cgtdk (diskussion) 3. jul 2012, 13:13 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 17. sep 2012, 11:04 (CEST)

Nu har jeg foretaget en redigering. --Christian (apoltix) (diskussion) 8. okt 2012, 23:29 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Simeondahl (diskussion) 31. jul 2013, 21:40 (CEST)

Jeg vil minde dig om at du bør lave en redigering inden for to dage, ellers vil din administrator status desværre blive fjernet. --Simeondahl (diskussion) 26. aug 2013, 18:20 (CEST)

Nuvola apps important.svgFratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. aug 2013, 09:58 (CEST)

Bessie Smith[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du tidligere har slettet siden for Bessie Smith, en side, som jeg ville skrive, da den ikke fandtes, men jeg bliver nu i tvivl, på grund af den tidligere sletning. Var sletningen på grund af hærværk, og er det fint, hvis jeg opretter en ny?

Tak på forhånd

Morten

Hej Morten. Bessie Smith blev slettet, fordi hele indholdet var »blues my teknik gitar«. Skriv endelig en artikel om Smith!. Forresten, det er smartere, hvis du skriver under ved at skrive »Cgtdk (diskussion) 22. maj 2014, 07:31 (CEST)«, så bliver dit brugernavn og tidspunktet automatisk indsat. Mvh. Cgtdk (diskussion) 22. maj 2014, 07:31 (CEST)[svar]
Tak skal du have for opklaringen og for det gode råd ved underskrift. Mvsgh (diskussion) 22. maj 2014, 09:36 (CEST)[svar]